Jump to content

Photo

kaj študirate

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#201 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 January 2006 - 11:08 PM

QUOTE(IsaDora)
ja mislim da je petka, recimo ;) hehe to je tud men fotr reku ko sm mu rekla kaj studiram ce bom pr penzlarckih smile.gif sm mu mogla kr na listek napisat da ve okol govort kaj studiram smile.gif sam tale nas fax je tok micken ko ena bajtica mala smile.gif in kako ti kej gre?

Ja, mičkena, sam me bl mot da nimamo svoje "jedilnice", oz. kej več prehranjevalno-zabavnih objektov v okolici. Tko bogu za leđima smo. Drgač pa, hja učitnice, kaj čmo. Pa ti?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#202 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 29 January 2006 - 11:18 PM

arhitekturo
  • 0

#203 IsaDora

IsaDora

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts
  • Interests:velik pa se mal :)

Posted 30 January 2006 - 08:52 AM

sej gres pa tja v pekarno na en sendvic s poli salamo haha smile.gif ja tam je res kriza. pol moras pa v spar hodit, no vsaj takrat ko mamo bloke! sam tko jst sploh ne vem ce sm ze kdaj vidla koga k arheologijo studira?! kaj to maste prav posebej zgornji stuk al kako? sej po eni strani je fajn ko je majhen fax da ne isces predavalnic kokr na askrcevi bo drugi smo pa res kr nekje! ta prvic sm pol ure iskala da sm sploh najdla fax ko sm pa tja prisla pa ful...a to je to? ej ce ne bi blo gor table sploh ne bi vedla ;)
  • 0
če ti nekdo napravi kaj slabega si zapiši to v pesku da bodo to lahko vetrovi izbrisali, ko pa te bo nekdo osrečil pa vklesni to v kamen, da tega nihče ne bo mogel izbrisati!

#204 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 30 January 2006 - 01:58 PM

QUOTE(hudička)
QUOTE(Kalypso)
Ni vse od profesorja odvisno. Mislim, da kar vse leži na posamezniku in na tem koliko truda in časa je pripravljen vložit v učenje. En kup knjig imaš v knjižnici - tako za slovenščino za književnost (skripta s vsem, kar moraš znati na ustnem delu), kot za slovnico (različne vaje, stare mature), Za pisanje eseja pa smo mi imeli neke male knjižice v katerih je pisalo vse - motivi, povzetek zgodbe itd., za matematiko maš zbirko vseh vprašanj in odgovorov za ustni del mature, potem maš za vse predmete skripte v katerih so zbrane vse stare mature v eni skripti. Za zgodovino naprimer imaš tudi skripto z vsemi temami in vsem kaj moraš znati.
Vse je odvisno samo tebe ali si pripravljen to predelat. Če se zanašaš samo na profesorja, da vam bodo vse prinesli na pladnju, kar morate znati oziroma, da vas bodo vse pri urah naučili pa se močno motiš. Takih profesorjev, ki bi res dobro razlagali in te pripravili na maturo je zelo zelo malo. Žalostno ampak tako je. Mi smo imeli ravno dve taki profesorci, za kateri bi lahko rekla, da smo se res pripravljali pri njima. Za ostale predmete pa je bilo koliko si pač sam vložil v to.  
Sicer pa se na maturi preverjajo samo osnovna znanja. Če ne veš kaj pa so osnovna znanja pa predlagam, da si nabaviš maturitetni katalog.

hey hey hey nikol nism rekla da vse od prfoksa odvisn
predvsem brez panike pa se ne razburji no
sm pravim da ženska ne zna razlagat in da se vsi v klasu sm gledamo kaj delamo
ocene so pa tko ko loterija
nikol nism rekla da so vse prfoksi krivi daleč od tega
pravm sm da naša ne zna snovi podajat
Malo narobe sem te razumela ;) Sicer pa snovi pol profesorjev ne zna razumljivo predavat. Tako, da če hočeš snov znat se moraš sam znajt. biggrin.gif
  • 0

#205 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 03 February 2006 - 06:41 PM

A študira kdo ŽIVILSKO TEHNOLOGIJO ali ZOOLOGIJO?
  • 0

#206 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 03 February 2006 - 09:29 PM

QUOTE(Estera)

Jap, vsakič ko sem v City Parku, Intersparu in podobnih krajih.
  • 0

#207 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 03 February 2006 - 10:26 PM

biggrin.gif Ma ne no, resno biggrin.gif Me zanimajo mnenja o tem študiju.
  • 0

#208 beki

beki

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts
  • Interests:dolge debate,potovanja, športnica .

Posted 05 February 2006 - 02:07 PM

prva gimnazija maribor, dalje FPVV al pa strojna (pilotstvo ) se bom mogla počasi licenco spravit delat da bo kaj iz tega rolleyes.gif
  • 0
zares prismojeni so tisti, ki ne vedo kaj pomeni verjeti v nekaj kar je težko videti, ali vztrajati pri iskanju nečesa kar je prav zares težko najti ...

#209 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 05 February 2006 - 06:19 PM

QUOTE(IsaDora)
sej gres pa tja v pekarno na en sendvic s poli salamo haha smile.gif ja tam je res kriza. pol moras pa v spar hodit, no vsaj takrat ko mamo bloke! kaj to maste prav posebej zgornji stuk al kako? sej po eni strani je fajn ko je majhen fax da ne isces predavalnic kokr na askrcevi bo drugi smo pa res kr nekje! ta prvic sm pol ure iskala da sm sploh najdla fax ko sm pa tja prisla pa ful...a to je to? ej ce ne bi blo gor table sploh ne bi vedla ;)

Una pekarnica je prov zakon! Špar mi je pa mal predelč, grem že raj v merkator, al pa kšno restavracijo (čeprov nism fan restavracij), pa ena picerija je dve ulce naprej.
Ja mam štuk nad vami (oz. 2), pa mamo samo tm predavanja (ok eno predavanje mamo na FF). En moj sošolc iz gimnazije je zdj bruc pri vas. Ja, jst sm prvič zalutala do Venera shopa, k sm iskala fax biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#210 Tajgerka

Tajgerka

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 06 February 2006 - 10:16 AM

glasbo
  • 0

#211 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 06 February 2006 - 11:54 AM

QUOTE(Estera)

Jst poznam enga, ki je študiral zoologijo, ampak se je izpisal že v 1 letniku. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#212 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 06 February 2006 - 01:16 PM

Pa veš kak je kaj blo?

Eh, zafrknila sem se. NE zoologija. Pač pa Zootehnika kmetijstvo na Biotehniški fakulteti.
  • 0

#213 tini106

tini106

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 12 February 2006 - 10:32 PM

pišem diplomo na Turistici(turizem) in sem se lotila še pravno fakulteto delat-zaenkrat je volja, bomo vidli pol.lp
  • 0

#214 Avrora

Avrora

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 14 February 2006 - 08:53 PM

Fakulteta za upravo
  • 0
Bubla

#215 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 14 February 2006 - 08:58 PM

absolventka geografije in sociologije kulture, filozofska fakulteta
  • 0

#216 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 14 February 2006 - 11:11 PM

Moj fant studira turistiko in je taka zajebancija... sad.gif ermm.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#217 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 February 2006 - 03:15 PM

QUOTE(Tajgerka)
glasbo

Vav! Kateri inštrument pa, oz. katere inštrumente pa, sej jih morte obvladat malo več, ne?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#218 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 23 February 2006 - 07:09 PM

Ekonomski fax.
  • 0

#219 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 24 February 2006 - 06:42 PM

QUOTE(pinga)
absolventka geografije in sociologije kulture, filozofska fakulteta

ej a kej veš je velik naval na ta študij
mene sicer bol zanima splošna cosiologija ( pedagoška smer)
ampak vseen pršama tut za to
velike omejitve???
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#220 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 March 2006 - 08:21 PM

Mmm.. nikjer nisem opazla kake bodoče nadobudne modne oblikovalke? Kakšna študentka krajinske arhitekture tudi nima časa tipkarit po forumih? smile.gif .. Blazno me zanima kaj v tej smeri, modno oblikovanje, krajinska arhitektura ali pa kaj v zvezi z notranjim opremljanjem, ta prvo in tazadnje najbolj. Je kaka sorodna dušica gor, mogoče poznate koga ki se je usmeril v to? Sicer sem 3.letnik, pa sem ga malo posračkala da nism šla na likovno gimnazijo, sem na splošni in mi je res kar malo žal:) Še posebej me skrbijo sprejemni izpiti? Ima kdo izkušnje??
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users