Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#201 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 08 March 2010 - 04:45 PM

To pa, ja.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 March 2010 - 04:45 PM

Igračka: robot, ki bljuva fino kavico. Ko zagusti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#203 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85960 posts

Posted 08 March 2010 - 05:12 PM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#204 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 March 2010 - 06:23 PM

Mi ga imamo, pa ga zadnje čase uporabljam samo še namesto grelnika vode oops.gif . Všeč mi je kapučino pa latte macchiato (k se v plasteh po barvah nardi thumbup.gif ), espressi mi pa ne potegnejo ...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#205 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 09 March 2010 - 06:44 PM

Kakšen poseben razlog da ne kuhate kave?
  • 0

#206 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 06 April 2010 - 05:08 PM

Morm pograjat oderuško turistično politiko na Blejskem otoku... da sploh prideš na otok morš plačat čoln oziroma ladjico (mi smo dali zanjo 10€/osebo, sicer je 12€/osebo). Prideš na otok, če želiš videt cerkev plačaš za vstop nadaljnih 2€/ osebo, če želiš na wc v restavraciji te to stane nadaljnjih 50 centov, ne glede da si pri njih spil kavico. Cene pijač pa so na otoku itak višje kot na obali jezera, pe so že tam precej visoke. Oderuško. rolleyes.gif Da pa bi bila postrežba v restavraciji vsaj na nivoju cene, ki jo plačaš za obisk pa lahko samo sanjaš. Ženski še dober dan nista rekli, ko smo vstopili, na postrežbo pa smo tudi čakali predolgo, glede na dejstvo, da je bil lokal prazen.
  • 0

#207 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 April 2010 - 06:30 PM

al pa kremšnite. včer so naši šli drsat s šolo, pa je rekla sošolka da je dala za eno kremšnito pa 2 deci soka (2 zato, ker 1 deci ne prodajo) 5€!!!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#208 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 April 2010 - 06:39 PM

QUOTE(Kalypso @ 6. 4. 2010 - 18:08) View Post

Morm pograjat oderuško turistično politiko na Blejskem otoku... da sploh prideš na otok morš plačat čoln oziroma ladjico (mi smo dali zanjo 10€/osebo, sicer je 12€/osebo). Prideš na otok, če želiš videt cerkev plačaš za vstop nadaljnih 2€/ osebo, če želiš na wc v restavraciji te to stane nadaljnjih 50 centov, ne glede da si pri njih spil kavico. Cene pijač pa so na otoku itak višje kot na obali jezera, pe so že tam precej visoke. Oderuško. rolleyes.gif Da pa bi bila postrežba v restavraciji vsaj na nivoju cene, ki jo plačaš za obisk pa lahko samo sanjaš. Ženski še dober dan nista rekli, ko smo vstopili, na postrežbo pa smo tudi čakali predolgo, glede na dejstvo, da je bil lokal prazen.

A ni tako, da če si gost da uporabe wc-ja ne smejo zaračunati?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#209 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 April 2010 - 06:47 PM

QUOTE(Šuša @ 7. 4. 2010 - 19:30) View Post

al pa kremšnite. včer so naši šli drsat s šolo, pa je rekla sošolka da je dala za eno kremšnito pa 2 deci soka (2 zato, ker 1 deci ne prodajo) 5€!!!

Me sploh ne preseneča, glede na to, da sem jaz v Ljubljani dala €7.80 za sok, belo kavo in tortico. down.gif
Me je skoraj kap.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2010 - 07:04 PM

Meni se to sploh ne zdi dosti, ker sem že navajena takih cen. Žalostno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#211 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 07 April 2010 - 09:10 PM

Frči, ti je dr. Komelj kdaj predaval?
  • 0

#212 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 07 April 2010 - 09:13 PM

QUOTE(Frčica @ 7. 4. 2010 - 19:39) View Post

A ni tako, da če si gost da uporabe wc-ja ne smejo zaračunati?
Ja saj meni se tud zdi, da ne bi smeli, samo se nismo hotli prepirat za 50 centov. Škoda živcev.

• 0

#213 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 April 2010 - 09:59 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 4. 2010 - 22:10) View Post

Frči, ti je dr. Komelj kdaj predaval?

seveda, kdo bi pozabil Milčka? biggrin.gif Slovensko umetnost v novem veku predava. Zakaj? Vem, da je z Novega mesta drgač.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#214 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 April 2010 - 07:02 AM

POHVALA ZARA CENTER

Zelo prijazen dečko na TRF-ju, mi je šel v skladišče po hlače, zelo ustrežljiv.

Na blagajni na vrhu ravno frendici tožim, da kako moram ponovno kupiti obešalnike, pa mi ženska, ki mi je kasirala reče, da če bi jih želela imeti. In jaz seveda: JA. huh.gif

Pokliče sodelavko, in mi gre v skladišče po 10 obešalnikov, sem jih dobila zastonj. Pa sama se je ponudila, nisem mogla verjet. Zelo pohvalno!!! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#215 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 08 April 2010 - 07:16 AM

QUOTE(Frčica @ 7. 4. 2010 - 22:59) View Post

seveda, kdo bi pozabil Milčka? biggrin.gif Slovensko umetnost v novem veku predava. Zakaj? Vem, da je z Novega mesta drgač.

Včeraj je postal častni občan Novega mesta - sem bila na svečani prireditvi (al kako se že to reče) smile.gif

Kjer hud govor je imel. Tak poetičen, poln entuziazma biggrin.gif

• 0

#216 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 April 2010 - 08:31 AM

Ja, on je kr faca ja. Ma take govore ja, malo ga zanese v baročni patos občasno. Pa njegova gestikulacija je tud taka biggrin.gif
Kaj pa je kej fajnega povedal?
  • 0

#217 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 08 April 2010 - 08:52 AM

malo o novem mestu, kako mamo/smo imeli ogromno umetnikov - od Ketteja, Jakca itd.... bogata zgodovina... pa malo zahvale ... Tko res ful lepo smile.gif In ja, gestikulacija ftw biggrin.gif
  • 0

#218 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 April 2010 - 02:52 PM

Ogromen, masten, debel minus za poslovalnico DMa (oz. prodajalke v njem) v centru Interspar v Velenju. down.gif

Danes sem se slučajno na poti ustavila v Velenjskem Intersparu, da bi si ga malce ogledala.
Zavijem še v DM in med kavico prelistam najnovejši katalog, v katerem sem zagledala možnost menjave 50 točk za luštno DM kozmetično torbico, She lipgloss in knjižico z nasveti za ličenje in kuponom za 25% popust na izdelek dekorative.

In tako grem nazaj v DM, si natisnem kupon, s katerim bi naj na blagajni prevzela to torbico.

Pridem do blagajne, pa me prodajalka gleda, kot da sem ji ne vem kaj pomolila pod nos.
Prebere kupon - enkrat, dvakrat... Vprašam, če je kaj narobe...
Reče, da ne. Brska po predalu, izvleče torbico, od nekje še lip gloss in mi vse skupaj vrže na pult.

Torbica je bila očitno zamaščena od lip glossa, zato jo prosim, če mi da kakšno čisto. Ona se brani in trdi, da je to od tiska. Jaz vztrajam in potem s težavo punca le privleče ven drugo torbico, ki je bila - glej ga zlomka - čista in brez madežev.

Potem čakam, da bo od kod vzela še kupon (ki mi je bil najbolj pomemben, saj sem nameravala kupiti še precej drag puder).

Pa me gleda, kot da sem debilna. Vprašam, če ne pride zraven še kupon. Pa se mi zasmeji v obraz in posmehljivo reče, da sem se malo zmotila, da tisto je pa treba nekaj drugega natisnit na avtomatu. Ker se s tem nisem strinjala, mi pomaha s kuponom in reče, da na njem jasno piše, da dobim samo torbico in lip gloss.
Ko vztrajam, da temu ni tako, mi še enkrat na glas prebere tisti list, ki mi ga je vrgel ven avtomat.

Jaz rahlo znervirana potegnem ven katalog in ji dam za prebrat še to. rtfm.gif
Ona vsa zmedena 3x prebere vso stvar, potem pokliče starejšo kolegico, ki pa ravno tako o vsem ni vedela nič (niti to, da se dobijo kakšne torbice za točke).
Še ona si nekajkrat prebere kupon, pa katalog, pa spet kupon, kot da bo ob vnovičnem branju na njem pisalo kaj novega. rolleyes.gif
Potem kliče v en drug DM, kjer ji rečejo, da bi v teh torbicah moralo biti že vse notri. Lip gloss + knjižica s kuponom.

Upala sem, da bo stvar s tem zaključena, a punci nista vedeli, kako naj bi te knjižice izgledale in sta trdili, da jih nikoli niso dobili.

Po tem, ko jima pojasnim, da nimam več časa, sta me obe totalno ignorirali. Takrat sem bila pri blagajni že dobrih 15 minut, na srečo edina stranka, saj je bila trgovina kot zapuščena.

Ko mi hoče prva zaračunati tisti puder, sem ji rekla, da ga brez kupona pač ne bom vzela. In smrklja pri tem zavije z očmi, češ da ona ne more nič, če pač niso dobili teh knjižic s kuponi.
In da "saj je pa ja torbica pa lip gloss lepo darilo, tiste knjižice so itak brezveze". wallbash.gif
Še enkrat ji pojasnim, da se mi gre za kupon s popustom in da mi je prav vseeno za nasvete v knjižici.

Potem sem že skoraj pustila vse skupaj in šla, ampak sem zanalašč stala tam in počakala, da vidim, kaj bo iz tega.

Vmes je ta druga prodajalka klicala še par ljudi/trgovin, pri tem pa sem imela ves čas občutek, kot da JAZ ne vem, da res ni teh kuponov in da s temi klici pač hoče to dokazati sebi in meni (čeprav ji je že nekdo prej potrdil, da so kuponi res zraven).

Po še desetih minutah sem se odločila, da grem. Nakar se ena le spomni, da bi bilo mogoče dobro pogledati še v skladišče. In res... kuponi so se čudežno našli.

Seveda pa jih je bilo treba natančno prelistat, preden sta mi knjižico končno le izročili. Kakšno opravičilo bi bilo tako zaman pričakovati, a je na koncu ena le izustila en tih "se opravičujemo" in "res nisva vedeli, ker nama nihče ni povedal". butl.gif

V glavnem... katastrofa od katastrofe. Jaz kaj takega še nisem doživela. surrender.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#219 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2010 - 11:37 PM

TIPIČNO. Stranka ve več kot prodajalke, ko pa jim karkoli skušaš povedati, dokazati, pa
se še iz tebe posmehujejo (kasneje sta te zagotovo prav pametno obrale do kosti).
Na take bi jaz šla s Kalašnikovim, ko so kakšne akcije. Saj skoraj NIKOLI ne vejo prav nič o tem.

Jaz sem enkrat iskala v DMu en izdelek, za katerega je neka nedorasla smrklja vztrajno trdila (in se pri tem trudila biti
čimbolj posmehljiva), da ga ni, da sploh ne obstaja. Seveda je na koncu obstajal, le, da so ga imeli v
skladišču. Kaj sem ji rekla? Da se ji ni posrečilo iz mene narediti idiota, ker je največji idiot ona sama.
Izročila mi je izdelek in obstala kot kip, jaz pa sem šla na blagajno. Pička smrdljiva nevedna.

• 0

#220 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 April 2010 - 05:35 PM

hahaha lol1.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users