Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#201 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 11 October 2007 - 03:30 PM

Nic ne recem... imate prav, da so primeri, ko ne mores pisat kot se ti zljubi. Forum pa vseeno ni ta primer, je prej prostor, kjer je dovoljeno pisat bolj svobodno. Jaz sem samo hotela pokazat, da smo tudi taksni, ki nas napake slovnice in nacin pisanja ne motijo tolko. In se mi zdijo rea, sally, piko berljivi. Nekatere pa verjamem da moti, meni je glavno vseeno.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 October 2007 - 05:53 PM

Meni grejo totalno na živce ljudje, ki pokličejo, pa se ne predstavijo, kljub temu, da jih vprašaš, če kaj sporočiš, pa kdo kliče (če npr. vprašajo za fotra/mamo). Pa odgovorijo "nič, bom kasneje poklical/a" in se totalno izmikajo konkretnemu odgovoru. Wtf?! Enim res fali bontona in nasploh vežbanja kulturnega komuniciranja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 13 October 2007 - 05:55 PM

Mene pa moti, če se kdo pri debatah spušča na osebni nivo in tko po ovinkih, kao prefinjeno, žali.

V glavnem pa takšen človek sam izpade nekulturen.
  • 0

#204 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29872 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 October 2007 - 10:27 AM

QUOTE(Jenna @ 13. 10. 2007 - 18:53) View Post

Meni grejo totalno na živce ljudje, ki pokličejo, pa se ne predstavijo, kljub temu, da jih vprašaš, če kaj sporočiš, pa kdo kliče (če npr. vprašajo za fotra/mamo). Pa odgovorijo "nič, bom kasneje poklical/a" in se totalno izmikajo konkretnemu odgovoru. Wtf?! Enim res fali bontona in nasploh vežbanja kulturnega komuniciranja.

Ja, sploh na delovnem mestu se je fajn s takimi patroni srečevat. Ali pa pridejo na sestanek z nekom in jih moraš pač ti sprejet in jih povprašaš po imenu, da to dotični osebi naprej sporočiš, pa ti zabrusi nazaj nekaj v stilu, da kaj to tebe briga, saj ni s tabo zmenjen. Enemu sem nazaj povedala, da še dobro. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#205 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 17 October 2007 - 07:11 PM

Blazno na živce mi gre, ko fantovi samski kolegi gnjavijo naj jim predstavim svoje sošolke in kolegice.
  • 0

#206 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 October 2007 - 06:52 PM

Trenutno to, da bo jutri SNEG! mad2.gif

Give me a break! SNEG?!?! Jutri?!? Pa to ni normalno no! slap.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#207 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 19 October 2007 - 10:54 PM

trenutno pijane emo 14letnice, ki jih je po celi metelkovi zadosti in se valajo po tleh, kakor da jim manjka u glavi blink.gif
  • 0
mačka figa.

#208 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 20 October 2007 - 01:28 PM

Men gre pa fuul na jetra, če se mi kakšna frendica oglasi ful zaspana na telefon. Mislim, nimam proti, pač da je zaspana, ampak, da cel telefonski pogovor vleče, kot da ji je najhujša muka se z mano pogovarjat. Pa da momlja in nerazločno govori. Vsako stvar, ki jo vprašam: nevem, pa še kakšne vzdih zraven, da s ja vidi, kako jo motim. down.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#209 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17070 posts

Posted 20 October 2007 - 04:11 PM

Trenutno me ful ob živce spravlajo muhe, ki jih je povsod polno. Jaz pa potem letam za njimi z muhoubijalcem in vse kar ostane od njih je nemarni flek na steni.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#210 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 20 October 2007 - 04:14 PM

to da me kaka sošolka skos neki popravla al pa kej oz. mi vskakuje v besedo
  • 0

#211 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15247 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 October 2007 - 04:18 PM

Da se stvari ne iztečejo po mojih načrtih. Hate it! sad.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#212 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2007 - 05:04 PM

Siten folk, čeprav znam bit tud sama (sploh rano zjutraj) slabe volje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#213 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29872 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 October 2007 - 05:17 PM

tipi, ki bi naredili res vse, da jim ga ena (takorekoč kakršnakoli) bejba pofafa. res prou nagnusni so mi, sluzavci eni! bruh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#214 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 20 October 2007 - 09:26 PM

brnenje komarja ko se spravim spat in pogasnem vse luči. Potem pa jih znova prižgem in komarja nikjer, ko pa luči pnovno ugansem pa spet brni.
  • 0

#215 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 October 2007 - 12:50 PM

Ljudje, ki mislijo, da moram imeti prav toliko časa kot oni in da jim moram biti vedno na razpolago, ko se iz lepega ničesar spomnijo, da bi se "čez 30 minut" dobili z mano na kavi. Pri tem pa pozabljajo, da vodim lastno gospodinjstvo, imam svoje težave in svoje obveznosti in da mi je velikokrat boljše biti doma s fantom, kot pa da bom z njimi posedala na kavi.

Pika na I je pa to, da mi potem tak človek ima jajca očitat, češ kako to, da se že pol leta nismo videli in da bi si pa ja lahko vzela vsaj par minutk za to! rolleyes.gif

Ja, če jaz nebi imela fanta, in če bi meni mamica kuhala kosilo, prala cunje in še kaj, bi tudi jaz z veseljem posedala na kavi, hodila ven žurat itd...

Tako mi pač ni do tega in eni ljudje prav ne razumejo, da imam jaz drugačen način življenja kot oni in da mi ni vrhunec tedna to, da bom potem preživela 20 minut na kavi in govorila o njihovem življenju in težavah.
Ob tem pa vem, da sem bila že najmanj 5. po vrsti, katero je določena oseba poklicala (ker tudi noben drug ni imel časa, da bi se dobil s to osebo na kavi). mad.gif

Uh! mad2.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#216 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 21 October 2007 - 02:45 PM

Pes, ki na veliko smrči, razkomoten čez celo pojstlo.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#217 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 21 October 2007 - 04:10 PM

tega, da si eni ljudje domišljajo, da mam cel vikend rezerviran cajt za pisanje enga k* eseja, čeprav me več k 1 teden ni blo, ko so knjigo obravnaval v šoli ... zato, da si bo potem mogoče (al pa ne) ženska vzela cajt, da mi napiše, da je zanič in da je hotla nekej druzga. mrš.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#218 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 23 October 2007 - 02:01 PM

- čefurji, njihova muzika in poveličevanje južnih držav v SLO - da jih ni sram!
- če nekdo pri pouku/predavanju vpraša točno tisto stvar, ki je bila ravno pred kratkih razložena (mislim kot da mu nekaj fali?!)
- ne-delanje presledkov po koncu stavka, za vejicami. Velike začetnice pa niso nujne biggrin.gif
- zamujanje (čeprav se to velikokrat meni zgodi, ampak ne po lastni krivdi)
- neki bedni stereotipi
- dvojna merila
- pretirana obsedenost s čim
- siljenje, da nekomu nekaj zaupaš
- "dilemasta" vprašanja, ki spravljajo v zadrego
- neiskrenost

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#219 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 October 2007 - 02:47 PM

- grozno me moti, da fantje pljuvajo po tleh. Mislim halo. To mi je tak grozno neokusno ko ena nevzgojene svinje so. Potem pa hodim po ulici in je vsaj prepojena s slino. Bljah.
  • 0
Viens, reste ici!

#220 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 October 2007 - 03:07 PM

Ana, se strinjam. Tega tud jst ne maram. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users