Nincha, tvoj 'enkrat' je pa zmagovalen, sem se morala nasmejat.
Jaz imam identične probleme že od otroštva. In najhuje je to, da ni problem v tem da nočem ali da ne bi hotla it, preprosto ne morem, ne čutim potrebe, podzavestno to zatrem, ker nisem sproščena. In me začne po parih dneh katastrofalno bolet trebuh ampak še vedno ne morem.
Čist enako, kolonije, Poreč, Punat, šla sem samo enkrat v enem in drugem, pa verjetno še to ne bi šla, če ne bi morala vmes k zdravnici in so me dali vmes v svojo sobo s svojo kopalnico.
Pač ne vem, jaz očitno nisem zmožna tega izvest na nekih javnih, skupnih wcjih, ni šans. Zanima me, vas fant vpraša kaj, opazi? Meni moj ves čas gnjavi s tem, ker on je pa totalno kontra. Večino časa prdi, je neki kronični prditelj, na veliko potrebo gre brez problema, tudi pri odprtih vratih (

), zraven pa vsak korak postopka glasno komentira omfg. Ja, itak smo že ugotovili da je brez kulture.
V glavnem midva sva že zdaj parkrat bila več dni skupaj kje in je po nekaj časa začel ful pikat, če jaz sploh grem na wc, kao kaj je zdaj kaj takega, da naj grem, da ga skrbi, da nekaj ni vredu z mano, da to ni zdravo, da nisem normalna in se mu zdim čist čudna pa ga naenkrat vse zanima. Jaz pa
nočem niti debatirat z njim o tem, ker mi je čist neprimerno in nevmesno.