Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2161 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 November 2011 - 05:23 PM

Aha, torej ga ne uporabljaš kot kremo? Ne štekam namreč čisto namena seruma. Iščem pa dobro kremo že sto let, odkar so Total fresh ukinili. verymad.gif

Pa hvala za link!
  • 0

#2162 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 November 2011 - 05:28 PM

Namesto kreme sem ga poleti, zdej mi je pa premalo. Serum se nanese pod kremo, pač za dodatno/dopolnilno nego, vlaženje.
  • 0

#2163 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 30 November 2011 - 01:29 PM

Zdj je pa se mene cist narajcu tale Alverde Alpenrose serum, grem jutri kupit biggrin.gif Jst se bom mogla odjavt iz tega foruma ker bom cene bankrotirala biggrin.gif Vsak dan najdm neki novga kar moram NUJNO met! rolleyes.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#2164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2011 - 01:48 PM

Ja, to je pereč problem skoraj vseh nas, se mi zdi. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2165 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17278 posts

Posted 30 November 2011 - 01:49 PM

Jaz Aqua uporabljam po večini brez kreme, zdaj pozimi pa po potrebi dam kaj čez, ampak ne vsak dan.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2166 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 November 2011 - 01:50 PM

SaRcHiiQaa, welcome to the club! laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2167 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 30 November 2011 - 02:26 PM

QUOTE(tasika @ 29. 11. 2011 - 13:52) View Post

A res? down.gif Lahko daš prosim ocenit novo sestavo pasijonke?
Olivo in sončnico sem tudi sama nabavila, pa mi ni baš nekaj. ne da mi takega občutka navlaženosti, kot na primer pasijonka. Peče pa te mogoče zaradi parfuma, ga je kr precej? hmm.gif

Ja, meni je ful škoda, da takole spreminjajo. Takole se je spreminjala sestava. To je za dnevno kremo pasijonka:

INCI: aqua (water), glycine soja (soybean) oil*, glycerin, butyrospermum parkii (shea butter)*, glyceryl oleate citrate, palmitic acid, stearic acid, cetearyl alcohol, distarch phosphate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, simmondsia chinesis (jojoba) seed oil*, passiflora incarnata seed oil*, hippophae rhamnoides oil*, caprylic/capric triglyceride, magnesium aluminum silicate, hydrolyzed silk, hydrolyzed hibiscus esculentus extract, camellia sinensis leaf extract, glycine soja (soybean) germ extract, parfum**, tocopherol, xanthan gum, citric acid, sodium citrate, dextrin.

INCI 2010: Aqua, Glycine Soja Oil*, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Glyceryl Oleate Citrate, Palmitic Acid, Stearic Aid, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Passiflora Incarnata Oil, Hippophae Rhamnoides Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Aluminum Silicate, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycine Soja Germ Extract, Parfum**, Tocopherol, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Citrate, Dextrin.

Ingredients - ZDAJ:
Aqua, Glycine Soja Oil*, Alcohol*, Glycerin*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Lysolecithin, Passiflora Incarnata Oil, Hippophae Rhamnoides Oil*, Hydrolyzed Hibiscus Eschulentus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Tocopherol, Parfum**, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Citric Acid, Dextrin * ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2168 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 December 2011 - 09:34 PM

Fant se je odloču da bi rad začel uporabljat kremo za obraz, proti gubam. laugh.gif laugh.gif (Ja, sej vem.. ampak ok. twisted.gif) In me je prosil če mu pomagam izbrati kakšno dobro zanj.

Jaz sem mu predlagala L'occitan Cade Pelle Youth.
Še kakšen predlog? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2169 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 December 2011 - 10:34 PM

Preglej Loreal, imajo ful kvalitetne stvari. Ena njihova krema ima identične sestavine kot Lancomova.
  • 0
Viens, reste ici!

#2170 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 16 December 2011 - 11:23 PM

Planet, malo me zanima zdaj kakšen komentar o karitejevem maslu, zdaj ko ga uporabljaš že dalj časa.
  • 0
Memento mori.

#2171 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 December 2011 - 08:29 AM

Sarah, mogoče Melvito? KLIK

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2172 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27650 posts

Posted 17 December 2011 - 04:25 PM

QUOTE(Nila @ 27. 11. 2011 - 3:34) View Post

Ja, tudi, samo še posebej pazljivo (da kože pri mazanju ne nategujem preveč). Se mi zdi, da tenki koži okrog oči vitamini ne bi smeli škoditi. smile.gif

QUOTE(Zlatolaska @ 16. 12. 2011 - 23:23) View Post

Planet, malo me zanima zdaj kakšen komentar o karitejevem maslu, zdaj ko ga uporabljaš že dalj časa.

Nila, hvala, v mislih sem imela predvsem, ce kaj drazece deluje na oci, meni veliko krem povzroca solzenje oci, se nisem ugotovila, katera sestavina je problematicna.

Torej, mazem tudi okoli oci, super je. Zadovoljna sem z njegovim ucinkom na obrazu, ampak ga sedaj ne uporabljam vec vsak dan. Je kar malo prevec za mojo mesano kožo, ceprav se mi mozolji zaenkrat niso zaceli pojavljati, tudi por mi ni dodatno razsirilo, kar je ze skoraj neverjetno po taksni kremi. Je pa koža po umivanju z gelom za obraz se vedno povoskana. Mene ne moti.
Koža okoli oci se mi po tem maslu kar en cas sveti, tako da morda ni najprimernejse za cez dan. Nasprotno se na obrazu maslo cisto vpije in se nic ne svetim, po vsaki drugi kremi sem se. Koža je na pogled zdrava, sijoca.

Skratka - navdusena, zaenkrat najboljsi nakup na podrocju hranljivih hrem za mojo zmesano kožo. Ne uporabljam pa vsak dan in redko kot dnevno kremo. Naraje obcasno kot nocno.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2173 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 December 2011 - 05:02 PM

QUOTE(Ana @ 16. 12. 2011 - 22:34) View Post

Preglej Loreal, imajo ful kvalitetne stvari. Ena njihova krema ima identične sestavine kot Lancomova.

Ne, to testira. Hvala vseeno. smile.gif Sem pozabila prej napisat ta kriterij.

Špela, hvala za predlog, bom pogledala. Kje pa dobim Melvito, nisem na tekočem?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2174 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 December 2011 - 05:46 PM

v LJ in MB je trgovina, se pa da tut po tlf naročit, samo predvidevam, da je poštnina.
poglej mal po netu pa če se odločiš, ti lahko kupim in pošljem brez stroškov poštnine.
ali pa kaj od Orce - a ni mel Piket ene kreme od tam pa jo je full pohvalil? JIna, na pomoč!!!!! biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2175 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27650 posts

Posted 17 December 2011 - 06:01 PM

QUOTE(Špela @ 17. 12. 2011 - 17:46) View Post

v LJ in MB je trgovina, se pa da tut po tlf naročit, samo predvidevam, da je poštnina.

Lahko tudi po mailu. : ) Je postnina.

http://www.melvita.si/

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2176 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 December 2011 - 07:15 PM

Uu, hvala Špela! biggrin.gif Bom posredovala fantu info, pa če se odloči se javim!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2177 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 17 December 2011 - 07:54 PM

QUOTE(Špela @ 17. 12. 2011 - 17:46) View Post

ali pa kaj od Orce - a ni mel Piket ene kreme od tam pa jo je full pohvalil? JIna, na pomoč!!!!! biggrin.gif

Nope, si zamešala. On uporablja Balein Aqua Serum, je zadovoljen.

Edit: sem se zdaj spomnila, da je res imel eno od tam, ja. Ampak že doolgo nazaj. Bom vprašala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2178 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 December 2011 - 07:56 PM

Meni se zdi, da mi je Balein serum zapackal kožo. Ne vem no, odkar ga uporabljam, se je moji koži zmešalo. ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2179 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 17 December 2011 - 08:28 PM

Tiste ki jo je on imel, nimajo več. Mogoče je TA v redu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2180 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 December 2011 - 08:39 PM

Ta je tudi kul, pa poceni je. Orce ne prodajajo na nobenih otočkih po trgovskih centrih po LJ, ane?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users