Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2161 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 December 2009 - 04:09 PM

Skopiraš slikco in neseš pokazat, al pa jo daš na mobitel? Drugače pa nevem, peščeno blond?
  • 0

After all this time?

Always.

#2162 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 14 December 2009 - 06:04 PM

Sej bi, če bi mi printer lepo sprintal fotko, pa se pomoje ne bo dobr vidlo. Pomoje je res tole peščeno blond ja. Hvala, Nincha. wink.gif
  • 0

#2163 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 December 2009 - 06:22 PM

Limona, Tole je hladna temno peščena blond(se mi zdi biggrin.gif )

Nutella, Lej tule imaš vsaj za predstavo malo odtenke, če želiš ti lahko povem pač kaj skupaj zmešat da boš dobila željeno barvo.
http://www.keune.co....n...BC=19&CHK=3
Tule so pa precej realni odtenki, tole imaš blond barve:
http://www.cazzahair...or_spblonde.jpg

Se mi zdi da jih je še nekaj ampak ne najdem več teh kart.

Drugače pa ni za kaj biggrin.gif
  • 0

#2164 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 21 December 2009 - 08:47 PM

Jst ne vem, kaj naj s temi bednimi lasmi nardim. Ful so se mi začele konice cepit, pa ko grejo uničene konice stran, je že čez kakšna dva tedna skor isto. Jst bi pa tko rada imela dolge lase. cry.gif
  • 0

#2165 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 December 2009 - 08:55 PM

Mislim, da so punce govorile, da je za konice super zadeva L'occitanov serum. Kaj več bo pa še katera druga povedala, ki ga ima. wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2166 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 December 2009 - 10:39 AM

Inneov tablete se dobi v vseh lekarnah. Men so ble super, sem jih tud kolegici priporočala in je ful zadovoljna..je primerjala s Fitovalovimi je rekla da so stokrat boljš.

Za tiste ki jih ne morete pogoltnit cele pa se v lekarnah dobi drobilec tablet, ki stane par evrov in si jo lahko potem v vodo, jogurt umešate.
  • 0
Why so serious?

#2167 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 December 2009 - 10:57 AM

a pa ful fejst nadrobi da so potem npr. kot kakšne kapsule?
  • 0

#2168 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 December 2009 - 11:41 AM

QUOTE(fire-fly @ 25. 12. 2009 - 10:39) View Post

Za tiste ki jih ne morete pogoltnit cele pa se v lekarnah dobi drobilec tablet, ki stane par evrov in si jo lahko potem v vodo, jogurt umešate.

Ja, valda, samo pri nekaterih tabletah s tem pokvariš efekt, ker so z razlogom v neki določeni obliki, recimo zaradi postopnega sproščanja snovi, itd. Ne vem kako je pri Inneov, bi blo treba v lekarni vprašat ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2169 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 December 2009 - 12:42 PM

Ma dvomim da to velja pri teh, ker mi je ena enkrat padla v kozarec vode in se je zelo hitro začela topiti..mislim, da nimajo podaljšanega sporščanja. Drugače pa se seveda lahko vpraša res v lekarni, da si sigurna.

Ta drobilec zdrobi tableto v čisti prah. Je pa plastičen, tako da ne povzroča nobene oksidacije ali kake čudne reakcije smile.gif
  • 0
Why so serious?

#2170 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 December 2009 - 01:12 PM

Jaz, kot že rečeno, grem te dni novo serijo blond pramenov delat. Sem malo se informirala okrog in imajo vsi saloni pramene 60€, jaz pa sem pri tisti zadnjič dala 40, tako da bom šla spet tam, čeprav je staromodna in še vedno dela na kapo! tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2171 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 December 2009 - 01:45 PM

Hmm, pri kapi ne gre le za staromodnost, ampak za dejstvo, da ti s tem ko ti vleče lase skoz tiste špranje lahko zelo scufa lase. Vsaj js mam tak občutek.
  • 0
Why so serious?

#2172 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 December 2009 - 03:09 PM

Gre tudi za to, da ti ne morem pobarvat čist direkt do lasišča, kar je zame ogromen nateg, ker imaš potem zihr en teden prej narastek in se zato pomoje splača dat tistih 20€ več.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2173 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 December 2009 - 03:15 PM

Povsod so mi rekli 60-65, edino v Simplu je rekla 46, hmm. Sam nevem tam mi je rahlo odbijajoče.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2174 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 December 2009 - 03:41 PM

Js hodm v Simpla na Parmovi in sem fuul zadovoljna. Barva pride vedno zelo naravna, sicer če hočeš tisti tip barve po kateri se lasje izrazito bleščijo potem to ni to. Pa ne me narobe razumet..barva pride zelo lepa, naravna, lasje izgledajo zdravo. Uporabljajo pa barve od Revlona.
  • 0
Why so serious?

#2175 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 December 2009 - 08:51 PM

Aha, no bom še malo premislila.

Kako bi ve opisale to barvo?

http://img94.imagesh...nnedycenter.jpg
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2176 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 December 2009 - 08:59 PM

Oranžno rjava.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2177 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 December 2009 - 08:57 AM

Karamelno-rjava.
  • 0

#2178 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 30 December 2009 - 04:40 PM

Rabim en nasvet. Frizerka mi je naredila pramene zlato blond barve, ki mi po mojem mnenju ne pašejo. Spodaj imam sicer lepo temno rjavo (čokoladno) barvo cry.gif . Dala bi si gor sama eno temnorjavo barvo. Kako mislite da bo prišlo? Ne bi rada stvari še poslabšala.
  • 0

#2179 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 December 2009 - 07:21 PM

Ja lahko tako narediš, daj raje preliv, ker se bo tak al tak spralo in bodo malce ven ruknili blond prameni.Pa pazi, da nebo pretemna barva, ker prelivi radi zagrabijo malce temneje kot so na škatlicah.

Po kakšnih dveh barvanjih pa se pomoje barva iz pramenov ne bo več tako zelo spirala.
  • 0

#2180 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 December 2009 - 09:20 PM

Danes sem šla delat pramene in tokrat mi je delala na folijo, očitno so se modernizirali v tem mesecu odkar me ni bilo
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users