Brazilska depilacija
Posted 26 December 2007 - 07:01 PM
Lala, brazilsko v mb delajo v salonu Melly - sem vidla iz ceste, da piše full na veliko.

Posted 03 January 2008 - 02:29 PM
Jaz si jih iztisnem, da mi ne naredijo še večje škifece pod kožo. Ranico oskrbim s tonikom ali kakšno drugo nežno dezinfekcijsko tekočino in v enem dnevu se pozdravi.
Posted 05 February 2008 - 10:01 AM
Posted 14 February 2008 - 11:35 PM

Posted 15 February 2008 - 04:00 PM

Posted 30 April 2008 - 09:55 PM
Jaz bom ostala na brazilski, britvica mojih spodnjih delov ne bo več videla.
Priporočam brazilsko vsem dekletom, ki ste se naveličale britja. Za lepoto je treba malce potrpeti in brazilsko se da preživet.

Posted 30 April 2008 - 10:53 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 May 2008 - 10:55 AM
Posted 02 May 2008 - 11:58 AM
[Napoleon]
Posted 02 May 2008 - 12:01 PM
Posted 03 May 2008 - 02:34 PM
sem preletela tole temo in prebrala o vaših izkušnjah in se tudi jaz nameravam v bližnji prihodnosti odpraviti v kozmetični salon..verjetno mora res bolet, sem tudi s strojčkom že poskusila pa je bla kriza:)
ampak bolečina me pravzaprav sploh ne skrbi, imam drug, zame grozen problem ki mi vsak dan bolj zbija samozavest...vem da tale tema ne paše preveč sem ampak vseeno-- edino kar me zavira pred obiskom salona so moje male sramne ustnice ki so vse prej kot lepe..so namreč prevelike in moteče in me spravljajo v jok.. kot pravim je moja samozavest zaradi tega na podnu in nevem kaj naj naredim, probleme imam tudi ko pride do bližnjih stikov z nasprotnim spolom, enostavno se ne morem sprostiti čeprav si želim:,(
brala sem že o kirurških posegih, ampak se za to žal še ne morem odločiti..pravzaprav se res trudim ta problem urediti po drugi poti, pa nevem kako:S
vem da boste rekle da se moram sprejet tako kot sem..ampak je težko,počutm se ponižano, grdo ... vsakič se sprašujem kaj bo rekel fant ko bo to videl..in to je grozno..verjetno prav zaradi tega pri svojih 19 letih še nisem uspela imeti resne zveze:( še na brazilko si ne upam s tako joj no:(
res je žalostno..prosim svetujte.. pa še enkrat se opravičujem ker tole ni čist umestno..
Posted 03 May 2008 - 02:51 PM

Posted 03 May 2008 - 02:57 PM
Priporočam brazilsko vsem dekletom, ki ste se naveličale britja. Za lepoto je treba malce potrpeti in brazilsko se da preživet.

Jst imam poun kufer britja

Me pa zanima koliko morajo bit kej dlake dolge, da se da kej naredit sploh?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 May 2008 - 03:02 PM
Posted 03 May 2008 - 03:03 PM
chocolate, jaz sem ziher, da maš čist povprečne. Dejstvo pač je, da so naravne dostikrat asimetrične, nepravilnih oblik, mogoče tudi malo večje, itd. Glede na to, kolko jih ona vidi tam in kolko se jih obrne na njeni mizi, boš zanjo le številka in nič drugega

Posted 03 May 2008 - 03:09 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 May 2008 - 03:14 PM

Posted 03 May 2008 - 03:23 PM

Posted 03 May 2008 - 03:35 PM
Posted 03 May 2008 - 04:00 PM
Lej, jst mam tut mal večje. Pa kaj. Tko pač je. Pa ko sem šla na brazilsko me ni nič postrani gledala. A veš kolk različnih oblik, vonjav itd je ženska, ki opravlja depilacijo, že dala čez? Jo to, kakšno imaš prav malo briga.

ja, sej to vem in se čist strinjam.. tut to je res da pač popolnih ni, razen umetnih.. sam ko si napisala da imaš tut sama malo večje..men se zdi da mam jaz kar ful prevelke..nevem no ubistvu kar visijo dol tko za kakšen cm:S se mi zdi da taka velikost ni več "normalna".. nevem no..kako je s tabo? pa ali ma še kera probleme s tem? bi bila zelo hvaležna za kakšne informacij glede tega, ker tu mi je najlažje vprašat..
pa hvala za spodbudne besede vsem!!
Chocolate, saj pri moških pa lahko srečaš še več različnih oblik, dolžin, debelin itd.

haha ja saj maš prav

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users