Jump to content

Photo

napetost v prebavilih

• Please log in to reply
434 replies to this topic

#201 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27617 posts

Posted 03 October 2011 - 11:40 AM

In potem v Anteno pisejo tipi .. "Ali lepe punce kakajo? Bil z eno na morju in 7 dni ni sla kakat." Prebrala ze pred mnogimi leti, do danes mi ni bilo jasno, kam je zenska spravljala svoje iztrebke.

Mene bi razgnalo, ce ne bi sla vsak dan na veliko potrebo. Si pa s P. med tem opravilom ne uletavava v kopalnico.
Glede prdenja: on pred mano ze od nekdaj sprosceno prdi (ni ravno privlacno ne, ceprav clovesko jbg), jaz pa, ce me neusmiljeno napenja pac prdnem, ne pocnem pa tega vsakodnevno brez zadrzkov.

Tudi meni je zoprno kje od doma zasmraditi kopalnico, vendar ne pride v postev, da par dni ne bi sla kakat. wacko.gif Cenim, ce imajo kopalnice okna ali vsaj ventilatorje.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#202 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 October 2011 - 11:44 AM

QUOTE(_Planet_ @ 3. 10. 2011 - 12:40) View Post

In potem v Anteno pisejo tipi .. "Ali lepe punce kakajo? Bil z eno na morju in 7 dni ni sla kakat." Prebrala ze pred mnogimi leti, do danes mi ni bilo jasno, kam je zenska spravljala svoje iztrebke.

lol1.gif
  • 0

• Guests

Posted 03 October 2011 - 11:55 AM

QUOTE(_Planet_ @ 3. 10. 2011 - 12:40) View Post

Mene bi razgnalo, ce ne bi sla vsak dan na veliko potrebo. Si pa s P. med tem opravilom ne uletavava v kopalnico.
Glede prdenja: on pred mano ze od nekdaj sprosceno prdi (ni ravno privlacno ne, ceprav clovesko jbg), jaz pa, ce me neusmiljeno napenja pac prdnem, ne pocnem pa tega vsakodnevno brez zadrzkov.

Tudi meni je zoprno kje od doma zasmraditi kopalnico, vendar ne pride v postev, da par dni ne bi sla kakat. wacko.gif Cenim, ce imajo kopalnice okna ali vsaj ventilatorje.

OMG....Planet, js se tud tega vprašanja iz Antene ful v živo spomnem laugh.gif ("Ali se lepotice iztrebljajo"...neki takega je bilo, ker vem, da sem najprej pomislila, da je govora o tem, da nekdo "iztreblja" lepotice, hahaha)
  • 0

#204 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27617 posts

Posted 03 October 2011 - 12:54 PM

laugh.gif laugh.gif

Tocno ja, res je bil naslov v tem stilu. : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#205 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 03 October 2011 - 06:13 PM

Lahko je šla v kakšen lokal wink.gif biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#206 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 03 October 2011 - 09:59 PM

Nincha, tvoj 'enkrat' je pa zmagovalen, sem se morala nasmejat. laugh.gif

Jaz imam identične probleme že od otroštva. In najhuje je to, da ni problem v tem da nočem ali da ne bi hotla it, preprosto ne morem, ne čutim potrebe, podzavestno to zatrem, ker nisem sproščena. In me začne po parih dneh katastrofalno bolet trebuh ampak še vedno ne morem.

Čist enako, kolonije, Poreč, Punat, šla sem samo enkrat v enem in drugem, pa verjetno še to ne bi šla, če ne bi morala vmes k zdravnici in so me dali vmes v svojo sobo s svojo kopalnico.

Pač ne vem, jaz očitno nisem zmožna tega izvest na nekih javnih, skupnih wcjih, ni šans. Zanima me, vas fant vpraša kaj, opazi? Meni moj ves čas gnjavi s tem, ker on je pa totalno kontra. Večino časa prdi, je neki kronični prditelj, na veliko potrebo gre brez problema, tudi pri odprtih vratih ( blink.gif ), zraven pa vsak korak postopka glasno komentira omfg. Ja, itak smo že ugotovili da je brez kulture.

V glavnem midva sva že zdaj parkrat bila več dni skupaj kje in je po nekaj časa začel ful pikat, če jaz sploh grem na wc, kao kaj je zdaj kaj takega, da naj grem, da ga skrbi, da nekaj ni vredu z mano, da to ni zdravo, da nisem normalna in se mu zdim čist čudna pa ga naenkrat vse zanima. Jaz pa nočem niti debatirat z njim o tem, ker mi je čist neprimerno in nevmesno.
  • 0
Memento mori.

#207 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 October 2011 - 10:01 PM

QUOTE(Zlatolaska @ 3. 10. 2011 - 22:59) View Post
je neki kronični prditelj, na veliko potrebo gre brez problema, tudi pri odprtih vratih ( blink.gif ), zraven pa vsak korak postopka glasno komentira omfg.

lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#208 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 October 2011 - 10:02 PM

QUOTE(Zlatolaska @ 3. 10. 2011 - 22:59) View Post

Ja, itak smo že ugotovili da je brez kulture.

Joj Zlatolaska, kak si ti smešna. laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#209 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85848 posts

Posted 03 October 2011 - 10:06 PM

Jaz bom umrla, kronični prditelj, zveni kot moj foter. laugh.gif laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#210 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 October 2011 - 10:10 PM

^^ in moj...

Drugače pa se najdem v napisanem. Meni so bile kolonije v otroštvu NOČNA MORA n°1, ravno zaradi kakanja. oops.gif Ne razumem tistih ki kakajo na javnih mestih, npr v šoli, na faksu, v Šparu, bilokje, OMG jaz ne morem, ni šans. Hkrati pa morem obvezno it kakat vsak dan, ni variante da tudi en sam dan ne bi šla. Kvečjemu grem 2×, a sem edina? oops.gif biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#211 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 October 2011 - 10:20 PM

Nutella, k da bi sebe brala, prisežem!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#212 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 03 October 2011 - 10:21 PM

Ja meni fant malo gnjavi. Ampak zdaj sem tolko sproščena, da mi prav kakat ni grozno it v bližini njega, ampak če me pa karkoli napenja takrat, mi pa je in ne grem oops.gif .

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#213 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 October 2011 - 09:34 AM

Samo en komentar: kot je rekla Samantha iz SATC, taki pač so moški, to imajo v sebi, they FART. laugh.gif Potem obstajajo samo nihanja, ampak v osnovi je pa to skupno vsem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#214 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 October 2011 - 09:47 AM

Meni je pa to tak čudno, ko ene pišete, da bi prdenje fantu odvzelo privlačnost in da ni šans da bi se ve pred njim sprdnile ermm.gif . Saj sta pa te par ali kaj? Dva človeka, med katerima mora biti največja mera intimnosti in sproščenosti. Ali ni tak? Saj po eni strani razumem, ker ne živite skupaj samo meni bi bilo vseeno bedno rit skupaj tiščat vsakič, ko bi on bil zraven. Ker ko enkrat začneš zadrževat se še samo stopnjuje in potem še samo o tem razmišljaš... vsaj pri meni je tak.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#215 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 October 2011 - 11:14 AM

Jaz se strinjam s sade. Meni je logično da s partnerjem delim vse in pač en tak primer je tut porod - jaz hočem da je on z mano ko bom rodila in tam se dogaja svašta. Pač ne vem zakaj mi je zdaj porod prišel na misel, ampak meni je "umetno" da naprimer dva človeka živita skupaj in imata to za tabu. Ok, če si s fantom kratki čas se še pač ne sprostiš čisto, po nekem času pa najbrž se. Če gresta skupaj nekam za nekaj časa mi je "umetno" da te je sram it kakat. Saj pa to je normalni proces.

• 0
Viens, reste ici!

#216 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 October 2011 - 01:26 PM

Saj imam na potovanjih včasih tudi probleme iti na veliko potrebo, samo ne zaradi ljudi, ki so okrog mene. Verjetno zaradi spremembe okolja, kaj jaz vem. Je pa mi to znak nesproščenosti. Takrat, ko zadržujem blato (ne namenoma) vem, da nisem sproščena.

• 0

#217 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 October 2011 - 02:50 PM

Sproščenost (popolna) pred partnerjem pride z leti. smile.gif So pa ponavadi fantje tisti, ki ga prej spustijo laugh.gif in imajo nasploh glede tega manj zadržkov. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#218 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 October 2011 - 05:51 PM

Pri nama je bilo obratno, ker se mi ni več dalo zadrževat.
  • 0

#219 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 October 2011 - 05:58 PM

Sade, lepo si povzela.
Všeč si mi. ˇ.ˇ

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#220 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85848 posts

Posted 10 October 2011 - 11:42 PM

Če koga zanima - kupon za testiranje intolerance.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users