Jump to content

Photo

Krema / lotion / mleko za telo

• Please log in to reply
564 replies to this topic

• Guests

Posted 17 October 2006 - 02:39 PM

Chandra, a si noseča? blink.gif Čestitke!!!! thumbup.gif

Na Bubchen Celendula pflege ol piše, da preprečuje nastanek strij. Gre za kombinacijo olj, z izvlečki kamilice in ognjiča, vsebuje pa tudi vitamin E (ki naj bi bil glavni preprečevalec nastajanja strij). Aja, pa ni drago.

Drugače se pa spomnim, da je bila ena krema za nosečnice od DM (Balea) tudi zelo dobro ocenjena (tudi prav za preprečevanje strij). Malo pobrskaj. wink.gif

Emm, ja, še dodajam: mandljevo olje.
  • 0

#202 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 October 2006 - 06:16 PM

hehe ne, ne, nisem noseča biggrin.gif , prijateljica je in sem rekla, da bom tule mal vas moje dečve povprašala wink.gif

Pa hvala Nila za koristne informacije, bom šla jutri brskat, pa ji kar kupim, pa naj sproba. Pa dobro je vedet take stvari za pol, ko bom noseča biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#203 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 October 2006 - 08:37 PM

chandra, moja prijateljica za nadloge strij prisega na kakavovo maslo - od fruit of the earth ga dobiš za neko dostopno ceno v lekarnah, mislim, da je v lončku po 100 ali 200 ml. preverjeno ima perfect kožo kljub hujšanju in rejenju in spet hujšanju pred par leti. tut ena strija se ji ne pozna. pa baje se fajn razmaže, ko se malce stopi med dlanmi. bo ziher ceneje skoz prišla kot će kupi l'occitane (oni bodo v te namene verjetno zreklamirali njihov karitejev/kokosov/kakavov mom&baby balm, ki je precej drag).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 19 October 2006 - 02:44 PM

QUOTE(Chandra @ 17. 10. 2006 - 19:16) View Post

hehe ne, ne, nisem noseča biggrin.gif , prijateljica je in sem rekla, da bom tule mal vas moje dečve povprašala wink.gif

No, potem pa čestitke tvoji prijateljici! wink.gif biggrin.gif

Ja, tudi jaz sem že slišala za kakavovo maslo (da je učinkovito).
  • 0

#205 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 23 October 2006 - 08:46 PM

Punce ste me tok zrajcale s tole Afrodita- Kamilica+Zeleni čaj, da moram probat. biggrin.gif ...Grem jutri takoj na lov za to body kremco....me je pa nazadnje očaral DOVE un s shimmer-jem za poletno polt...ma not bleščice, se izredno lepo maže....tudi diši lepo...najbolj mi je pa všeč, ker se izredno hitro vpije v kožo....mam namerč izredno suho kožo in mi gre zelo zelo na živce, če se mi nardi masten filter po povhnjici...kr živčna postanem....tu pa koža postane res svilnato mehko....o kakšnih rumenih flekih zaradi rahlega učinka samoporjavitve pri meni ni sledu.... cool.gif

• 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#206 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 23 October 2006 - 08:50 PM

V bistvu tudi ce si z oljem namaze buscek je ok.Namrec strije nastanejo kadar koza..em..napoka?nevem kako se naj izrazim.Isto je z kilogrami in da se nebi to dogajalo mora bit lepo mastno da se lahko koza raztegne.

(mater sem pametna) biggrin.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#207 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 23 October 2006 - 11:20 PM

hvala Nila za čestitke wink.gif

jap, saj olje ja, ampak noben ne mara tistega mastnega filinga, se more fajn vpit, zato tudi ni priemerno vsako olje. Saj zdaj sem ji kupila nekaj kremic in oljčkov, pa bo sprobala kaj ji najbolj ugaja wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#208 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 24 October 2006 - 08:34 AM

Od fruit of the earth je že mazljivo, se ni treba trudit da se razmaže. Jaz občasno uporabljam kar lekarniško kakavovo maslo, ki ga imajo za izdelavo krem. Še posebej se fajn obnese poleti, ker poleg vsega še barvo ohranja. Je pa res, da je v trdi obliki in moraš malo med rokami segret da se lahko namaže, pa traja nekaj časa da se vpije, ker je fejst mastno. Meni naredi ful lepo kožo, gladko in nežno.
  • 0

#209 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 25 October 2006 - 12:11 PM

To mleko od Afrodite....zeleni čaj+kamilica je SUPER!!!! Vem, da nisem odkrila kakšne tople vode ampak res ga moram še enkrat pohvalit....ma izredno lep svež nežen vonj...zelo hitro se vpije in je izredno lepo mazljiv....sovražim namreč kreme za telo, ko moram kot na rastavi čakat še ene 5 minut preden se vse lepo vpije v kožo....smotano je recimo na fitnesu v garderobi čakat, da se lahko obečeš.....
Afrodita me je totalno presenetila!!!!Pozitivno seveda!!1 thumbup.gif
  • 0

#210 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 25 October 2006 - 08:32 PM

Aja...še nekaj...saj vem, da je blo že govora o tem, ampak mene vseeno zanima...a je še katera tuki lastnica Hawaiian tropic boddy butter-ja z vonjem kokosa, meni namreč noro diši in razmišljam o nakupu...me pa zanima, kako hitro se tale stvarca vpije v kožo, pa kok je dejansko mastna, ker res ne maram ultra mastnih stvari happy.gif
  • 0

#211 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 October 2006 - 11:24 AM

Jaz sem ga imela. Ni masten, hitro se vpije. meni je bil super.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#212 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 26 October 2006 - 02:34 PM

Uuuuuuuu hvala Sonchika smile.gif Full me matra k took lepo diši oops.gif
  • 0

#213 akinela

akinela

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 30 October 2006 - 06:38 PM

Tudi mene ste prepričale za tole Afroditino mleko zeleni čaj, kamilica in je fuuuuuuull fajn!!! Njamči.
  • 0

#214 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 31 October 2006 - 02:19 PM

A ne, Akinela!!!! Full prijetno presenečenje od Afrodite, kdo bi si mislil wink.gif
  • 0

#215 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 October 2006 - 02:51 PM

fant je zakazal, da se ne smem več ločit od sympathy for the skin. hmm.gif laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#216 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 20 November 2006 - 11:45 AM

Jaz sem pa lani imelo to Afrodito in mi je bila super.Samo na žalost sem jaz ena izmed tistih, ki mora probat vse novosti, vonje...Tako sem bi nabrala v omarci kakšnih 10 različnih krem in olj.Sedaj pa sem se odločila, da bom to porabila in šele potem šla po nakupih, samo kaj ko me tale Afrodita spet mika in Hawaiian tropic boddy butter.
Imam namreč zelo suhe noge in si moram mazat vsak dan, zato bi rada nekaj bolj mastnega (olje ne pomaga)...
  • 0
Spusti sonce v srce

#217 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 November 2006 - 12:21 PM

Olja sploh niso nekam preveč hranljiva, pa ne vem zakaj (malo skregano z logiko), ampak večini uporabnic ne nahranijo kože.

Probaj s kakšnim bolj hranilnim butterjem za telo, meni je všeč Aldo Vandini, pa Garnier rdeča pakunga, če se ne motim sta bila pohvaljena tudi Schellerjev losjon (meni smrdi) in butter od Extravaganje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#218 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 21 November 2006 - 05:01 PM

trenutno opažam, da mi oranžen bodycocoon garnier kože ne nahran dovolj, in si bom naslednjič kupila verjetno rdečga smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#219 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 26 November 2006 - 04:07 PM

Jst že dolgo časa uporabljam garnier (rdeč) in sem zelo zadovoljna ... zdej sm si pa pa kupila še za občasno uporabo od afrodite kamilico&zeleni čaj in mi je prav tako odlična - zelo lepo mi diši

Ful lepo mi je dišal tudi Hawaiian boddy butter samo na žalost mojemu fantu ne rolleyes.gif
  • 0
My life is a circle, no beginning and no end!

#220 didalina

didalina

sramežljivec

• Člani
  • 34 posts

Posted 26 November 2006 - 04:32 PM

l´occitane:medeni masažni nektar
fuull lepo diši pa ful nrdi svilnato kožo
sicer mal drag ampak se splača smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users