Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#2161 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 June 2008 - 02:30 PM

A kis?

Aaj sem ga zrečla me ni nič peklo in to.Sej že drugače ni bil zlo kisel kot npr. trgovinski ampak vseeno biggrin.gif
A ti si ga v trgovini kupla?
  • 0

#2162 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 June 2008 - 02:47 PM

Jaz kupim BIO jabolčni kis od ... jao, ktera firma je že, notr ga je 750ml. Meni je zakon, ker je res nežen, pa notr plavajo tko kot ene res miniaturne nitke od jabolk, torej je res BIO. Ni močan, res ful ne, ampak jaz ga vseeno nikakor ne bi puščala na laseh uro in pol, ker pač gre za kisline.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2163 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 30 June 2008 - 03:00 PM

Kis na lase? Zanimivo, bo treba sprobat, ker imamo dosti tega kisa doma. Tiste nitke v kisu so pa kisova goba (pogoj, da sploh iz jabolk nastane kis).
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#2164 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 June 2008 - 03:01 PM

No saj če tak pogledaš je naš tut BIO laugh.gif
Ja saj zarad kislin sem ga tolk razrečla.Pa poskusla sem ga pa niti ni drugač tak zlo kisel.
  • 0

#2165 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 June 2008 - 03:46 PM

Ja, sej moj tudi po okusu ni agresiven. No, sej jaz ti nič ne skušam pameti solit, kok dolg ga mej gor. Samo povedala sem svoje mnenje. wink.gif Sicer pa kako se ti je zdelo? Si opazla kakšno razliko?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2166 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 01:01 PM

• Lush Rehab šampon
  • Logona brezbarvna kana (nikdar več, ni šanse, take packarije še svet ni vidu)
  • Eucerin šampon
  • Logona jojobina maska

• 0

#2167 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 July 2008 - 01:38 PM

• Joico Daily care balancing šampon
  • Balea čistilni šampon
  • Joico rekonstruktor
  • Joico regenerator

• 0

After all this time?

Always.

#2168 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16992 posts

Posted 01 July 2008 - 01:48 PM

Head & shoulders citrus fresh šampon
Balea balzam s črnim ribezom
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2169 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 01 July 2008 - 04:58 PM

prewash jojobino olje
Joico K-PAK šampon
Joico K-PAK rekonstruktor 10 min
Tigi O&H balzam eno uro
Tigi smooth&shine krema
  • 0

#2170 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 05:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 6. 2008 - 16:46) View Post

Ja, sej moj tudi po okusu ni agresiven. No, sej jaz ti nič ne skušam pameti solit, kok dolg ga mej gor. Samo povedala sem svoje mnenje. wink.gif Sicer pa kako se ti je zdelo? Si opazla kakšno razliko?

Ful lepo so se mi ščistli lasi so bli pa začuda mehki laugh.gif Nisem pričakovala da bodo ful čisti in mehki, nopa malce bolj so se svetli, čeprav s tem nimam kakšnih težav. biggrin.gif

Btw:Dilema kaj je blo s kano ?
  • 0

#2171 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 05:11 PM

Ej piše, da daš na zavojček kane 300ml vrele vode, jaz sem dala 350ml in je blo še vseen ful gosto. Dalo se je še nekak nanašat, ampak potem se je začelo še bolj gostit in na koncu je bla tak gosta, da si nisem mogla NIČ vmasirat v lasišče (kupila sem pa predvsem zarad lasišča). Vse se je pol strdilo na buči, pa ful težko sem nanesla na vse lase, ker jih mam ogromno in sem vmes že prav obupavala. Mela sem pol eno uro gor, spiranje je blo precej mučno in dolgotrajno, bana in umivalnik pa čisto zelena. Lasje so zdej lepi, lepo volumnasti in krepki, ampak ne bom tega ponovila. Preveč sranja z vsem skupaj, nimam živcev za take stvari. Dosežem enak rezultat z Lushevima pre-wash maskama H'Suan Wen Hua in Jasmine & Henna Fluff Eaze, pa seveda z veliko manj truda in packarije.
  • 0

#2172 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 05:31 PM

Zelena?

No js pa čez kak teden nabavim en lep rjav odtenek.Misliš da fejst temneje pridejo kot na škatlci?

Jz mam eno absolutno preveč pa piše da jo lahk daš v zmrzovalnik al nekaj takga..kak je s tem?
  • 0

#2173 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 06:39 PM

Ja, zelene barve je zmes.

Jaz sem mela eno glih komi dost (če bi dajala na lasišče, neb blo dovolj), ampak mam lase 15cm čez ramena, ti pa do ramen. Ne vem če lahko daš zmrznit, jaz ne bi dala. Ampak ne kapiram ... zakaj enostavno ne narediš mešanice iz samo pol prahu, polovico pa pustiš v vrečki in fajn zalepiš?
  • 0

#2174 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 06:43 PM

Ja tud to sem ramišljala.Amapk nevem kak to zgleda(ta kana sploh).
Krajš ko do ramen sad.gif
A drugač zravn dobiš še kakšen regenerator al kako?

• 0

#2175 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 06:45 PM

Kana je prah, kot recimo zelena glina v prahu od Akamuti.

Zraven ni nobenega balzama, lahko pa posebej kupiš tubo balzama za po barvanju s kano, pa tudi čistilno masko za pred barvanjem, ker morajo bit lasje POPOLNOMA čisti vseh oblog, drugače ti ne bo nč prijelo.
  • 0

#2176 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 06:48 PM

Aha torej bolš da prej uporabim hm..Ultra mild ali pa Angelikin šampon od Loccitana pa dam na mokre lase al kk bolš prime?
  • 0

#2177 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 06:54 PM

Kano moraš nujno dat na suhe lase. Jaz sem jih najprej temeljito oprala (pustila šampon delovat ene 3 minute, pa mora bit seveda brez silikona in ne preveč hranljiv oz. oljnat), potem sem pa lase fejst popivnala, pustila, da so se ene pol ure sušil na zraku in potem ornk posušila s fenom. Potem sem nanesla kano, pustila učinkovat eno uro, ornk sprala, šamponirala in nanesla regenerator za eno uro. Ti, ko boš imela barvno kano, ne šamponiraj potem več, ampak samo temeljito speri z vodo in nanesi regenerator (ta bo tudi raztopil še kakšne ostanke kane na laseh).
  • 0

#2178 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 06:56 PM

Okej Tenkju. biggrin.gif
Edino kar me odbija od nakupa je god damn odtenek ki mislim da bo prišel vsaj 4 odtenke temneje kot pri Martisu(barva ki jo najbol sovražim ker nardi iz las totalno slamo rolleyes.gif )
  • 0

#2179 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 06:57 PM

Ne, pomoje ne bo tolk temnejše, taprave kane niso tolk močne, pa tudi sperejo se potem mal.
  • 0

#2180 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 06:59 PM

Neki takga ko preliv.Okej torej čez dva dni grem po kano in poročam.

če bo pa pretemno boš pa ti kriva laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users