vprašanja (zanima me, ...)
Posted 08 April 2011 - 10:37 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 April 2011 - 10:39 AM
Posted 08 April 2011 - 10:41 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 April 2011 - 10:42 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 April 2011 - 10:43 AM
Jaz ga NIKJER ne najdem.
eBay? Če ni druge možnosti.
Špela - HAHA.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 April 2011 - 11:07 AM
Posted 08 April 2011 - 11:18 AM
Ne moreš vsem živalim tako določiti partnerja
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 April 2011 - 11:20 AM
Posted 08 April 2011 - 11:31 AM
naj povem, da sem šele pred kratkim izvedela da srna in jelen nista mož in žena
Posted 08 April 2011 - 11:33 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 April 2011 - 11:38 AM
Posted 08 April 2011 - 11:40 AM
Posted 08 April 2011 - 11:47 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 April 2011 - 11:48 AM
(razen tega, da jo dam fantu, da jo zreže)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 April 2011 - 11:52 AM
A ma katera izkušnje z e-bralniki? Jaz razmišljam, da bi si Kindla nabavila, samo po pravici povedano se mi sanja ne kako vse to deluje, kako kupuješ knjige, a se da tud kej zastonj prenest (pa ne mislim samo zakonov, kar bo meni spet prav prišlo, ampak tud kakšne knjige, romane npr.) itd.
Ni lih poceni (loh daš pa še pol pa maš iPad
Aja, še to, s čim je najbolje očistit kolo? Včeri sem probala z enim univerzalnim čistilom pa vodo pa ni lih šlo stran.
Kindla poklikaš na amazonu, z etuijem vred in našo carino oz. ddvjem te pride ene 150 eurov. Knjige in cajtenge naročaš preko kindla in seveda plačaš. Placa imaš za 3500 knjig. Če ima kak tvoj znanec to reč, prej preveri, ali so preko kindla dosegljive vsebine, ki te zanimajo, ker ni vse digitalizirano. Če je bolj malo tega, kar te zanima, pol se ti ga verjetno (še) ne splača kupit. Ko enkrat imaš kindla, lahko preko njega čekiraš, ali je kaka bukla/revija available. Med branjem lahk pišeš tudi opombe. Bere se ko šus, ker ima drugačen ekran kot običajni kompi. Odlična reč, sam prej preveri, ali služi tvojemu namenu. Lahk pa bereš tud sam Agato Christie, to pa...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 April 2011 - 12:13 PM
1. na glavo daš potapljaško masko in z njo režeš (jst to dejansko delam pri večji količini čebule, recimo za golaž)
2. prižgeš plin (taveliko rinko) in napo ter zraven režeš - ogenj bo pobral "delce" od čebule, napa pa bo to posrkala. Sicer je efektivno, vendar vseeno ne tako, kot potapljaška maska
3. kupiš un sekljalniček
4. podturiš fantu
Posted 08 April 2011 - 12:15 PM
Fantova sestra gre za en mesec v Ameriko pa sem ga njej mislila naročit, da ne bo teh carin pa tega, torej me ta nov pride nekje 132€.
KAJ naj naredim, da me pri rezanju čebule ne bi pekle oči, za popizdit?
Čebulo daj pred rezanjem za ene 15 min v hladilnik, pa reži/prijemaj jo z mrzlimi rokami, torej si jih oplahni z mrzlo vodo. Ob toploti še bolj sprošča to.
Posted 08 April 2011 - 12:25 PM
Posted 08 April 2011 - 12:30 PM
(imam sekljalnik, nimam pa maske, drugače sem pa tudi sama na to pomislila)
2. prižgeš plin (taveliko rinko) in napo ter zraven režeš - ogenj bo pobral "delce" od čebule, napa pa bo to posrkala. Sicer je efektivno, vendar vseeno ne tako, kot potapljaška maska
Very McGyver.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users