Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2161 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 June 2007 - 10:43 AM

pr men pa taki cajti ne bodo nikol mimo, sam prašanje časa je kdaj me spet kaka norost pograbi:D

Mogoče celo v kratkem:)
  • 0

#2162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2007 - 10:54 AM

Adriane,
LOL, si bla hecna. Meni ful ni všeč dosti piercingov relativno blizu, mi je bolj všeč, če je samo eden - pride bolj do izraza in izpade seksi (seveda, če je dan na ustrezno mesto in ga lastnik zna nosti)... sicer, če maš več, lahko izpade komično - kot v tvojem primeru. :-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2163 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 June 2007 - 12:12 PM

Men je pa všeč, da jih je več skupej, samo odvisno je od kombinacije. Na primer ful dobr mi zgleda, da maš pod ustnico bolj diskretnega in v obrvi malo bolj divjega (špičke so mi za obrv ful hude). Ali pa, da imaš pod ustnico/ v ustnici bolj opaznega in potem kakega diskretnega v nosu. Pol mi je tud dobra kaka kombinacija v ušesu in ustnici. Recimo pri Adriane mi je un v ustnici ful hud, sam v nos bi pa js dala kej drugega, kako neopazno pikico al pa špičko/bunkice v obrv. Definitivno pa je tud od obraza in posameznika odvisno kako bo to znal nosit. Se mi zdi, da eni ljudje ful nimajo face za to, kaj pa vem. Najboljš je tko, da se sam dobro počutiš v svoji koži, ker konec koncev ravno sam tak hodiš po svetu a ne:) Js v času, ko sem bla čist brez vseh piercingov sem se počutila tako, kot bi del mene manjkal in sem res komej čakala, da se mi vse dodobra zaceli in da bom lahko ponovno imela piercing.

Drgač je pa s tem tud tko, ful je odvisno tud od okusa posameznika. Eni so raj bolj minimalistični, spet drugi so pa raj podobni novoletni jelki:)
Js bi znala, že kr v to drugo vrsto padt, rada pretiravam:)
  • 0

#2164 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 June 2007 - 02:03 PM

QUOTE(katthy @ 28. 6. 2007 - 9:54) View Post

joj no...
se dogaja... ;o)
kaj pa zdaj ko znam pisati slovensko ??
culto ali exit ?? hvala hvala

Od kod pa si, če ni skrivnost? Če si blizu Ljubljane, potem najbolje, da se odpraviš v oba: Culta in Exita, pa malo povprašaš. Tako boš lahko ti sama dobila občutek, kje bi boljše poskrbeli zate. Jst sem bila samo v Cultu in moram rečt, da je blo perfektno. Prijazna piercarka, nobenih komplikacij, pa še mal popusta mi je dala. smile.gif Mogoče bo tebi bolj ustrezal Exit... Res najboljše, da se oglasiš tam in povprašaš.

Če si daleč od Ljubljane, je pa dobro, da prej pokličeš, da ne boš zastonj hodila v LJ.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2165 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 June 2007 - 03:36 PM

Js grem jutr v Culta, če kdo rab spremstvo, nej sam mene pokliče. Katthy če si kje blizu Lj, greš lahko z mano:)
  • 0

#2166 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 08:35 PM

luciferka a v obrv si boš dala ? smile.gif Daj pol prilepi slike. biggrin.gif Jaz pa že nekaj časa razmišljam o tisti palčki (nevem kak se reče rolleyes.gif ) v ušesu, kot jo ima Jenna Jameson. A ma kera kako sliko tega, pa če mi lahko pove, kako se temu pirsu (če to sploh je, ker je v ušesu) reče ?
  • 0

#2167 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 June 2007 - 08:44 PM

Temu se reče industrial piercing.

Slikce:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Sej si mislila to, ne?
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2168 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 08:49 PM

Jaaa biggrin.gif Hvala nihrida kiss.gif

ohmy.gif ohmy.gif Oni zadnji je neki čudni ohmy.gif Prva 2 pa sta lepa blush1.gif Kak pa ti to naredijo ?
  • 0

#2169 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 June 2007 - 08:50 PM

js bi tudi mela to! kej grem samo do exita al pa culta in rečem nej mi nardijo to? biggrin.gif kolk pa to stane?
  • 0

#2170 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 June 2007 - 09:02 PM

Sori, ampak eni mate take... ermm.gif Pol pa naj kdo reče, da nobeno vprašanje ni neumno... biggrin.gif

Lala: predvidevam, da ti najprej luknjo zvrtajo in noter uhan zatlačijo, kot pri vsakem piercingu. Dvomim, da so kak nov način pogruntal.

Baby: Probaj! rolleyes.gif Poklič tja, pa vprašaj kolko stane. Jao, k se eni ne znajdete... c c c smile.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2171 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 09:04 PM

Ja pa ne, jaz sem mislila, če to to naredijo tak, da ti s pištolo naredijo prvo eno luknjo pa pol drugo, pa dajo normalne uhane not, čez nekaj časa pa pol povežejo ? Ker to sem nekje prebrala pa nevem če je ziher. ermm.gif
  • 0

#2172 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 June 2007 - 09:05 PM

Poklič, pa vprašaj. Ne vem, kje bogu za hrbtom še delajo piercinge s pištolo... ermm.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2173 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 09:10 PM

To sicer ni za mene ampak dobro. Eno kolegico zanima, kak bi ji pirs v ustnici pasal. Pa je neki vidla, da so ene nosile tisti fake pirs (rinko). Kje bi se dalo to kupi, mogoče ve kera ? Nekaj časa nazaj je bilo to baje ful popularno. rolleyes.gif
  • 0

#2174 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 June 2007 - 11:05 PM

QUOTE(laLa° @ 28. 6. 2007 - 21:35) View Post

luciferka a v obrv si boš dala ? smile.gif Daj pol prilepi slike. biggrin.gif Jaz pa že nekaj časa razmišljam o tisti palčki (nevem kak se reče rolleyes.gif ) v ušesu, kot jo ima Jenna Jameson. A ma kera kako sliko tega, pa če mi lahko pove, kako se temu pirsu (če to sploh je, ker je v ušesu) reče ?

Bom prlepla slikce, hehe:)
Držte pesti, da me ne bo bubal, pa da bo vse ok. Sej vem, da nč ne boli, ker so mi to že delal, sam sem vseen mal nestrpna in živčna. Ne bom celo noč nič spala zarad tega, ker si bom želela, da bi bil že jutrišnji dan:)
  • 0

#2175 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 29 June 2007 - 09:23 AM

Joj tamala fotr s5 ne bo hotu za isto mizo jest haha laugh.gif sicer sm mela jest u familija prva piercing, v nosu pa ušesa sm mela svoje cajte čist železna:) Sam tale v obrvi mika tud mene, če sm iskrena...
  • 0

#2176 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2007 - 10:06 AM

QUOTE(nihrida @ 28. 6. 2007 - 21:44) View Post

IPB Image

Kej tako negraužno grdega pa že zelo dolgo nism vidla. ohmy.gif sick.gif

Drugače pa držim pesti za vse novopečene prebadalke, da se bo vse izteklo po pričakovanjih.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2177 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 June 2007 - 11:53 AM

QUOTE(luciferka @ 28. 6. 2007 - 11:43) View Post

pr men pa taki cajti ne bodo nikol mimo, sam prašanje časa je kdaj me spet kaka norost pograbi:D

Mogoče celo v kratkem:)

V meni bo skozi tlel ogenj divjega, le da bolj na prefinjen način. Na drugačen način se postavljam v ospredje. Na bolj ženstveni. Nimam več potrebe po obnašanju, kot sem ga imela kot mladostnik

Uhan pa dokumentiraj s slikami!!! woot.gif

QUOTE(Jenna @ 28. 6. 2007 - 11:54) View Post

Adriane,
LOL, si bla hecna. Meni ful ni všeč dosti piercingov relativno blizu, mi je bolj všeč, če je samo eden - pride bolj do izraza in izpade seksi (seveda, če je dan na ustrezno mesto in ga lastnik zna nosti)... sicer, če maš več, lahko izpade komično - kot v tvojem primeru. :-)

Ti bom dala komična! spank.gif Veš kak sem bla sama sebi kul! cool.gif laugh.gif
Ta slika je zelo slaba. Ni zgledalo tak grozno laugh.gif Predvsem oni v ustnici je bil zelo lep. Tanka srebrna ringica. Ličla pa se tudi nisem močno, tako da vse skupaj ni zgledalo brutalno laugh.gif In dokaj bleda sem bla v faco.
Tega v ustnici bi še kar imela. Se mi zdi, da mi jih je naredil zelo lepe

Nihrida, sploh si ne predstavljam, da bi mela uhan v bradavički! Tam je tak občutljivo!! ohmy.gif Prav tako niso verjetno redki primeri, da se z njim kam zahaklaš... UFff! surrender.gif
Če si te predstavljam kot celoro, prav vidim, kako ti paše!!! ARRRRR!! twisted.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2178 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2007 - 12:48 PM

Jao, Adriane tole tvojo slikco mam odprto že par minut in kar stalno bolščim vanjo. Ti sploh n veš kako sem si te predstavljala preden smo se srečali laugh.gif . Na kratko: čisto drugačno! wink.gif Meni si tak hecno simpatična na slikci, če bi te spoznala par let nazaj bi ziher postala moj idol, hehe smile.gif , so me vedno navduševale divje barve las in odštekani stili.

Lala: tale indastrijal pirsing naredijo tako, da najprej dobiš dva pirsinga - na tisti dve mesti, kjer pride čez veliki prising in šele ko se dobro zaceli dobiš velikega noter (ti ga pomoje kar tam vstavijo). Jaz imam že tako izredno občutljiva ušesa in prisežem da bi umrla pri čem takem cry.gif .

Včeraj sem se pogovarjala s kolegico, ki je imela pirsing pod ustnico, in sicer tako, da sama palčka ni prebodla celotnega tkiva, ampak le kožo ob ustnici in sta oba konca gledala ven na isti strani:

IPB Image

(tko nekak je moralo zgledat v ustnici, tam pri pirsingu, kjer je črtkasto, sem hotla pokazat, kje je bil vstavljen pod kožo)

No in je rekla, da jo je FUL bolelo, kar jo je pol tud odvrnilo od tega da bi imela še kak pirsing. Je pa zdržal le 4 mesece, ker ga je koža ven zrinla (imo - brezveze).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2179 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 June 2007 - 01:02 PM

Crna: To, da ti koža izrine piercing je kr pogost pojav...na mojo žalost. Bi si ga dala še kam delat, pa bi mi ga verjeto na vseh željenih mestih ven ruknlo. biggrin.gif

Adriane: sploh ni tko hudo k se sliši!! smile.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2180 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 June 2007 - 01:24 PM

crna a tko misliš

IPB Image
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users