Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2161 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 January 2009 - 09:09 AM

^^ Creamy Candy Bath?
od kopeli sem probala Amandopondo, Ma Bar, Hot Milk - vse so mi ble všeč. pa še Floating Island je tut super, taka oljnata in lepo, nežno diši.
včeraj sem 1. probala LL - sem že malo izven prakse pri nanašanju, hehe, ampak sem z malo tople vode takoj rešila zagato. nanaša se mi lepo, dokaj enakomerno in se mi ne zabetonira takoj na faco. sprala sem jo, ko sem čutila, da me zateguje, ker se mi je že posušila. sprala sem z mlačno vodo, brez problemov, samo pač malo dlje časa traja. vse maske vedno tut na vratu uporabim - tale ni primerna, ker se mi je okoli brazgotine nardila rdečina - sicer ne srbeča ali pekoča, pa vendarle. pobrisana koža je full gladka in napeta, malenkost mi jo zategouje in špika, kar pa izgine, ko dam gor kremo. nič še ne morem rečt, bomo videli na dolgi rok. kako pogosto pa jo lahko uporabljam, če imam normalno kožo? jaz bi jo 2x na teden, če ni to preveč?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2162 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 25 January 2009 - 10:48 AM

Meni je za problematično kožo svetovala max 2x na teden. Po moje bi bilo zate čisto dovolj 1x tedensko. Te pa moram posvarit, da se ti bo verjetno v par dneh zgodil manjši izbruh mozoljev, saj tale maska res potegne vse iz globin.

Zadnjič sem se pozdila, kako imam lahko spet 3 velike mozolje pa sem se potem spomnila, da sem si masko dala gor par dni nazaj smile.gif

Moram pa pohvalit masko Brazened Honey (ali nekaj podobnega) notri je med, orehi, peteršilj (tole zaenkrat vem iz glave). Meni naredi res fenomenalno mehko kožo, ker pa so notri tudi mlede orehove lupine (take majhne črne pikice), ob spiranju maske naredim tudi piling. Res super!
  • 0

#2163 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 January 2009 - 12:29 PM

Špela jaz sem jo uporabljala vsak drugi dan. Kožo mi je totalno razmastila in odkar sem nehala z njeno uporabo nisem imela niti enega mozolja (pred cca. 2,5 mescema).
Ti pa vem, da imaš normalno kožo, uporabljaj jo tako kot je Ančka rekla 1x na teden.
  • 0
Viens, reste ici!

#2164 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 January 2009 - 05:13 PM

Kakšne pa so kaj njihove kane za lase? Jaz razmišljam da bi si eno omislila. Dilema, če se ne motim si se ti pobarvala s tem, ane? A si zadovoljna? Katero barvo pa imaš? Jaz sem gledala na spletni strani, pa sem mislila da bi vzela npr Marron. Samo tam piše da je to rdeča, hmm. A morda katera ve če je rjavo-rdeča, kostanjeva, ali prav rdeča rdeča? biggrin.gif A eno kano imaš za 1-kratno uporabo?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2165 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 January 2009 - 06:41 PM

Sem napisala precej obširen članek o kani, na prvi strani čudovita.si portala. Tam so tudi opisi izdelkov, opis nanosa, itd. wink.gif

Tle imaš link: http://www3.cudovita...hair-henna.html
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2166 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 January 2009 - 09:40 PM

O hvala sem si prebrala. Zdaj pa sem malo neodločena med Marron ali Brun. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2167 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 27 January 2009 - 02:54 AM

po kolkem času pa naj bi se pokazalo izboljšanje po maski LL? namreč po Cosmetic Warrior je bil krasen rezultat viden že takoj po uporabi, viden pa je bil dokler mi maske ni zmanjkalo...
tu pa ne vem, še ni imelo nobenega poz. efekta. najprejmi je kožo čist izsušilo - sploh povrhnjico, sem prekinila z uporabo za nekaj časa, zdaj spet uporabljam, samo nimam lepe oz lepše kože... unsure.gif
  • 0

#2168 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 January 2009 - 07:33 AM

Jaz sem masko uporabljala 2 tedna vsak drugi dan. Vmes je bil ogromen izbruh mozoljev, potem pa se je zadeva uredila in nisem imela problemov dolgo dolgo časa. Imam pa občutek, da to ni maska, ki bi ti nahranila in naredila lepšo kožo. Večji pomen dam jaz njenemu globinskemu čiščenju.
  • 0

#2169 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 27 January 2009 - 10:58 AM

itak itak, seveda samo čistilna je. ti si takrat vmes dajala tudi eno nežnejšo, če se prav spomnim? se mi zdi, da bi bil tut zame tak način boljši, tako bi se mi koža čistila z LL in negovala in preprečevala izsušitve povrhnjice s to drugo vmes.
Ah al bi pa skoz meli na zalogi Cosmetic Warriorja pa bi bla zadeva rešena pa še js s popolno kožico rolleyes.gif .

trenutno se pa navdušujem nad temi kremnimi mili oz butterji, bom še vidla, kaj bodo kej meli na zalogi... na spletni strani se kr hitro menja - zdaj eni so, zdaj spet ne. verjetno gre to dobr v prodajo... Squeeky Green (upam, da ne bo preveč izsuševalen) in ponovno Karma Komba, nujno Lemony Flutter, mika me pa še Stravberry Santa - sej ne da ga rabim ne smile.gif. za tuširanje seveda cel kup reči, ampak ne mislim zaloge delat, ker samo zgubijo vonj.

A mogoče katera ve če slučajno Lily Savon milo odhaja? na UK strani niti na naši ga ni več, med Retro ga pa tut nisem našla... Pa ne me na njihov forum pošiljat prosim, ker sploh ne vem kje ta forum je - sem se registrirala na UK stran pa mi sploh ne deluje geslo :S...
  • 0

#2170 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 January 2009 - 11:00 AM

ja, uporabljala sem tudi Crash course for nevemkaj. Tista mi je tudi OK. Sedaj sem odkrila Brazened honey - te pa ne morem prehvalit.
  • 0

#2171 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 January 2009 - 11:09 AM

Sporočam, da sem po dveh uporabah Staff of Life že prijetno mozoljasta. wacko.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2172 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 January 2009 - 11:34 AM

mnja....beda ane smile.gif Ampak tko je - grozote iz globin so privrašle na plano biggrin.gif
  • 0

#2173 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 January 2009 - 11:41 AM

laugh.gif Saj, saj, zdej pa naj hitro odvršijo še proč z mojega obraza, da dobim prečudovito kožo, ki jo pričakujem po tem razdejanju biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2174 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2009 - 11:55 AM

Na spletni strani nimajo tistih majhnih pakung šamponov, v trgovini pa se jih dobi, ane? A vse ali samo določene?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2175 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 January 2009 - 12:18 PM

Vsi se dobijo tudi v 100ml embalaži, prav tako geli za prhanje, ampak na spletni strani prodajajo samo tiste 250ml.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2176 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2009 - 12:27 PM

Hvala, načrtujem obisk v kratkem, pa nisem toliko na tekočem z Lushem. Zdaj se moram samo še za kano odločiti ali vzamem Marron ali Brun, kaj bi mi ti proporočila Dilema, recimo glede na moje slike? A pri Marron dosti dolče ven rdeča ali samo na soncu?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2177 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 January 2009 - 12:43 PM

Po prvem barvanju z Marron, tolče ven rdeča zelo minimalno, samo na soncu je viden odblesk, ki pa sčasoma tudi zbledi.
Jaz sem se do zdej barvala enkrat z Marron in enkrat z mešanico Marron in Rouge, pa sem še vedno daleč od kakšne strašne rdečelaske.
  • 0

#2178 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2009 - 12:54 PM

Ok hvala. Bom še malo v trgovini posvetovala, ma najbrž bo pol kar Marron no.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2179 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 January 2009 - 12:59 PM

Jaz bi tudi na tvojem mestu Marron, ker sumim, da bi lahko bila Brun dokaj crknjenega odtenka, taka dolgočasna. Mogoče se motim ...
  • 0

#2180 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 27 January 2009 - 04:06 PM

Se da pri nas že dobiti tole?

IPB Image

Masažna ploščica Strawberry. Na spletu slo je ni, na angleški pa piše limited edition. Sem pa v slo reviji L&Z videla reklamo zanjo, pa cena je 7.6 evra, tko da mogoče jo pa res prodajajo. Je katera bolj seznanjena z Lush novitetami, ker je sem že čisto zastarela, kar se tega tiče....?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users