Pa hvala za link!
Krema / serum za obraz
Posted 29 November 2011 - 05:23 PM
Pa hvala za link!
Posted 29 November 2011 - 05:28 PM
Posted 30 November 2011 - 01:29 PM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 30 November 2011 - 01:48 PM
Ja, to je pereč problem skoraj vseh nas, se mi zdi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 November 2011 - 01:49 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 November 2011 - 01:50 PM
After all this time?
Always.
Posted 30 November 2011 - 02:26 PM
A res?
Olivo in sončnico sem tudi sama nabavila, pa mi ni baš nekaj. ne da mi takega občutka navlaženosti, kot na primer pasijonka. Peče pa te mogoče zaradi parfuma, ga je kr precej?
Ja, meni je ful škoda, da takole spreminjajo. Takole se je spreminjala sestava. To je za dnevno kremo pasijonka:
INCI: aqua (water), glycine soja (soybean) oil*, glycerin, butyrospermum parkii (shea butter)*, glyceryl oleate citrate, palmitic acid, stearic acid, cetearyl alcohol, distarch phosphate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, simmondsia chinesis (jojoba) seed oil*, passiflora incarnata seed oil*, hippophae rhamnoides oil*, caprylic/capric triglyceride, magnesium aluminum silicate, hydrolyzed silk, hydrolyzed hibiscus esculentus extract, camellia sinensis leaf extract, glycine soja (soybean) germ extract, parfum**, tocopherol, xanthan gum, citric acid, sodium citrate, dextrin.
INCI 2010: Aqua, Glycine Soja Oil*, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Glyceryl Oleate Citrate, Palmitic Acid, Stearic Aid, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Passiflora Incarnata Oil, Hippophae Rhamnoides Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Aluminum Silicate, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycine Soja Germ Extract, Parfum**, Tocopherol, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Citrate, Dextrin.
Ingredients - ZDAJ:
Aqua, Glycine Soja Oil*, Alcohol*, Glycerin*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Lysolecithin, Passiflora Incarnata Oil, Hippophae Rhamnoides Oil*, Hydrolyzed Hibiscus Eschulentus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Tocopherol, Parfum**, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Citric Acid, Dextrin * ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 December 2011 - 09:34 PM
Jaz sem mu predlagala L'occitan Cade Pelle Youth.
Še kakšen predlog?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 December 2011 - 10:34 PM
Preglej Loreal, imajo ful kvalitetne stvari. Ena njihova krema ima identične sestavine kot Lancomova.
Posted 16 December 2011 - 11:23 PM
Posted 17 December 2011 - 08:29 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 December 2011 - 04:25 PM
Ja, tudi, samo še posebej pazljivo (da kože pri mazanju ne nategujem preveč). Se mi zdi, da tenki koži okrog oči vitamini ne bi smeli škoditi.
Planet, malo me zanima zdaj kakšen komentar o karitejevem maslu, zdaj ko ga uporabljaš že dalj časa.
Nila, hvala, v mislih sem imela predvsem, ce kaj drazece deluje na oci, meni veliko krem povzroca solzenje oci, se nisem ugotovila, katera sestavina je problematicna.
Torej, mazem tudi okoli oci, super je. Zadovoljna sem z njegovim ucinkom na obrazu, ampak ga sedaj ne uporabljam vec vsak dan. Je kar malo prevec za mojo mesano kožo, ceprav se mi mozolji zaenkrat niso zaceli pojavljati, tudi por mi ni dodatno razsirilo, kar je ze skoraj neverjetno po taksni kremi. Je pa koža po umivanju z gelom za obraz se vedno povoskana. Mene ne moti.
Koža okoli oci se mi po tem maslu kar en cas sveti, tako da morda ni najprimernejse za cez dan. Nasprotno se na obrazu maslo cisto vpije in se nic ne svetim, po vsaki drugi kremi sem se. Koža je na pogled zdrava, sijoca.
Skratka - navdusena, zaenkrat najboljsi nakup na podrocju hranljivih hrem za mojo zmesano kožo. Ne uporabljam pa vsak dan in redko kot dnevno kremo. Naraje obcasno kot nocno.
Posted 17 December 2011 - 05:02 PM
Preglej Loreal, imajo ful kvalitetne stvari. Ena njihova krema ima identične sestavine kot Lancomova.
Ne, to testira. Hvala vseeno.
Špela, hvala za predlog, bom pogledala. Kje pa dobim Melvito, nisem na tekočem?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2011 - 05:46 PM
poglej mal po netu pa če se odločiš, ti lahko kupim in pošljem brez stroškov poštnine.
ali pa kaj od Orce - a ni mel Piket ene kreme od tam pa jo je full pohvalil? JIna, na pomoč!!!!!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 December 2011 - 06:01 PM
v LJ in MB je trgovina, se pa da tut po tlf naročit, samo predvidevam, da je poštnina.
Lahko tudi po mailu. : ) Je postnina.
http://www.melvita.si/
Posted 17 December 2011 - 07:15 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2011 - 07:54 PM
ali pa kaj od Orce - a ni mel Piket ene kreme od tam pa jo je full pohvalil? JIna, na pomoč!!!!!
Nope, si zamešala. On uporablja Balein Aqua Serum, je zadovoljen.
Edit: sem se zdaj spomnila, da je res imel eno od tam, ja. Ampak že doolgo nazaj. Bom vprašala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 December 2011 - 07:56 PM
Pablo Picasso
Posted 17 December 2011 - 08:39 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users