Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2141 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 May 2008 - 07:48 PM

Ja, meni je tudi zelo v redu. Ful gost in precej bogat, živo pink, prekrasno diši, lepo se peni, pa tudi dosti nežen se mi zdi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2142 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 20 May 2008 - 07:50 PM

Hvala vsem za ocenčice. wink.gif Bom počakala na dvojček Dumb Blonde v akciji. Jooj, že komaj čakam novi vonj laugh.gif !
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2143 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 20 May 2008 - 09:33 PM

O ja. Vonj je eden najboljših. w00t2.gif w00t2.gif
  • 0

#2144 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 20 May 2008 - 09:37 PM

Uuu, še tolko boljš ! woot.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2145 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 27 May 2008 - 04:00 PM

Zdravo!

Jaz bi mela pa še eno vprašanje... A dejansko ti Dumb Blonde in Brunette Goddess sta namenjena samo določeni barvi las, saj ime na to napeljuje? smile.gif

Hvala za odgovor wink.gif
Lp
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2146 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 May 2008 - 04:10 PM

Na embalaži Dumb Blonde prav piše, da naj ime ne zavede in da je namenjen tudi rjavolaskam, rdečelaskam, skratka vsem. Ime je pa tako zato, ker je zelo regenerativen in tako konkretno nego ponavadi rabijo beljeni oz. posvetljeni lasje.

Brunette Goddess bi bil pa tudi za rdečelaske in črnolaske, na blond lase ga pa jaz ne bi dajala že zato, ker je precej močno rjave barve.

Js sem si pa po dooooooolgem času spet privoščla Self Absorbed regenerator in ga že cel dan veselo ovohavam - res ima vonj po takem gostem, sticky pomarančnem sirupu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2147 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 28 May 2008 - 02:42 PM

Mhm, regenerator Self Absorbed je bil tudi meni zelo všeč. Obstaja še kakšen Tigijev proizvod, ki ima tako svež, saden vonj?
  • 0

#2148 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 May 2008 - 02:47 PM

Jaz sem ga pred ene tremi leti ful dost uporabljala, pol sm pa kr pozabla nanj. Danes sem ga spet uporabla in moram rečt, da tako noro gladkih las že dolgo nisem imela - res jih totaaaaalno zgladi, pomoje bi bil super za frizzy, neubogljive lase, sploh če ga pustiš učinkovat ene 45 minut. Drugače pa ima Tigi itak skor same sadne vonje, meni strašno dišita šampon in balzam Sexed Up, čisto po malinah, tak sladko kislo in res njami.
  • 0

#2149 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 28 May 2008 - 02:51 PM

Uh, jaz sem čisto nora na take dišeče zadeve, si bo očitno treba omislit kakšno novo stvar. Pa je vonj tega balzama Sexed Up obstojen?
  • 0

#2150 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2008 - 02:54 PM

Self Absorbed regenerator je tudi meni eden izmed najljubših in ga občasno uporabljam (imam 750ml pakungo). Pa še nekaj - ko sem skos govorila, kako se mi šampon skoraj ni nič penil na laseh (in res se mi ni!) - pred kratkim sem si pri fantu oprala lase s tem šamponom in se mi je full zapenil. Krneki. ;-)

Limona,
tudi balzam Fashionista zeeelo diši, po borovnicah. Je pa res, da ni hranilen, ampak lahek in rahlo vlažilen. Meni je tudi izjemno všeč!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2151 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 28 May 2008 - 03:13 PM

Ooo, maline, borovnice... oops.gif Že vidim, da si bo treba eno od teh dveh stvari prav kmalu omisliti. Sicer je pa fajn, če tale Fahionista ni preveč hranilna, ker moji lasje ne potrebujejo kakšne zahtevne nege.

Hvala obema!
  • 0

#2152 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2008 - 03:14 PM

Ja potem bi tale Fashionista bil kot nalašč zate, ker je za nezahtevne lase. Pa še v akciji je trenutno, skupaj s šamponom. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2153 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 May 2008 - 03:36 PM

QUOTE(Limona @ 28. 5. 2008 - 15:51) View Post

Uh, jaz sem čisto nora na take dišeče zadeve, si bo očitno treba omislit kakšno novo stvar. Pa je vonj tega balzama Sexed Up obstojen?

Ja, izredno obstojen je, pa od šampona tudi. Meni noro diši, fant je imel 2x ta šampon in se je po celem telesu milil z njim, tak mu je dišal. Drugače pa ti jaz bolj priporočam Sexed Up balzam, kot pa Fashionista. Oba sta lahka, s tem da je Sexed Up sestavinsko kvalitetnejši.
  • 0

#2154 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2008 - 03:40 PM

No ja, Fashionista se na mojih laseh fantastično obnese... pa sestava gor ali dol.
  • 0

#2155 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 28 May 2008 - 03:41 PM

Zdaj sem pa malo zmedena. laugh.gif Ampak ker je Fashionista v akciji, bom verjetno vzela tega. Hm, mogoče bo pa Sexed Up naslednji mesec v akciji? hmm.gif smile.gif

No še enkrat hvala za vse informacije, čeprav povzročajo prekomerno izsušitev moje denarnice.
  • 0

#2156 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 May 2008 - 03:44 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 5. 2008 - 16:40) View Post

No ja, Fashionista se na mojih laseh fantastično obnese... pa sestava gor ali dol.

Sej nisem mislila negirat tvojega komentarja. Samo pravim, če imaš na voljo dva regeneratorja, ki sta oba dišeča in se dobro obneseta, potem je bolj logično vzet tistega, ki je še sestavinsko dober. Se pa zdle res bolj splača vzet Fashionista dvojček v akciji, to je pa res. Pod predpostavko, da želiš tudi šampon in ti 750ml ni preveč (meni ne bi blo, ampak nekateri teh zadev full malo porabijo in bi jim zadostovalo za dve leti).
  • 0

#2157 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2008 - 03:46 PM

Saj nisem hotela izpast napadalna. IPB Image Ampak če nimaš zahtevnih las, pa iščeš nekaj lahkega, vzameš pač tovrstno stvar ( + če ti še vonj ustreza) - ker sestavinska kvaliteta se ponavadi smatra, da je reč bolj bogata, hranilna.

Je pa tudi res, priznam, da mi je že malo začelo iti na jetra, da se vse izdelke po eni formuli rangira med slabe in dobre, na podlagi sestavin. Kaj pa učinek? Odkar gledam na učinke pri izdelkih (to velja za vse) in ne več toliko na sestavine (se pravi, četudi je učinek super, sestavinsko pa je po določenih formulah zanič, ga ne bomo več uporabljali), imam lepo kožo in lepe lase... prej ne bi mogla tega trditi. Torej kaj mi pomaga, da uporabljam sestavinsko superkul izdelke, če mi ne dajo rezultatov, ki jih želim? Sploh pa se vedno znova ugotavlja kaj novega... najprej so npr. bili silikoni super, zdaj niso več, kasneje bodo morda spet. Čez cajt se bo ugotovilo, da je alkohol pravzaprav ok... itd. Heheh, nič osebnega, spet... zgolj malo sem zašla in se izpovedala.
  • 0

#2158 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 May 2008 - 04:04 PM

Se strinjam s tabo, popolnoma.

Samo še vedno pa obstajajo neke neizpodbitne smernice. Tudi las, ki je zdrav in ni nič kemično obdelan, sčasoma izgubi prožnost - v treh letih število aminokislin ful upade, skoraj za polovico. In zato tudi zdravi lasje potrebujejo balzame, ki vsebujejo kakšne proteine in tako dalje. Seveda pa morajo bit balzami za normalne lase lahki in ne preveč hranljivi. Drgač pa jaz tud ne kupujem vse sam naravno in super duper sestavinsko wau, ampak probam najt neko ravnovesje med učinkovitostjo in sestavinsko kvaliteto - stvar mora imet oboje oz. se mora ob uporabi krasno obnest in bit sestavinsko vsaj povprečna. Zame je pri balzamih sestavinska kvaliteta to, da vsebujejo kakšne metosulfate (ker so nežnejši in učinkovitejši od kloridov), pa kakšne naravne izvlečke, proteine. Olja pa samo za suhe lase, ker lahko sicer preveč obtežijo.

Ko mi zmanjka Self Absorbed balzama, si zagotovo omislim Sexed Up ali Thickening balzam.
  • 0

#2159 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 May 2008 - 07:14 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 5. 2008 - 16:40) View Post

Jaz si ga bom tudi vzela, ste me prepričale. Nimam zelo zahtevnih las, recimo Loreal Nutri Gloss se pri meni odlično obnese, potemtakem se bo tudi ta zadeva? Ne? hmm.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2160 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2008 - 09:30 AM

A ima še katera tisto številko, kam lahko pokličem za naročilo? Sem že pred tremi dnevi naročila OH dvojček in še vedno nič (do zdej sem vedno dobila že naslednji dan) pa me je strah, da se je naročilo izgubilo. Zadeva pa ni zame, zato me še tolk bolj zanima ...

Jaz imam tole, samo ne vem, če je prava:

04 / 23 67 600
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users