Jump to content

Photo

Menstruacija

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#201 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 February 2008 - 07:05 PM

Mmm, precej. laugh.gif
Hvalabogu se je to do zdej zgodilo samo 4X. 2x je bilo tako hudo, da sem končala v bolnici.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#202 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 February 2008 - 10:38 PM

QUOTE(Blondi @ 11. 2. 2008 - 18:28) View Post
Tash, termofor pa ležat, pa čakat da mine... down.gif Ni neke panike, če jo maš že tretjič v 30 dneh, ker se še ti ni uredila na normalni ciklus, hormonska zmešnjava pač.

Ampak jst mam že več kot leto redno menstruacijo, če bi mela neredno me sploh ne bi skrbelo. cry.gif

Joj, Koko boga cry.gif , sej jutri grem k zdravniku, pa upam da bo vse ok.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#203 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 11 February 2008 - 10:47 PM

Ne termoforja dajat! Kolegici je zdravnica rekla, da se žilice razširijo, pa še bolj teče, nekaj v tem smislu, ne morem se spomnit točno. hmm.gif V glavnem, pusti termofor pri miru.

Good luck jutri, držim pesti. kiss.gif
  • 0
Pablo Picasso

#204 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 11 February 2008 - 11:24 PM

TASH, lahko meni malo posodiš. tongue.gif laugh.gif

Sej ne, upam, da se ti bo zrihtalo. smile.gif Jaz sem mela enkat pri 15ih 3 tedne skupaj, pa skoraj bi plenice rabila. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#205 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 February 2008 - 11:25 PM

Ja sam jst sm jo dobila v petem razredu smz, al pa v šestem in potem sem mela neki časa redno, pol je kr nism mela closedeyes.gif in odkar sem jo spet dobila mam POPLAVE. rolleyes.gif Z veseljem Jina. biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#206 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 February 2008 - 11:31 PM

QUOTE(Coco* @ 11. 2. 2008 - 22:47) View Post

Ne termoforja dajat! Kolegici je zdravnica rekla, da se žilice razširijo, pa še bolj teče, nekaj v tem smislu, ne morem se spomnit točno. hmm.gif V glavnem, pusti termofor pri miru.

Good luck jutri, držim pesti. kiss.gif

Pač toplota žile razširi in to ni dobr. Isto se morajo bolniki s krčnimi žilami izogibat kopanju s toplo vodo, ker lahk kaka žila pokne. Recimo tist, ki delajo samomor se uležejo v toplo vodo, da žile razširi in prej izkrvavijo. Sem napisala samo informativno, če se je kdo slučajno spraševal zakaj pol lezijo v bani.
  • 0

#207 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 12 February 2008 - 02:30 PM

Stašomir, kaj je reku doktor?
  • 0
Pablo Picasso

#208 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 February 2008 - 03:13 PM

Ma dej to gre vse tko počas, da ne morem vrjet. Dans so mi komi vzel kri in šele jutr dobim rezultate, zdravnica ni bla preveč zainteresirana zame, rekla je da če ne bo na krvi nič, me bo poslala k ginekologu, pa še to sem napol izsilila. laugh.gif rolleyes.gif
  • 0

- Buddha

#209 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 12 February 2008 - 03:23 PM

Kaj?! ohmy.gif
Mene so klicali v šolo, naj se takoj pojavim v ambulanti v zdravstvenem, da me pošljejo v bolnico.
  • 0
Pablo Picasso

#210 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 February 2008 - 04:28 PM

Ta moja zdravnica je itak kluklu, tud ko sem kri kašlala, mi je rekla naj pridem če se bo ponovilo, sicer na koncu ni blo nič resnega, ampak lahko bi pa blo. Polom.
  • 0

- Buddha

#211 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 12 February 2008 - 04:46 PM

A to splošna zdravnica? Sej moja je tudi bolj tako *potrka s prstom po glavi*, njej je vse normalno. Ko se mi je prvič, pred dvemi leti fešta močno ulila, je rekla moji mami:"Maaa gospaa, to je čisto normalno, ona naj samo leži in počiva, pa dosti vode naj pije." Mama je klicala še svojega ginekologa (takrat ga še nisem imela ane, pri 13ih pa ga res nisem rabla) in ji ta cel paničen reče, naj me takoj pripelje. ohmy.gif Ko so me potem v bolnico poslali, so se čudili, kako sploh stojim, ker sem bila v groznem stanju, a tista zdravnica neki to je normalno. Ma normalna ti je nona :s Bratranec je recimo ful slabo slišal, ko je bil majhen, ona je pravila to je normalno, na koncu pa je tako slabo slišal, da je moral dobiti aparat. Normalno, uu.
  • 0
Pablo Picasso

#212 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 12 February 2008 - 08:07 PM

TASH, upam, da se bo vse uredilo. Čimprej. smile.gif

Sicer jaz nimam nekih hudih problemov, bolečin pred menstruacijo praktično nikoli (no, upam, da se v prihodnje ne pojavijo). Imam pa menstruacijo že več kot dve leti in se mi ni še nič uredila, sploh nikoli. Zdej zadni dve menstruaciji sem dobila približno v enakih časovnih razlikah, pa sem upala, da se bo končno uredilo, zdaj je spet že ene 40 dni okoli. Nikol ne vem, kdaj naj menstro sploh pričakujem, pol pa skos krvave gate. Ne bolečin ne nič (edino koža ponori, ampak itak imam nečisto k.).
Še kake pol leta počakam, pol pa ne vem kaj bi, če ne bo nič. mad.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 11 June 2008 - 03:40 PM

Meni pa zadnja dva meseca menstra zaostaja. ermm.gif Sem prebrala nekje, da Dragici tudi, pa me zanima, če še kateri ... A je kaj v zraku, al kaj? hmm.gif Prejšnjič mi je zamujala 3 dni, zadnjič celo 7. blink.gif Pa naj še omenim, da ne jemljem KT in da sem jo prej - brez izjem - imela na 30 dni.
  • 0

#214 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 June 2008 - 09:26 PM

Ej men se je tud premaknila...prej sem jo dobila po 2 dneh (po koncu jemanja tabletk), zdej pa traja 4-5 dni. Krneki to...
  • 0

#215 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 11 June 2008 - 10:25 PM

Meni tudi zamuja. Ampak bo najbrž krivo, da sem skenslala tablete decembra... smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

• Guests

Posted 11 June 2008 - 11:19 PM

Hmm, ma meni je to full čudno. hmm.gif Pa tista napetost pred menstro, ki kar traja in traja, ven pa nič ne pride ... Ah, prav na živce mi gre tole ... cry.gif
  • 0

#217 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 12 June 2008 - 11:20 AM

Nila evo iz teh razlogov sem jaz nato šla nazaj na tabletke...sad.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 June 2008 - 11:48 AM

Ma jaz nikoli nisem jemala KT (jih itak ne smem), pa sem imela vedno na 30 dni. Zdaj se je pa vse zameštralo, podrlo mi je sistem tudi pri kontracepciji, ki jo zdaj uporabljam.. ermm.gif
  • 0

#219 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 12 June 2008 - 12:58 PM

ja različne smo si smile.gif jaz KT sploh nikoli nisem uporabljala in vseeno trpela in še vedno trpim močne in dolge menstruacije ter čakam da bom noseča smile.gif
  • 0

#220 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 13 June 2008 - 10:09 AM

ja pravijo da po porodu se te zadeve uredijo....me prav zanima...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users