Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 11 October 2007 - 03:30 PM
Nic ne recem... imate prav, da so primeri, ko ne mores pisat kot se ti zljubi. Forum pa vseeno ni ta primer, je prej prostor, kjer je dovoljeno pisat bolj svobodno. Jaz sem samo hotela pokazat, da smo tudi taksni, ki nas napake slovnice in nacin pisanja ne motijo tolko. In se mi zdijo rea, sally, piko berljivi. Nekatere pa verjamem da moti, meni je glavno vseeno.
Posted 13 October 2007 - 05:53 PM
Meni grejo totalno na živce ljudje, ki pokličejo, pa se ne predstavijo, kljub temu, da jih vprašaš, če kaj sporočiš, pa kdo kliče (če npr. vprašajo za fotra/mamo). Pa odgovorijo "nič, bom kasneje poklical/a" in se totalno izmikajo konkretnemu odgovoru. Wtf?! Enim res fali bontona in nasploh vežbanja kulturnega komuniciranja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 October 2007 - 05:55 PM
V glavnem pa takšen človek sam izpade nekulturen.
Posted 14 October 2007 - 10:27 AM
Meni grejo totalno na živce ljudje, ki pokličejo, pa se ne predstavijo, kljub temu, da jih vprašaš, če kaj sporočiš, pa kdo kliče (če npr. vprašajo za fotra/mamo). Pa odgovorijo "nič, bom kasneje poklical/a" in se totalno izmikajo konkretnemu odgovoru. Wtf?! Enim res fali bontona in nasploh vežbanja kulturnega komuniciranja.
Ja, sploh na delovnem mestu se je fajn s takimi patroni srečevat. Ali pa pridejo na sestanek z nekom in jih moraš pač ti sprejet in jih povprašaš po imenu, da to dotični osebi naprej sporočiš, pa ti zabrusi nazaj nekaj v stilu, da kaj to tebe briga, saj ni s tabo zmenjen. Enemu sem nazaj povedala, da še dobro.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 October 2007 - 07:11 PM
Posted 19 October 2007 - 06:52 PM

Give me a break! SNEG?!?! Jutri?!? Pa to ni normalno no!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 October 2007 - 10:54 PM

Posted 20 October 2007 - 01:28 PM

Posted 20 October 2007 - 04:11 PM
[Napoleon]
Posted 20 October 2007 - 04:14 PM
Posted 20 October 2007 - 04:18 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 October 2007 - 05:04 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 October 2007 - 05:17 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 October 2007 - 09:26 PM
Posted 21 October 2007 - 12:50 PM
Pika na I je pa to, da mi potem tak človek ima jajca očitat, češ kako to, da se že pol leta nismo videli in da bi si pa ja lahko vzela vsaj par minutk za to!

Ja, če jaz nebi imela fanta, in če bi meni mamica kuhala kosilo, prala cunje in še kaj, bi tudi jaz z veseljem posedala na kavi, hodila ven žurat itd...
Tako mi pač ni do tega in eni ljudje prav ne razumejo, da imam jaz drugačen način življenja kot oni in da mi ni vrhunec tedna to, da bom potem preživela 20 minut na kavi in govorila o njihovem življenju in težavah.
Ob tem pa vem, da sem bila že najmanj 5. po vrsti, katero je določena oseba poklicala (ker tudi noben drug ni imel časa, da bi se dobil s to osebo na kavi).

Uh!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 October 2007 - 02:45 PM

Posted 21 October 2007 - 04:10 PM
Posted 23 October 2007 - 02:01 PM
- čefurji, njihova muzika in poveličevanje južnih držav v SLO - da jih ni sram!
- če nekdo pri pouku/predavanju vpraša točno tisto stvar, ki je bila ravno pred kratkih razložena (mislim kot da mu nekaj fali?!)
- ne-delanje presledkov po koncu stavka, za vejicami. Velike začetnice pa niso nujne

- zamujanje (čeprav se to velikokrat meni zgodi, ampak ne po lastni krivdi)
- neki bedni stereotipi
- dvojna merila
- pretirana obsedenost s čim
- siljenje, da nekomu nekaj zaupaš
- "dilemasta" vprašanja, ki spravljajo v zadrego
- neiskrenost
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 October 2007 - 02:47 PM
Posted 23 October 2007 - 03:07 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users