vprašanja (zanima me, ...)
Posted 16 April 2011 - 03:59 PM
Posted 17 April 2011 - 12:33 PM
- na kok perete 'čudežne krpe' za pucat prah, pa s čim dajete prat?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 April 2011 - 12:38 PM
Krpe pa nimam pojma na kok časa peremo, mami jih flikne v stroj, ko se ji zdi da so umazane. Če si torej foter ful vneto puca čevlje z njimi, jih pač opere. Res odvisno, pomojem 1x na 14 dni al pa enkrat na teden..?
After all this time?
Always.
Posted 17 April 2011 - 03:26 PM
Cudezne krpe oz. krpe za brisanje prahu na splosno enako kot je napisala Nincha - po potrebi, odvisno kaj brisem z njimi. Ce brisem "obicajen" tedenski prah jih samo splahnem in posusim, ce je svinjarija vecja (da ostane krpa tudi po splahovanju crna) jih kar na roke operem s toplo vodo in tekocim Arielom. Pri svinjariji preko vseh meja pa krpo po uporabi zavrzem (hisa stoji ob cesti in, ko npr. cistim šipe, je krpa tako crna in mastna, da nimas vec kaj z njo).
Posted 17 April 2011 - 05:13 PM
After all this time?
Always.
Posted 17 April 2011 - 05:23 PM
Ja, res je. Samo ni to blizu Rutarja, ampak je tam, ko je bil stari Tuš Cash&Carry, za Lidlom. Vsaki mesec je drugače odprto, piše na vratih trgovine, kdaj bo spet.
Tiste, ki ste že naročale po head2toe, koliko je poštnina?
In še to, Mariborčanke, v kateri trgovini bi se dalo kupit Flapjacke?
Ah super, končno ena!
Če bo slučajno katera kaj tam okol skakala/zvedla dneve odprtja bi jo lepo prosla da mi sporoči
Hvala ti Barbarina!
Posted 17 April 2011 - 05:27 PM
After all this time?
Always.
Posted 17 April 2011 - 06:03 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 April 2011 - 08:02 PM
Ima mogoče katera, ki je nehala z jemanjem kontracepcijskih, kakšno tablico Yasminelle odveč? Moram po nov letni recept, pa mi ne bo uspelo pravočasno do svoje ginekologinje.
Posted 17 April 2011 - 10:12 PM
NUJNO! A katera ve, kako se v mail pripne sliko tako, da ni Attachment ampak da je takoj v sporočilu maila? Mam pa hotmail...
Ne vem, ce gre v Hotmailu oz. v webmailih nasploh; sicer je to opcija "Insert - Picture" (in ne "Insert - File Attachment"); lahko pa to naredis samo, ce imas prej izbran pravi format maila (ne sme biti "Plain text", ampak "Rich text (html)").
Vsaki mesec je drugače odprto, piše na vratih trgovine, kdaj bo spet.
LOL, kera fora? : )
Posted 18 April 2011 - 09:47 AM
- kok pogosto ve pucate radjatorje?
Mi imamo tiste rebraste radiatorje, pri katerih so vmes luknje in mami vsako leto pred novo sezono kurjenja spuca vsako špranjo posebej. Dela pa tako, da na eno cunjo naveže daljšo vrvico, na koncu je gumb, da lažje pride s spodnje strani in potem vleče cunjo gor in dol in očisti. Je fuuuuul dela, samo po drugi strani, da pustiš tisti prah, da se pri naslednjem kurjenjem dvigne...sploh za alergike to ni fajn.
Posted 18 April 2011 - 10:44 AM
tenks vsem!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 April 2011 - 02:21 PM
Je fuuuuul dela, samo po drugi strani, da pustiš tisti prah, da se pri naslednjem kurjenjem dvigne...sploh za alergike to ni fajn.
Vcasih se vprasam, kdo oblikuje radiatorje, ker nekateri so res neprakticni za ciscenje. Ce pa pustis prah v rezah gre vse pod strop in imas takoj crn strop (na sreco me vsaj alergije ne matrajo). Bzvz.
Dobro, saj vidim, da so nekateri novejsi radiatorji oblikovno ze bolj dovrseni. : )
Posted 18 April 2011 - 11:04 PM
Posted 19 April 2011 - 04:03 PM
A glivice bolijo? Ker me prst na nogi boli pa nisem čist ziher ali se mi vrašča ali so glivice (nič od naštetega nisem še nikoli v lajfu imela).
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2011 - 04:08 PM
Pomojem se ti noht vrašča. Glivica praviloma srbijo/pečejo.
Posted 19 April 2011 - 04:51 PM
Se strinjam. Nisem se zasledila, da bi glivice bolele; foter jih ima ze vse zivljenje. Lahko tudi, da niso niti glivice, niti vrascen noht (ceprav tudi sama nimam pojma, kako slednje izgleda, si pa mislim, da se vidi, ce noht sili v obnohtno tkivo?), meni se vcasih vname rob prsta pri nohtu na nogi, kaj vem zakaj, iz ljubega miru. : ) Boli za znoret; sploh, ce se kaj dotikam.
^^ baje je to samo drugo ime za laktozno intoleranco, nisem pa ziher.
Ja, jaz sem tudi nasla samo to razlago, vem pa ne, prvic slisim za izraz. Kar seveda se nic ne pomeni. Sem upala, da ima Anch odgovor. : )
Posted 19 April 2011 - 05:13 PM
^^
meni se vcasih vname rob prsta pri nohtu na nogi, kaj vem zakaj, iz ljubega miru. : ) Boli za znoret; sploh, ce se kaj dotikam.
To je vraščen noht, 99%. Saj se ne vidi, samo malo ti pordi in mičkeno nabrekne, boli pa za znoret.
Posted 19 April 2011 - 05:23 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users