Predsedniške volitve
Posted 12 November 2007 - 04:29 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 November 2007 - 04:38 PM
Posted 12 November 2007 - 04:39 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 October 2012 - 07:30 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 October 2012 - 09:05 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 October 2012 - 10:40 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 October 2012 - 10:48 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 October 2012 - 01:42 PM
Posted 24 October 2012 - 02:00 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 October 2012 - 02:07 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 October 2012 - 02:09 PM
Ampak še ne vem.
Posted 24 October 2012 - 04:26 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2012 - 04:30 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 October 2012 - 04:32 PM
Volila ne bom, ker me ne bo v Slo, če pa bi, bi pa Turka, ker je Pahor en klovnček.
Posted 24 October 2012 - 05:09 PM

Volila bom Türka.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 October 2012 - 05:11 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 October 2012 - 05:13 PM

Volila ne vem, najbrž ne bom.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 October 2012 - 05:15 PM

Sicer pa se volitev ne bom udeležila, ker me ne bo doma.
Posted 24 October 2012 - 05:33 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 October 2012 - 09:47 PM
Meni je prišel Zver.

Jaz imam trenutno tako lestvico:
1) Turk
2) Pahor
3) prazen listek
Meni je prišel Pahor, volila ga ne bom. Zvera bom.
Res? Ne bi ti pripisala te odločitve. Te je prepričal plakat s Triglavom in Papežem?

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users