Darla to hočem ravno jaz poudarit in verjetno še kdo, da je lahko en pri svojih 20 večji otrok kot kdo pri 16, ker na to vplivajo drugi dejavniki ne pa dejansko leta. In kakorkoli jaz vedno sem vedno bom glede izgube nedolžnosti zagovarjala svojo teorijo da je pomembna čustvena zrelost. Da se v to spustiš z nekom ki je ob tebi že dalj časa, mu zaupaš in veš da bosta en do drugega lojalna. Z njim se moraš počutit sproščeno in dobro moraš vedet v KAJ SE SPUŠČAŠ. Splošna razgledanost tudi pomaga.

Ti si pač s tem začela kasneje ker pač tak so se stvari pri tebi odvile, pri nekaterih se tako - pri drugih drugače.
Spolnost itak ni več noben tabu, v bistvu je povsod v medijih in otroci,najstniki,mladostniki takih stvari DEFINITIVNO ne spregledajo/mo, tako da ob vseh teh "Eksluzivno - odkrijte svojo G-točko" "V eni noči ga pripravite da bo za vedno vaš!" "Bodite njegova seks sužnja!" ipd. je verjetno vsakemu lažje če se njihovi starši ne obnašajo kot da je to nekaj oh in ah, ampak da znajo na normaln način svojemu otroku razložit kako je s tem, kaj je pri tem najbolj pomembno, da ni to nič fuj ampak nekaj normalnega itd.
Če pa bodo vsi ono "frocovje sfukano ne zna več drugega ko pa se gonit en prek drugega v diskotekah.." - nobenemu izmed nas ne bo nič lažje. Prenehalo pa se vseeno ne bo

Moja mama mi je vedno govorila: jaz vem da ti ne morem preprečit ali določit kdaj boš, s kom boš .. zaupam ti samo da si tolko pametna da neboš napol pijana s kakim "znancem" na kakem pobruhanem wcju - škoda bi blo. Prvič se boš vedno spominjala, ne naredi sama sebi tega da se boš ob vsakem spominu mogla kasneje prijemat za glavo in obžalovat. Vse je še pred tabo, ti samo delaj kar čutiš ampak z glavo.