Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1789 replies to this topic

#201 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 December 2010 - 09:38 AM

Seveda je, saj jaz tudi verjamem, da nekaj obstaja. Res pa je, da ljudje paničarijo, vključi še čredni nagon, in imaš katastrofo.

Veliko infomacij nam je tudi prikritih, eno je, kar se je dejansko zgodilo, drugo pa, kar nam prodajajo.

Nikakor pa zdaj ne verjamem, da bi ves sistem šel v maloro, kot je Urška napisala. Naše znanje zgodovine, razvoja . . . to mi je malo nonsens, ja. Bi se pa zagotovo spremenilo naše gledanje na svet.

Sicer se pa veliko čtiva najde na netu, za začetek berite tukaj novice: http://www.ujet.si/, veliko se manipulira z nami, preveč. No, če verjamete, jaz verjamem. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 03 December 2010 - 10:09 AM

^^ Meni gredo pa ob straneh, kot je ta, kocine pokonci. Ker gre večinoma za to, da se na kup zberejo ljudje, ki v vsaki stvari iščejo teorijo zarote (potem pa poslušaš o chemtrailih in podobnih bedarijah) in jim je hobi v vsaki temi dajat protiargumente. Saj se strinjam, je treba bit kritičen pri sprejemanju informacij, ampak način, da pa ničemur ne verjameš in vedno zavzameš nasprotno strani kot mediji je pa enako butast, kot če bi vsemu slišanemu verjel.
  • 0

#203 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 December 2010 - 10:11 AM

No ja, saj nisem rekla, da mi je ta stran religija. Prebereš, prebaviš, in sama kritično presodiš, ter dobiš neko sliko. Ki je ponavadi nekje vmes. smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 03 December 2010 - 10:29 AM

Saj razumem, ja. Pomoje tudi jaz ne bi bila tako na kontra nastrojena, če ne bi malo spremljala vsega tega šita okrog globalnega segrevanja, kjer potem vidim, kako se neki kvazi strokovnjaki opredeljujejo glede področij, kjer v resnici nimajo nobene izobrazbe, potem jim pa vsi verjamejo, ker delajo na IJS. rolleyes.gif
Na področju vremena so itak vedno neki problemi, je globalno segrevanje, ti chemtraili so bili nekaj časa nazaj blazno aktualni, ene dve leti nazaj se je kup ljubiteljev vremena odločilo, da je bil enkrat poleti pri nas tornado (pa ni bilo za to ne teoretične osnove, ne nobenih slikovnih dokazov) in so to spravili na Svet.
Človek kar prehitro dobi alergijo na take stvari, ko se enkrat spravijo na njemu bolj domače področje.

• 0

#205 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 December 2010 - 07:12 PM

KLIK . slap.gif
  • 0

#206 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 03 December 2010 - 07:19 PM

laugh.gif

čeprav, a če bi ji pa okraske ukradli, bi pa zadevo bolj resno obravnavali? hmm.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#207 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2010 - 07:27 PM

Ampak res! Pa še osebna nota je v tem snežaku. cry.gif laugh.gif
Mislim, kateri prasec gre ukrast snežaka. down.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#208 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 03 December 2010 - 07:39 PM

saj jo razumem po eni strani, ubožico - narediš nekaj unikatnega takorekoč "from scratch", potem ti pa stvaritev odtujijo, in zapovrh te še varuhi pravice ne jemljejo resno. ampak klicat emergency je pa vseeno malo huda biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#209 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2010 - 07:56 PM

Seveda je emergency, najbrž se bo začel topiti!!! Umrl bo v rokah sovražnikov. down.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#210 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 03 December 2010 - 07:57 PM

morda jo bodo pa še poklicali in zahtevali odkupnino.
  • 0

#211 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2010 - 08:16 PM

Le, če bo višja sila aka vreme na njihovi strani.
Drugače dobi samo ostanke.
A je najbrž tudi na njih navezana, tak da bi znali kaj iztržiti v vsakem primeru.

• 0

#212 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 03 December 2010 - 08:23 PM

ji bodo pa že pripeljali tist 1 kubik vode, korenček in ostale esencialne dele. saj težava je bila prvenstveno v "snov se je uničila", potem pa bo "iz nič nastala" - o fizikalnih spremembah ni bilo nobenega govora sleep.gif
  • 0

#213 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 January 2011 - 12:39 PM

http://dne.enaa.com/...tm_campaign=dne

blink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#214 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 January 2011 - 01:30 PM

Ta vlada je direkt za na štrik navest....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#215 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 January 2011 - 03:23 PM

Res je.
  • 0

#216 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 January 2011 - 04:19 PM

Ja ej, to se je tudi meni pivo v grlu zataknilo ko sem prebrala. huh.gif Svašta no. Sponzorirajmo nategancijo, dajmo a ne. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#217 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 11 January 2011 - 11:16 PM

Spolno zlorabil 83 otrok

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#218 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 January 2011 - 12:09 PM

Je blo pri poročilih ja. Mat je skor s stola padla od razburjenja. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#219 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 12 January 2011 - 12:11 PM

Brala sm kaj je ona deklica, ki jo je dedek zlorabljal, povedala psihologinji (??). Sick.
  • 0

#220 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 January 2011 - 12:29 PM

Tista, ki so pol nazaj vrnili mami in dedku? Bolno ja. Meni ni jasno, kako jo lahko vrnejo nazaj, a so bolani vsi skup? blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users