Jump to content

Photo

Od avgusta kajenje prepovedano!

• Please log in to reply
303 replies to this topic

#201 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 09 August 2007 - 03:09 PM

QUOTE(izabela @ 9. 8. 2007 - 15:27) View Post

Upam da bo pozimi boljse ko se ljudem ne bo dalo hodit ven na mraz kadit smile.gif

Eh nič bolše ne bo. Mi smo kot poštarji. Ne dež, ne sneg ne toča nas ne ustavi... laugh.gif

• 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#202 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 09 August 2007 - 03:11 PM

no ampak boste pa nazaj po 5 minutah in ne po pol ure laugh.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#203 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 August 2007 - 03:17 PM

QUOTE(Neyka @ 9. 8. 2007 - 16:09) View Post

Eh nič bolše ne bo. Mi smo kot poštarji. Ne dež, ne sneg ne toča nas ne ustavi... laugh.gif

biggrin.gif res je. Se spomnem kak je blo, ko sem še kadila. Sred noči smo hold vn, na snegu čepel dve uri skup.
  • 0

#204 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 09 August 2007 - 03:18 PM

QUOTE(pinga @ 9. 8. 2007 - 16:11) View Post

no ampak boste pa nazaj po 5 minutah in ne po pol ure laugh.gif

To je pa res! brrr smile.gif

• 0
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#205 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 10 August 2007 - 03:40 PM

QUOTE(izabela @ 9. 8. 2007 - 15:27) View Post

Edino kar pa je neprijetno - v ponedeljek smo bli z druzbo zunaj, v Skalci, in je folk vsake 20 minut vstal in sel ven na cik, pol se pa zunaj zadebatirajo in pridejo sele cez pol ure nazaj. Ful se grupira.. ce hoces bit z njimi, mors it zraven ven, ce ne jih pa pol sedi noter, pol pa zunaj, skup so pa mogoce tretjino casa, kolkr ga tam prezivijo. Rahlo zoprno. Upam da bo pozimi boljse ko se ljudem ne bo dalo hodit ven na mraz kadit smile.gif

Tole je tud meni neprijetno. Zadnjič sem bila zunaj na eni terasi - seveda, notri v kafiču čist prazno, in ko je začelo deževati, se je folk preselil notri. Dokler niso kapljali ven kadit.Tudi moj fant. In so se drenjali pod malo strehco s pijačami. Dobro, da nisem bila sama, da mi je še nekdo not družbo delal.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

• Guests

Posted 10 August 2007 - 05:14 PM

Kako sem pa jaz danes uživala, ko sem šla s frendico na kosilo v Celico. Je začelo padat in sva morali biti notri in sem čist podzavestno rekla: "Ej, sam mene bo po ene 20-ih minutah začelo dušit zaradi dima." In se šele potem spomnim, da je moj strah popolnoma odveč. slap.gif Ma kako sem bla srečna, da sem lahko normalno jedla, sploh ne morem povedat ... laugh.gif love.gif
  • 0

#207 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 August 2007 - 01:36 PM

Zakon se mi zdi genialen ceprav ima tud negativne strani.Je pa pravi uzitek, da lahko vidim s kom se pogovajam.Ni megle smile.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#208 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 16 August 2007 - 01:20 PM

Ce mene vprašaš bi morali z zakonom prepovedat pasivno kajenje! mmm kok bi blo to fino laugh.gif
  • 0

#209 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 16 August 2007 - 02:15 PM

ja res bi moral prepovedat pasivno kajenje,jaz doma svojim staršem skrivam cigarete,zato da bosta nehala kadit tongue.gif
  • 0

#210 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 16 August 2007 - 02:48 PM

QUOTE(veselasmrketa @ 16. 8. 2007 - 15:15) View Post

ja res bi moral prepovedat pasivno kajenje,jaz doma svojim staršem skrivam cigarete,zato da bosta nehala kadit tongue.gif

Ammm Velesmrketa pomoje da si narobe razumela laugh.gif Pasivno kajenje bi z zakonom prepovedala. Posledice bi bile: Povsod bi se dalo kaditi le da se nekadilci ne bi smeli v kadilskih prostorih zadrževat laugh.gif
Tako nekako bi bilo v narobe svetu... smile.gif

Pazi, da starša ne bosta potrpljenja izgubila. Kadilci ne prenesemo če nas kdo na silo skuša odvaditi. Mam enega prijatelja, ki nam je vedno iz ust cigaret vzel in ga zlomil al pa je v lokalu jemal cigarete iz škatlice in jih uničeval. verymad.gif Bi ga blo treba whip.gif biggrin.gif
  • 0

#211 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 August 2007 - 02:50 PM

Meni ga je enkrat fant tko zbil iz ust (frcnil) in sm skor ponorela, dobesedno. Ful me je razkurilo. Drgač je pa tudi moji mami fotr skrival cigatere, pa ni bilo haska. Dokler se sam ne odločiš, te nihče ne more spremenit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#212 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 16 August 2007 - 02:56 PM

QUOTE(Neyka @ 16. 8. 2007 - 14:20) View Post

Ce mene vprašaš bi morali z zakonom prepovedat pasivno kajenje! mmm kok bi blo to fino laugh.gif

1. torej bi hotla z zakonsko prepovedjo onemogočt druženje kadilcev in nekadilcev? biggrin.gif

2. če je prepovedano aktivno kajenje, je onemogočeno tudi pasivno, kar, če zlo na okol obrneš, lahk smatraš tut kot prepoved biggrin.gif

in ja, JE fino smile.gif
  • 0

#213 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 16 August 2007 - 03:04 PM

QUOTE(pinga @ 16. 8. 2007 - 15:56) View Post

1. torej bi hotla z zakonsko prepovedjo ločt druženje kadilcev in nekadilcev? biggrin.gif

If that's what it takes... Yes! biggrin.gif

2. če je prepovedano aktivno kajenje, je onemogočeno tudi pasivno, kar, če zlo na okol obrneš, lahk smatraš tut kot prepoved biggrin.gif

Lahko obračaš naokrog kolikor hočeš, še mal dodaš al pa vzameš, lahko tudi deliš ali pa koreniš kar se mene tiče, to v nobenem primeru ni prepoved pasivnega kajenja. biggrin.gif

in ja, JE fino smile.gif

In ne, NI fino smile.gif
  • 0

#214 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 16 August 2007 - 03:10 PM

1. otročke bi ločla od svojih staršev? tipe od punc...? biggrin.gif
2. če je prepovedan izvor, torej čik, sta onemogočeni obe dejanji, ki se nanašata na izvor, torej pasivno in aktivno kajenje.

ja je finoooooooooooooooooooo laugh.gif
  • 0

#215 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 16 August 2007 - 03:29 PM

[quote name='pinga' date='16. 8. 2007 - 16:10' post='395249']
1. otročke bi ločla od svojih staršev? tipe od punc...? biggrin.gif
[/quote]

Ja biggrin.gif

[quote name='pinga' date='16. 8. 2007 - 16:10' post='395249']
2. če je prepovedan izvor, torej čik, sta onemogočeni obe dejanji, ki se nanašata na izvor, torej pasivno in aktivno kajenje.
[/quote]

Tega, da sta obe dejanji onemogočeni ne prerekam. Prepovedana je pa samo ena.

In sicer: Ker je kajenje prepovedano in s tem onemogočeno, je posledično onemogočeno pasivno kajenje. biggrin.gif

quote name='pinga' date='16. 8. 2007 - 16:10' post='395249']
ja je finoooooooooooooooooooo laugh.gif
[/quote]

Ampak reeeeeeeees ni laugh.gif

Hmmm hmm.gif Kaj sem pa tuki narobe naredila, da citati nimajo svojih okenčkov?
  • 0

#216 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17602 posts

Posted 16 August 2007 - 03:43 PM

Try it again. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#217 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 16 August 2007 - 03:55 PM

ok sam še neki te vprašam. kaj pa tisti, ki so resno hotl pasivno kadit (dejansko sploh ne dvomm, da obstajajo taki biggrin.gif )? kako mislš, da oni dojemajo dejstvo, da jim je bil odvzet objekt zajedalstva? laugh.gif js mislm, da to smatrajo kot prepoved. a sm prepričljiva laugh.gif ?
  • 0

#218 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 16 August 2007 - 05:52 PM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 8. 2007 - 15:50) View Post

Drgač je pa tudi moji mami fotr skrival cigatere, pa ni bilo haska.

Ja in sem pol jst enkrat neki na vrhu kuhinjskega elementa iskala, žarnico al kaj že in sem našla dobesedno ene 30 škatlic (vse so bile skoraj polne) Marlboro light. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 16 August 2007 - 07:19 PM

Dragica, zs mas...
  • 0

#220 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 17 August 2007 - 08:32 AM

QUOTE(pinga @ 16. 8. 2007 - 16:55) View Post

ok sam še neki te vprašam. kaj pa tisti, ki so resno hotl pasivno kadit (dejansko sploh ne dvomm, da obstajajo taki biggrin.gif )? kako mislš, da oni dojemajo dejstvo, da jim je bil odvzet objekt zajedalstva? laugh.gif js mislm, da to smatrajo kot prepoved. a sm prepričljiva laugh.gif ?

Hmm nisi najbolj, ampak cenim tvoj trud laugh.gif

Vsekakor tega ne smatrajo kot prepoved, ker to pač prepoved NI.

Poglejmo primer: Jst sem kadilka ti pa pasivna kadilka (ki resno hočeš pasivno kaditi)

Če si jaz v lokalu prižgem cigaret bom krsila zakon. Če pride inšpektor bom plačala kazen ker je kajenje prepovedano. Ti kot pasivna kadilka ne boš krsila nobenega zakona, ne boš plačala nobene kazni pa čeprav boš zadovoljevala potrebo po pasivnem kajenju. Tebi torej bo pasivno kajenje onemogočeno in ne prepovedano laugh.gif

To je tako kot, da bi bil obiskovalec banke sokriv za bančni rob, če bi se le ta zgodil v času, ko je bil on tam. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users