piercing
Posted 28 June 2007 - 10:43 AM
Mogoče celo v kratkem:)
Posted 28 June 2007 - 10:54 AM
Adriane,
LOL, si bla hecna. Meni ful ni všeč dosti piercingov relativno blizu, mi je bolj všeč, če je samo eden - pride bolj do izraza in izpade seksi (seveda, če je dan na ustrezno mesto in ga lastnik zna nosti)... sicer, če maš več, lahko izpade komično - kot v tvojem primeru. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 June 2007 - 12:12 PM
Drgač je pa s tem tud tko, ful je odvisno tud od okusa posameznika. Eni so raj bolj minimalistični, spet drugi so pa raj podobni novoletni jelki:)
Js bi znala, že kr v to drugo vrsto padt, rada pretiravam:)
Posted 28 June 2007 - 02:03 PM
joj no...
se dogaja... ;o)
kaj pa zdaj ko znam pisati slovensko ??
culto ali exit ?? hvala hvala
Od kod pa si, če ni skrivnost? Če si blizu Ljubljane, potem najbolje, da se odpraviš v oba: Culta in Exita, pa malo povprašaš. Tako boš lahko ti sama dobila občutek, kje bi boljše poskrbeli zate. Jst sem bila samo v Cultu in moram rečt, da je blo perfektno. Prijazna piercarka, nobenih komplikacij, pa še mal popusta mi je dala.

Če si daleč od Ljubljane, je pa dobro, da prej pokličeš, da ne boš zastonj hodila v LJ.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 June 2007 - 03:36 PM
Posted 28 June 2007 - 08:35 PM

Posted 28 June 2007 - 08:44 PM
Slikce:

Sej si mislila to, ne?
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 June 2007 - 08:49 PM

Posted 28 June 2007 - 08:50 PM

Posted 28 June 2007 - 09:02 PM

Lala: predvidevam, da ti najprej luknjo zvrtajo in noter uhan zatlačijo, kot pri vsakem piercingu. Dvomim, da so kak nov način pogruntal.
Baby: Probaj!

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 June 2007 - 09:04 PM

Posted 28 June 2007 - 09:05 PM

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 June 2007 - 09:10 PM

Posted 28 June 2007 - 11:05 PM
luciferka a v obrv si boš dala ?

Bom prlepla slikce, hehe:)
Držte pesti, da me ne bo bubal, pa da bo vse ok. Sej vem, da nč ne boli, ker so mi to že delal, sam sem vseen mal nestrpna in živčna. Ne bom celo noč nič spala zarad tega, ker si bom želela, da bi bil že jutrišnji dan:)
Posted 29 June 2007 - 09:23 AM

Posted 29 June 2007 - 10:06 AM

Kej tako negraužno grdega pa že zelo dolgo nism vidla.

Drugače pa držim pesti za vse novopečene prebadalke, da se bo vse izteklo po pričakovanjih.
Posted 29 June 2007 - 11:53 AM
pr men pa taki cajti ne bodo nikol mimo, sam prašanje časa je kdaj me spet kaka norost pograbi:D
Mogoče celo v kratkem:)
V meni bo skozi tlel ogenj divjega, le da bolj na prefinjen način. Na drugačen način se postavljam v ospredje. Na bolj ženstveni. Nimam več potrebe po obnašanju, kot sem ga imela kot mladostnik
Uhan pa dokumentiraj s slikami!!!

Adriane,
LOL, si bla hecna. Meni ful ni všeč dosti piercingov relativno blizu, mi je bolj všeč, če je samo eden - pride bolj do izraza in izpade seksi (seveda, če je dan na ustrezno mesto in ga lastnik zna nosti)... sicer, če maš več, lahko izpade komično - kot v tvojem primeru. :-)
Ti bom dala komična!

Ta slika je zelo slaba. Ni zgledalo tak grozno

Tega v ustnici bi še kar imela. Se mi zdi, da mi jih je naredil zelo lepe
Nihrida, sploh si ne predstavljam, da bi mela uhan v bradavički! Tam je tak občutljivo!!

Če si te predstavljam kot celoro, prav vidim, kako ti paše!!! ARRRRR!!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 29 June 2007 - 12:48 PM

Lala: tale indastrijal pirsing naredijo tako, da najprej dobiš dva pirsinga - na tisti dve mesti, kjer pride čez veliki prising in šele ko se dobro zaceli dobiš velikega noter (ti ga pomoje kar tam vstavijo). Jaz imam že tako izredno občutljiva ušesa in prisežem da bi umrla pri čem takem

Včeraj sem se pogovarjala s kolegico, ki je imela pirsing pod ustnico, in sicer tako, da sama palčka ni prebodla celotnega tkiva, ampak le kožo ob ustnici in sta oba konca gledala ven na isti strani:

(tko nekak je moralo zgledat v ustnici, tam pri pirsingu, kjer je črtkasto, sem hotla pokazat, kje je bil vstavljen pod kožo)
No in je rekla, da jo je FUL bolelo, kar jo je pol tud odvrnilo od tega da bi imela še kak pirsing. Je pa zdržal le 4 mesece, ker ga je koža ven zrinla (imo - brezveze).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 June 2007 - 01:02 PM

Adriane: sploh ni tko hudo k se sliši!!

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 29 June 2007 - 01:24 PM