Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#201 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 October 2007 - 12:05 PM

Kinky, men gre dobesedno na jok, ko berem take tvoje poste. Sej mogoč sm premehka al pa sem pač wierdo, ampak res si lahko na nek način predstavljam, kako se moraš počutit in me prav trga, no. Ljudje so včasih res nepremišljeni cepci brez pikice razuma in razsodnosti. Mogoče se bo pa kaj pomembnega naučil iz te izkušnje, moral bi se.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#202 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 October 2007 - 12:08 PM

Ta teden sem bila v LJ, videla sva se mogoče 1 krat na dan na kratko, več ne, ker jaz delam večinoma popoldan, takrat je pa on doma. Domov ne morem in nočem iti, ker imam starše v Novi Gorici, jaz imam pa vse v LJ - celo življenje - prijatelje in službo (čeprav imam to možnost, se razume).
In žal imam tukaj v stanovanju ogromno stvari, res ogromno, enih 9/10 je mojega, od vseh gospodinjskih pripomočkov naprej, posteljnine, preveliko omaro polno cunj - ne da se kar tako na hitro izseliti, se je veliko stvari nabralo v 4 letih. Eno stanovanje se mi je obetalo, pa je potem to včeraj padlo v vodo, drugače pa ta teden nisem imela časa iskati, ker sem res veliko delala. Pa še rahlo broke sem trenutno. Ajoj, Murphy, a? sad.gif
On me hoče nazaj, seveda, zelo težko je, ker ga imam še vedno rada, saj sva se imela skupaj vedno najlepše. Srce mi pravi eno, razum drugo. Danes grem k staršem, v LJ pridem nazaj v nedeljo. Še dobro, da je stanovanje precej veliko da lahko spiva v različnih sobah, da nisva v garsonjeri. Bomo videli.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#203 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 October 2007 - 12:14 PM

Ok, saj razumem, da se ne morš odmaknit v enem dnevu in vse popokat, samo ko sm že prebrala da si šla k staršem, pa mi je blo čudno zakaj si zdaj nazaj tu- nisem pa vedla da jih maš v ng!
Kako pa poteka komunikacija zdaj- pa tv, ko kaj gledata in tko?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#204 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 October 2007 - 12:21 PM

Ja, sem šla v petek k staršem čez vikend, pa še na eno dekliščino sem šla. wink.gif
Vidiva se skoraj nič ne, zato niti ni tako težko (na trenutke je pa grozno), jaz grem še preden on pride iz službe, pridem okrog 21h. Sva pač vsak v svojem prostoru. Danes bom tudi šla od doma ob 15h, tako da se niti srečala ne bova. Pol stvari imam že spakiranih, ampak nisem imela moči, da bi vse pospravila in spakirala. V torek sem prišla pozno domov pa mi je nastavil hippota (Kinder) in Cockto - to imam jaz full rada. cry.gif
TV seveda ne gledava skupaj, če sva že oba doma sva vsak v svojem prostoru. Ga pa pogrešam, to ja, so naju družile podobne stvari. cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#205 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 11 October 2007 - 12:27 PM

Kinky, a sta se zdaj dokončno razšla? Boš spokala in je to to? Al še razmišljaš malo v kaki drugi smeri?
  • 0

#206 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 October 2007 - 12:33 PM

Še sama na vem, mogoče malo malo razmišljam tudi v drugi smeri. V 4 letih ko sva bila skupaj je bil do mene res samo najboljši, z mano je ravnal kot s kraljico, niti enkrat nisem na tem forumu kaj potožila glede njega (in tudi drugače), ker sva res živela pravljico. Zato ga imam še vedno rada, ker me je nosil po rokah in mi vedno in povsod stal ob strani. Po drugi strani se pa sprašujem kakšna bo najina zveza od sedaj naprej, če se mu odločim dati še eno šanso - en madež na vezi, ki bi morala biti popolna. Ali bi mu lahko še kdaj zaupala? To se sprašujem in malo odlašam - njemu sem pa rekla, da potrebujem nekaj dni za premislek, pa še izseliti se nisem mogla še ta teden. Ne vem....izgubljena sem. cry.gif
  • 0

#207 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 October 2007 - 12:57 PM

Kaksen je pa bil vzrok, da je bil z drugo? Je to kaksno pomanjkanje, firbec do nekaj novega.. ? Ponavadi bi moralo nekaj bit glede na to, da sta zivela pravljico?
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#208 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 October 2007 - 01:01 PM

Sam se ni znal zjasniti, firbec do nekaj novega bi jaz rekla...pa še samozavesten ni, ter rabi pozornost (ampak je dobival mojo, tako da glede tega ni opravičila).
  • 0

#209 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 October 2007 - 01:04 PM

Ne mores brez vzroka naredit.Naj razmisli in ti pove, jizs.Krneki sad.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#210 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 October 2007 - 01:30 PM

Tudi jaz mislim, da bi se morala nujno pogovorit, zakaj in kako je do tega sploh prišlo. Mislim, res iskreno pogovorit, ker drugače se lahko ponovi. Bi blo treba razčistit, kaj se je tisti čas dogajalo v njem, če je sploh razmišljal o posledicah, kaj je pravzaprav iskal in kako on gleda na zadevo. Pa ne da pač reče 'žal mi je, ne bom več' ampak da se res odpre in ti poskuša razložit, kako je do tega prišlo. Ker verjamem, da te ima rad in gre torej za ful kompleksne stvari, ki ne smejo lebdet v zraku nad vama.

Pa še zanima me, če je zdej čist prekinil s sodelavko?

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#211 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 11 October 2007 - 01:56 PM

Ammmm, razmišljam, Kinky, mogoče bi se morala še enkrat usesti inpremisliti vso to reč, ki je resnično neznansko zoprna. Mogoče je do tega moralo priti iz iks razloga, in prav lahko bi to za naprej lahko utrdilo vajino zvezo. Ne morem ugibati, zakaj se ej zgodil skok čez plot, če se prav spomnim. Ampak če je to bilo enkrat samkrat v vsem času, kar sta (bila) skupaj, pol bi mogoče... Saj ne, da ga zagovarjam, samo toliko reči je še, ki vaju vežejo, mogoče pa vseeno. Daj, razmisli o tem in se še enkrat usedita za mizo, ne more škodovati...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#212 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 11 October 2007 - 02:12 PM

errol, točno moje razmišljanje si povzel! (čeprav ne vem, če bi bila sposobna tega, ko/če bi bila v tej situaciji)
  • 0

#213 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 11 October 2007 - 02:19 PM

Bi bila, brez skrbi. Ker borit se je treba. Za zvezo pa sploh. Več ne morem rečt, ker ne poznam pordrobnosti.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#214 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 October 2007 - 02:25 PM

Jaz bi rekla, naj se spoka z mojga življenja. Nikol nebi mogla pozabit tega. To je poniževanje in mi je res vseeno, kako je bil obupan, osamlejn, zdolgočasen al bilo kaj druga... Vse se da pomenit, ampak če pa tolk ni bil, da se ni mogu z ubogo Kinky zmenit, ga pa lep k... gleda in adijo. Prej bi se boril za vezo, ko je bil čas za to.
Sicer pa se to mene ne tiče, sem samo napisala svoje mnenje.

Mirno sem spala to noč.
  • 0

#215 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 11 October 2007 - 02:29 PM

Kinky pravljica je bila mogoče na zunaj, samo globoko v sebi pa pomoje nista bila zadovoljna, če je prišlo do tega. Pa razumela bi, če je spal s to sodelavko samo enkrat, ampak kolikor sem te razumela, se je to vleklo dalj časa.

Vsekakor pa se pogovorita, morda pa je še upanje za vaju.
console.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#216 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 October 2007 - 02:33 PM

Se popolnoma strinjam z vama Errol in supergirl. Dokler nisi vržen v situacijo, je zelo lahko pametovat.
Ljudje včasih nepremišljeno ravnajo in to se ne zgodi le enkrat v življenju. Resda je težko živeti (vsaj na začetku) s takim spominom, a ljubezen dejansko lahko premaga marsikaj.

Dosti je odvisno od tega, kar bi mi povedal, a sama ne bi kar tako vrgla puške v koruzo. Še posebej pa ne, če vama je bilo tako super!!

Kinky, tvoje zaupanje v njega je popolnoma porušeno. Sedaj resda težko sodiš, kako vama bo, a mislim, da bi morala vajini vezi dati vsaj toliko priložnosti, da se pogovorita. Vzami si po pogovoru nekja časa zase. Izseli se k prijateljici, poskušaj se umirit in kolikor se da trezno razmislit, kaj boš storila. Vsaj sama bi tako ravnala...

Ene stvari spočetka zgledajo res neodpustljive, a ščasoma vidimo, da so zelo življenske. Eni nikoli ne morejo pomiriti svoj prizadeti ego ob prevari. Mogoče si ti med njimi. Ne vem. A če ne poskusiš, tega ne boš nikoli vedla...

Moja izkušnja ni enaka tvoji, a veš, da vem, kako boli. Sčasoma stvari zbledijo. Ostanejo spomini, a so prekriti z drugimi lepimi stvarmi. So res le še spomini...
Pravim. Različni smo si.

Želim ti, da se čimprej pomiriš s svojo dušo, da se boš vedla pravilno odločati!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#217 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 11 October 2007 - 02:36 PM

Adriane, zelo lepo si to napisala.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#218 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 October 2007 - 02:40 PM

Itak! closedeyes.gif Sem marsikomu psihoterapevt, polna življenskih modrosti closedeyes.gif

Zelo težko pa jih je pri sebi uporabit. Ko bi ga najraje razbila za prejokane noči. Pa vem, da preteklosti ni mogoče popraviti, da je le sedanjost. Še v prihodnost težko zremo, ker se vseskozi spreminjamo.

Včasih si želim biti en naiven butl, ki ne bi toliko vedla o življenju. Manj bi se obremenjevala. Ziher! Pač nisem.
Prav je, da smo pripravljeni na take reči v življenju. Dokler smo mirni v sebi, lahko premagamo celega hudiča. Narava, meditacija, prijaznost do ljudi in okolice - to je hrana za dušo in pogumne korake!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#219 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 11 October 2007 - 02:45 PM

Aha, po naključju sem našel... Jebemumast, jaz si niti slučajno en bi upal poškilit v mail (pismo, mobič, kakoli). Te osebne svoboščine so meni svete. Ma kakorkoli, dajta se usest za mizo in se probajta zbogat. Če bi bila situacija obratna, bi tud njemu svetoval isto. Šit pa je...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

• Guests

Posted 11 October 2007 - 02:49 PM

kinky, sej drugač te ne poznam pa to, tko da ti v bistvu moje mnenje nima kej pomenit. Sam se strinjam z erolom pa supergirl.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)