Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#201 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 26 December 2007 - 07:01 PM

vrana, pomoje maš čist običajno rahlo vnetje. V kratkem času bi moglo samo zginit, mazanje z Bepanthenom je sigurno dobrodošlo. Meni se včasih tudi naredijo, kot mini mozoljčki po depilaciji.

Lala, brazilsko v mb delajo v salonu Melly - sem vidla iz ceste, da piše full na veliko.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#202 PANTOmima

PANTOmima

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 03 January 2008 - 02:29 PM

tiste bele bunkice so običajno vraščene dlačice.
Jaz si jih iztisnem, da mi ne naredijo še večje škifece pod kožo. Ranico oskrbim s tonikom ali kakšno drugo nežno dezinfekcijsko tekočino in v enem dnevu se pozdravi.
  • 0
The devil is in the detail!

#203 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 February 2008 - 10:01 AM

Je bila morda že katera na brazilski v Beauty Berni-ju v Ljubljani?
  • 0

#204 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 14 February 2008 - 11:35 PM

Jaz bi tud šla na brazilsko ... Kr ko se doma brijem me nekaj časa srbi pa kr neke rdeče fleke mam rdeče pa mozoljčke ... hmm.gif A se dobi kakšna krema proti srbenju tam spodaj?? Kr ko sem uporabljala neki Bepanthen (al nekaj podobnega, saj nisem zihr), mi ni pomagalo ... Pol me tak srbi da mi skoz roke uhajajo tja dol biggrin.gif No, malo dvoumno se je slišalo, ampak res se praskam
  • 0

#205 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 15 February 2008 - 04:00 PM

Baje naj bi po depilaciji oz. britju pomagalo če v nekaj vode raztopiš aspirin in potem pač namočiš brisačo in si obrišeš kožo, amapk sama ti ne morem reči če res pomaga, moram še preverit biggrin.gif
  • 0
We must let go to live on.

#206 superstar

superstar

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 30 April 2008 - 09:55 PM

Jaz sem bila zadnjič prvič na brazilski v kozmetičnem salonu Beauty Berni. Sem zelo zadovoljna, salon je skromen, vendar je bila punca, ki me je urejala zelo prijazna in je nenehno spraševala, če bo šlo in če me zelo boli. No, bolelo je na momente, vendar ne toliko, da se ne bi dali zdržati do konca.

Jaz bom ostala na brazilski, britvica mojih spodnjih delov ne bo več videla.

Priporočam brazilsko vsem dekletom, ki ste se naveličale britja. Za lepoto je treba malce potrpeti in brazilsko se da preživet. ;)
  • 0

#207 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 30 April 2008 - 10:53 PM

Ta Berni je res fajn. Majo nek special vosek k se samo na dlake prime in veliko manj boli, tko za ene 70% manj kot navaden vosek. Cena je pa 14€.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#208 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 02 May 2008 - 10:55 AM

Jst tut hodim v ta salon na brazilsko in sem do sedaj še najbolj zadovoljna. Tudi cena je primerna.
  • 0

#209 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16974 posts

Posted 02 May 2008 - 11:58 AM

Kje pa je ta salon?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#210 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 02 May 2008 - 12:01 PM

Blizu Maximarketa, na Levstikovi. Vtipkaj v google pa ti bo našlo njihovo stran.
  • 0

#211 chocolate

chocolate

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 03 May 2008 - 02:34 PM

lep pozdrav dekleta!
sem preletela tole temo in prebrala o vaših izkušnjah in se tudi jaz nameravam v bližnji prihodnosti odpraviti v kozmetični salon..verjetno mora res bolet, sem tudi s strojčkom že poskusila pa je bla kriza:)

ampak bolečina me pravzaprav sploh ne skrbi, imam drug, zame grozen problem ki mi vsak dan bolj zbija samozavest...vem da tale tema ne paše preveč sem ampak vseeno-- edino kar me zavira pred obiskom salona so moje male sramne ustnice ki so vse prej kot lepe..so namreč prevelike in moteče in me spravljajo v jok.. kot pravim je moja samozavest zaradi tega na podnu in nevem kaj naj naredim, probleme imam tudi ko pride do bližnjih stikov z nasprotnim spolom, enostavno se ne morem sprostiti čeprav si želim:,(
brala sem že o kirurških posegih, ampak se za to žal še ne morem odločiti..pravzaprav se res trudim ta problem urediti po drugi poti, pa nevem kako:S

vem da boste rekle da se moram sprejet tako kot sem..ampak je težko,počutm se ponižano, grdo ... vsakič se sprašujem kaj bo rekel fant ko bo to videl..in to je grozno..verjetno prav zaradi tega pri svojih 19 letih še nisem uspela imeti resne zveze:( še na brazilko si ne upam s tako joj no:(
res je žalostno..prosim svetujte.. pa še enkrat se opravičujem ker tole ni čist umestno..

• 0

#212 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 03 May 2008 - 02:51 PM

Lej, jst mam tut mal večje. Pa kaj. Tko pač je. Pa ko sem šla na brazilsko me ni nič postrani gledala. A veš kolk različnih oblik, vonjav itd je ženska, ki opravlja depilacijo, že dala čez? Jo to, kakšno imaš prav malo briga. smile.gif
  • 0

#213 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 May 2008 - 02:57 PM

QUOTE(superstar @ 30. 4. 2008 - 22:55) View Post

Priporočam brazilsko vsem dekletom, ki ste se naveličale britja. Za lepoto je treba malce potrpeti in brazilsko se da preživet. ;)

Jst imam poun kufer britja biggrin.gif

Me pa zanima koliko morajo bit kej dlake dolge, da se da kej naredit sploh?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#214 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 03 May 2008 - 03:02 PM

1 cm.
  • 0

#215 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 May 2008 - 03:03 PM

Cvetka*, dolge morjo bit več od 5 milimetrov in ne daljše od centimetra.

chocolate, jaz sem ziher, da maš čist povprečne. Dejstvo pač je, da so naravne dostikrat asimetrične, nepravilnih oblik, mogoče tudi malo večje, itd. Glede na to, kolko jih ona vidi tam in kolko se jih obrne na njeni mizi, boš zanjo le številka in nič drugega wink.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#216 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 May 2008 - 03:09 PM

Kul. Hvala obema!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 03 May 2008 - 03:14 PM

Chocolate, saj pri moških pa lahko srečaš še več različnih oblik, dolžin, debelin itd. biggrin.gif Če te fant zaradi tega ne bi maral, ker imaš pač malo večje sramne ustnice, potem itak veš, koliko je ura. Če te bo imel rad, te bo sprejel takšno kot si. Kar se pa tiče brazilske - tu se pa sploh ne bi sekirala, ker je to pač njihova služba. Največ, kar lahko naredi, je to, da si misli, da imaš pač malo večje. So what? Čez pet minut bo imela pa že drugo za obdelat in bo na tvojo že povsem pozabila. smile.gif Skratka, sprosti se in ne se toliko sekirat zaradi takih stvari. wink.gif
  • 0

#218 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 03 May 2008 - 03:23 PM

Jaz zbiram pogum, rada bi probala, kako to zgleda, ampak me je groza. Mogla bi se ga napit prej biggrin.gif
  • 0

#219 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 03 May 2008 - 03:35 PM

Frida, jst sem misnla prvič da bom umrla (od strahu). Potem me pa skoraj ni nič bolelo. Na koncu boš videla, da te je bilo strah za prazen nič.
  • 0

#220 chocolate

chocolate

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 03 May 2008 - 04:00 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 3. 5. 2008 - 14:51) View Post

Lej, jst mam tut mal večje. Pa kaj. Tko pač je. Pa ko sem šla na brazilsko me ni nič postrani gledala. A veš kolk različnih oblik, vonjav itd je ženska, ki opravlja depilacijo, že dala čez? Jo to, kakšno imaš prav malo briga. smile.gif

ja, sej to vem in se čist strinjam.. tut to je res da pač popolnih ni, razen umetnih.. sam ko si napisala da imaš tut sama malo večje..men se zdi da mam jaz kar ful prevelke..nevem no ubistvu kar visijo dol tko za kakšen cm:S se mi zdi da taka velikost ni več "normalna".. nevem no..kako je s tabo? pa ali ma še kera probleme s tem? bi bila zelo hvaležna za kakšne informacij glede tega, ker tu mi je najlažje vprašat..

pa hvala za spodbudne besede vsem!!

QUOTE(Nila @ 3. 5. 2008 - 15:14) View Post

Chocolate, saj pri moških pa lahko srečaš še več različnih oblik, dolžin, debelin itd. biggrin.gif Če te fant zaradi tega ne bi maral, ker imaš pač malo večje sramne ustnice, potem itak veš, koliko je ura. Če te bo imel rad, te bo sprejel takšno kot si. Kar se pa tiče brazilske - tu se pa sploh ne bi sekirala, ker je to pač njihova služba. Največ, kar lahko naredi, je to, da si misli, da imaš pač malo večje. So what? Čez pet minut bo imela pa že drugo za obdelat in bo na tvojo že povsem pozabila. smile.gif Skratka, sprosti se in ne se toliko sekirat zaradi takih stvari. wink.gif

haha ja saj maš prav biggrin.gif sam veš kaj je problem...fant verjetno ne bo rekel: "joj kakšne maš pa ti!" al pa mi pokazal da mu ni všeč... samo..kako naj vem kaj si misli, ok glede kozmetičarke se mi res ni treba sekirat smile.gif ampak mi je res neprijetno ker se ne morem in ne morem sprostit zarad tega ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users