Vtisi minule noči
Posted 11 October 2007 - 12:05 PM
Posted 11 October 2007 - 12:08 PM
In žal imam tukaj v stanovanju ogromno stvari, res ogromno, enih 9/10 je mojega, od vseh gospodinjskih pripomočkov naprej, posteljnine, preveliko omaro polno cunj - ne da se kar tako na hitro izseliti, se je veliko stvari nabralo v 4 letih. Eno stanovanje se mi je obetalo, pa je potem to včeraj padlo v vodo, drugače pa ta teden nisem imela časa iskati, ker sem res veliko delala. Pa še rahlo broke sem trenutno. Ajoj, Murphy, a?

On me hoče nazaj, seveda, zelo težko je, ker ga imam še vedno rada, saj sva se imela skupaj vedno najlepše. Srce mi pravi eno, razum drugo. Danes grem k staršem, v LJ pridem nazaj v nedeljo. Še dobro, da je stanovanje precej veliko da lahko spiva v različnih sobah, da nisva v garsonjeri. Bomo videli.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 October 2007 - 12:14 PM
Kako pa poteka komunikacija zdaj- pa tv, ko kaj gledata in tko?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 October 2007 - 12:21 PM

Vidiva se skoraj nič ne, zato niti ni tako težko (na trenutke je pa grozno), jaz grem še preden on pride iz službe, pridem okrog 21h. Sva pač vsak v svojem prostoru. Danes bom tudi šla od doma ob 15h, tako da se niti srečala ne bova. Pol stvari imam že spakiranih, ampak nisem imela moči, da bi vse pospravila in spakirala. V torek sem prišla pozno domov pa mi je nastavil hippota (Kinder) in Cockto - to imam jaz full rada.

TV seveda ne gledava skupaj, če sva že oba doma sva vsak v svojem prostoru. Ga pa pogrešam, to ja, so naju družile podobne stvari.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11 October 2007 - 12:27 PM
Posted 11 October 2007 - 12:33 PM

Posted 11 October 2007 - 12:57 PM
Posted 11 October 2007 - 01:01 PM
Posted 11 October 2007 - 01:04 PM

Posted 11 October 2007 - 01:30 PM
Pa še zanima me, če je zdej čist prekinil s sodelavko?
Posted 11 October 2007 - 01:56 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 October 2007 - 02:12 PM
Posted 11 October 2007 - 02:19 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 October 2007 - 02:25 PM
Sicer pa se to mene ne tiče, sem samo napisala svoje mnenje.
Mirno sem spala to noč.
Posted 11 October 2007 - 02:29 PM
Vsekakor pa se pogovorita, morda pa je še upanje za vaju.

Posted 11 October 2007 - 02:33 PM
Ljudje včasih nepremišljeno ravnajo in to se ne zgodi le enkrat v življenju. Resda je težko živeti (vsaj na začetku) s takim spominom, a ljubezen dejansko lahko premaga marsikaj.
Dosti je odvisno od tega, kar bi mi povedal, a sama ne bi kar tako vrgla puške v koruzo. Še posebej pa ne, če vama je bilo tako super!!
Kinky, tvoje zaupanje v njega je popolnoma porušeno. Sedaj resda težko sodiš, kako vama bo, a mislim, da bi morala vajini vezi dati vsaj toliko priložnosti, da se pogovorita. Vzami si po pogovoru nekja časa zase. Izseli se k prijateljici, poskušaj se umirit in kolikor se da trezno razmislit, kaj boš storila. Vsaj sama bi tako ravnala...
Ene stvari spočetka zgledajo res neodpustljive, a ščasoma vidimo, da so zelo življenske. Eni nikoli ne morejo pomiriti svoj prizadeti ego ob prevari. Mogoče si ti med njimi. Ne vem. A če ne poskusiš, tega ne boš nikoli vedla...
Moja izkušnja ni enaka tvoji, a veš, da vem, kako boli. Sčasoma stvari zbledijo. Ostanejo spomini, a so prekriti z drugimi lepimi stvarmi. So res le še spomini...
Pravim. Različni smo si.
Želim ti, da se čimprej pomiriš s svojo dušo, da se boš vedla pravilno odločati!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 October 2007 - 02:36 PM
Posted 11 October 2007 - 02:40 PM

Zelo težko pa jih je pri sebi uporabit. Ko bi ga najraje razbila za prejokane noči. Pa vem, da preteklosti ni mogoče popraviti, da je le sedanjost. Še v prihodnost težko zremo, ker se vseskozi spreminjamo.
Včasih si želim biti en naiven butl, ki ne bi toliko vedla o življenju. Manj bi se obremenjevala. Ziher! Pač nisem.
Prav je, da smo pripravljeni na take reči v življenju. Dokler smo mirni v sebi, lahko premagamo celega hudiča. Narava, meditacija, prijaznost do ljudi in okolice - to je hrana za dušo in pogumne korake!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 October 2007 - 02:45 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 October 2007 - 02:49 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)