Aha, ok Keep us posted.

hujšaj z mano:)
Posted 19 August 2014 - 02:58 PM
Posted 19 August 2014 - 03:41 PM
Meni se zdi pa to kompletno crtanje OHjev bedarija, saj da rezultate, ampak meni to potem ni prehrana za na dolgi rok. Jaz edino kar probam je to, da kruh ipd jem zjutraj, zvecer se mu pa izogibam. Pa testenine jem vse pz in manj kot vcasih (manjse porcije in manj pogosto).
Saj jaz tudi jaz jem OHje, ogromno zelenjave. Čez vikend, ko grem domov, normalno jem to, kar je za kosilo, tud kakšne kosmiče, hruh za zajtrk. Čez teden pa mi tako kot zdaj jem daleč najbolj odgovarja. Jaz mislim, da je vsako telo različno in da vsak sam vidi, kaj mu odgovarja.
Glede testiranja ščitničnih hormonov, pri nas se to dela posebej, ne z istim delovnim nalogom kot je za krvno sliko, urin in to...
Posted 19 August 2014 - 04:39 PM
Jaz sem mnenja da ni vse za vse.
Pri sebi vidim, da moram imet tri konkretne obroke dnevno z OHji. Tudi večerjo.
Če se šparam prej čez dan, to rezultira v sendvičih tik pred spanjem.
Sem že prej kdaj poskušala manj kruha, manj testenin...rezultat je bil pa vedno da sem bila lačna izjemno, in treslo me je (ni bilo dovolj energije) pa počutila sem se za en drek.
Saj če je una mini lakota za vmes, ni problem zelenjava, sadje, samo ko sem pa enkrat lačna fajn, je pa solata ali nekaj izključno beljakovinskega samo mašilo za pol ure, potem pa se zgodba ponovi.
Tako da vsem, ki se odpovedujete kruhu, testeninam - sploh zvečer, lahko zapojem hvalnico. Jaz si brez kosmičev in kruha verjetno ne predstavljam življenja...Tudi beljakovinska večerja ne pride v poštev, edino če bi šla takoj po njej spat...
Napihnjenost pa, sem i zdi da je včasih tudi posledica kombinacije živil, ne nujno nekega živila samega.
Posted 19 August 2014 - 05:24 PM

Meni se se nikoli v zivljenju niso kaksni six packi poznali, jih tudi nimam zelje imet. Bi mi bilo pa fajn se malo shujsati, da jbo manj speha na trebuhu, da bo manj moznosti za njegovo tresavost

Matilda: ti si imela na tisti sliki, ki si jo dala, res ful natrenirano videt vse skupaj

Sinnaia: kaj pa kaj jes in koliko?
Posted 19 August 2014 - 07:29 PM
Fiona, v prehodni fazi je vedno tak, ker je telo vajeno kurit OHje za energijo, ko se telo navadi kurit lastno maščobo, to je po par dneh, se tudi počutje zelo izboljša.
Posted 26 September 2014 - 07:28 AM
Nazadnje zapisano sem jih imela 53,9, zdaj imam pa 52,5
Še malo, pa bo 50 .
Posted 26 September 2014 - 08:08 AM
Fino Neytiri.
Jaz sem uspela glih pol kile zgubit
[Napoleon]
Posted 26 September 2014 - 08:27 AM
Hehe
Jaz se moram kar pazit, da izgubim, drugače stagnira. Mi je pa že malo smotano, ker mi ratuje garderoba rahlo velika. Najprej je bilo super, ker sem shujšala do teže, ki sem jo imela običajno in mi je bilo ful hlač ponovno prav, zdaj jih imam pa recimo 5 manj od tega in mi je preveliko :/. Še dobro, da so majice prilagodljive.
Pa drugi so mi sedaj rekli, da je že dovolj, ampak se mi do 50 še ne zdi panika, z manj bi pa zagotovo smešno izpadlo, ker mi je tudi pri drugih puncah smešno, če imajo lica in okroglejši obraz, potem pa nižje pogledaš in so kot zobotrebec in sploh ne paše skupaj.
Posted 26 September 2014 - 09:14 AM
Ja! Jaz sem bila taka se pol leta nazaj, kot E.T. sem zgledala Drugace si pa kul, te obcudujem, jaz nimam absolutno nobene volje, ko pride do omejitve kake hrane (pri alergiji, recimo, se ful tezko drzim tega, da ze samo 3 zivila izlocim, da bi morala pa vse po vrsti omejevat me pa lahko kar ustrelite
)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 September 2014 - 09:16 AM
Meni vsi pravijo, da sem shujšala, pa nimam tehtnice tako, da pojma nimam , se mi pa ponavadi vidijo rebra že pri 52 kg tako, da ene 53 jih sigurno še mam
Posted 26 September 2014 - 12:13 PM
Pa drugi so mi sedaj rekli, da je že dovolj, ampak se mi do 50 še ne zdi panika, z manj bi pa zagotovo smešno izpadlo, ker mi je tudi pri drugih puncah smešno, če imajo lica in okroglejši obraz, potem pa nižje pogledaš in so kot zobotrebec in sploh ne paše skupaj.
Mene je pa skos 'skrbelo' da mi bodo okroglejsi obraz in lica ostala, ker sem jih imela, tudi ko sem bila koscena. Pa na sreco ni bilo tako, tam nekje ok. 23. leta sem dobila ful poudarjene licnice.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 September 2014 - 01:17 PM
Jaz se vedno najprej v obraz zredim in mi je to grozno, ker sem kot polna luna. Pa pred mestruacijo, ko mi voda zastaja v telesu, tudi ful opazim to...
Posted 26 September 2014 - 02:27 PM

Posted 30 October 2014 - 08:28 AM
Zdaj jih imam okoli 51 in se mi že po moje kar preveč rebra vidijo (zgornji samo sicer, ampak vseeno), tko da se bom najbrž tu nekje ustavila.
Joške imam noro majhne
Posted 30 October 2014 - 10:42 AM
Vsaka čast Neytiri.
Meni pogosto zmanjka kontrole ko se tiče hrane in ma zlahka kaj premami.
[Napoleon]
Posted 31 October 2014 - 07:32 AM

Posted 31 October 2014 - 10:44 AM

After all this time?
Always.
Posted 31 October 2014 - 08:13 PM
Neytiri, do zdaj je vse fajn, ampak zdaj pa res zacni vsaj malo migat, da vse skupaj malo utrdis..
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2014 - 08:28 PM
Nincha, slabih 12
Ja, malo manj se bom pazila, a se še vseeno bom, ker znam jaz na hitro presekat in se potem noro prekršit .
Športala nisem praktično nič. Kakšna Šmarna kdaj pa kdaj ni na nič vplivala, vse je bilo zaradi prehrane. Prav športat ne mislim, rada bi šla večkrat kam hodit, ven, samo imam zadnje čase ful malo časa :/.
Posted 22 November 2014 - 07:53 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users