Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2008 - 09:32 AM

04 236 76 00 smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2162 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 May 2008 - 09:35 AM

Ja zdej vidim. da sm mela pravo, sm že poklicala. Je rekla, da mora preverit kaj je z mojim naročilom in me bo nazaj poklicala. Pomoje je že moralo bit kej narobe, ker je vnesla moje podatke v računalnik in ni blo nč. Upam, da zdej bo, ker sem teti obljubla tale dvojček ...

Od zdej naprej naročam samo še preko telefona.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2008 - 09:39 AM

Jaz tudi običajno preko telefona naročam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2164 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2008 - 09:40 AM

Moj Tigi multiviti šampon gre proti koncu, pa sem bila kar zadovoljna z njim. Bi rada poskusila še kakšnega njihovega, npr. Superstar, a bi bil primeren zame? biggrin.gif Če bo kej v bližnji prihodnosti v akciji, samo kaj ko je vedno še kej zraven ko ne rabim. verymad.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2165 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2008 - 09:42 AM

Superstar bi bil, pa še proteine vsebuje in je fajn zate, ker ne uporabljaš balzamov. Drugače pa naj ne bi bil težek, ker je za volumen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2166 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2008 - 09:44 AM

O če je volumen pol pa še en dodaten plus. Jutri sem naročena pri frizerki biggrin.gif pa jo bom vprašala če se pri njej da kej dobit, zadnjič sem vidla da je imela neke Tigi zadevce tam. Kolko pa približno pride en njihov šampon če ga kupiš posamezno, izven akcij? Ene 15€, navadna embalaža, ali je več?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2167 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2008 - 09:46 AM

Ti bom kr povedala, sam mal da pogledam v knjižico.

Ok, sm našla. Superstar šampon (250ml) stane točno 12€.
  • 0

#2168 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2008 - 09:47 AM

O hvala, se bom pozanimala jutri. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2169 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 29 May 2008 - 09:48 AM

Superstar je bil zdej v akciji (ne vem če še traja) - skupaj z balzamom. Oboje po 750ml. Cena cca 35€.
  • 0

#2170 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2008 - 09:49 AM

No, za info ti lahko še povem, da so vsi Tigi šamponi v cenovnem razponu od 10 do 13€. So pa razlike v količini, nekaterih je 250ml, nekaterih 350ml, nekaterih pa kar 400ml.

Ančka, Superstar dvojček je bil v akciji prejšnji mesec.
  • 0

#2171 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2008 - 10:08 AM

Ja, se mi je zdelo da je bil zdaj pred kratkim ja, tako da najbrž ne bo spet tako kmalu. Itak je zmeraj balzam zraven, ki ga jaz ne rabim. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2172 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 30 May 2008 - 08:32 AM

Jaz se zdej odločam ali bi vzela OH dvojček ali pa samo posebi Superstar šampon, ker OH balzam mi je še ostal. Očitno je OH res najboljši, samo a je Superstar vsaj približno tok dober, ker bi rada mal vonj zamenjala smile.gif

• 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2173 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 May 2008 - 10:01 AM

Superstar balzam je meni brezvezen. V bistvu gre za same silikone in mehčalce, nobenih proteinov, izvlečkov, ničesar.

Šampon je pa super, ful kvaliteten, proteinski, z ekstrakti, res fajn.
  • 0

#2174 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 30 May 2008 - 01:43 PM

Fergie, če te zanima js prodam OH šampon (več kot tričetrt 750ml pakunge). Kontaktiraj me na ZS, če te mika biggrin.gif Lp
  • 0
Why so serious?

#2175 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 31 May 2008 - 11:43 AM

Mene pa zanima, če se kateri sanja, katera bi lahko bila Tigijeva maska - naziv ima maska in ne balzam (vem samo, da je v taki srebrni embalaži); mi je firzerka govorila, da naj bi bila še boljša od balzama O&H, ki je bil njej premalo, ta maska pa naj bi bila še močnejša ... Torej, se kateri sanja???
  • 0

#2176 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 31 May 2008 - 12:05 PM

Mogoče treat me right?

Ampak ni v srebrni embalaži.
Pa S-factor mislim da ima tud eno masko ampak nevem če je že pri nas.
  • 0

#2177 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 May 2008 - 04:37 PM

Zihr misli Serious Conditioner iz linije S Factor. In ne, nima naziva maska, to je frizerka neki fino pobrkljala. Tigi ima samo eno masko in to je Treat Me Right iz linije Bed Head - zagotovo.

Lahko ti povem, da je Oatmeal & Honey sestavinsko neprimerljivo boljši, kot Serious Conditioner, vsaj za moje pojme.

IPB Image

IPB Image
  • 0

#2178 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 31 May 2008 - 04:51 PM

Ja tud pomoje je O&H najboljši iz cele Tigi linije.
In pa Chocholate head ki je mišljen kot reconstructor zaradi veliko vsebine keratina in proteinov...kaj res nadnaravno dobrega razen teh dveh stvari pa mislim da pri Tigijevi firmi neboš našla.

Btw:Dilema ti ko vem da maš katalogec smile.gif A ima še head shoot kakšno drugo zadevo razen šampona in regeneratorja?
  • 0

#2179 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 June 2008 - 06:05 PM

Morem pohvalit Tigijev Headshot šampon in balzam
IPB Image
Sploh šampon je zakon - kot da bi bil ful koncentriran, že ful mala količina se lepo speni in porazdeli po celih laseh, in to odlično opravi, tak da sem zdaj opustla dvojno šamponiranje. Zdi se mi boljši od O&H šampona, balzam pa je tudi super, ampak primerljiv in podoben po učinku O&H (sestavinsko ne vem kolko se razlikujeta).

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2180 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 June 2008 - 06:21 PM

QUOTE(november.rain @ 31. 5. 2008 - 17:51) View Post

Btw:Dilema ti ko vem da maš katalogec smile.gif A ima še head shoot kakšno drugo zadevo razen šampona in regeneratorja?

Headshot linija vsebuje samo šampon in regenerator.

Blondi, so tole prave sestavine za regenerator?

http://www2.cudovita...amp;hl=headshot

Pa lepo prosim, če bi lahko prepisala sestavine šampona, jaz jih nikjer na netu ne najdem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users