Zakaj vedno še v francoščini povedo zadeve?

Eurovision Song Contest
Posted 18 May 2013 - 10:49 PM
[Napoleon]
Posted 18 May 2013 - 10:50 PM
In spet medsosedsko podeljevanje točk ...
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 May 2013 - 10:54 PM
Nincha, si dobila plus!
Jaz bi tega Alexandra tut domov odnesla. Mjaw
Posted 18 May 2013 - 10:55 PM
Ker je skoraj najbolj pomemben jezik v Evropi?
Posted 18 May 2013 - 11:09 PM
Skoraj! To mi je kr nekaj, potem bi lahko še v nemščino prevedli itd. .... (ne maram francoščine da)
Moja favorita v vodstvu zaenkrat. Zadovoljna.
[Napoleon]
Posted 18 May 2013 - 11:11 PM
Kako je Irska letos pogorela.
Posted 18 May 2013 - 11:16 PM
Jap, je pa Nicky še vedno smoking hot.
[Napoleon]
Posted 18 May 2013 - 11:16 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 May 2013 - 11:19 PM
Pričakovano.
Meni je kul
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 May 2013 - 11:22 PM
Sprejemljva, ja
Zakon, v prvem polfinalu smo bili zadnji! /sarcasm off/
Posted 18 May 2013 - 11:25 PM
Haha, zadnji smo bili. Bed, res.
After all this time?
Always.
Posted 18 May 2013 - 11:27 PM
Ker je na začetku bila uraden jezik ESCja.
Danska, kar kul, je bolj evrovizijski komad kot od Norveške.
Mi pa zadnji, ojoj.
Posted 18 May 2013 - 11:27 PM
<- na našo uvrstitev
Kinky hvala za rzlago
[Napoleon]
Posted 18 May 2013 - 11:41 PM
<- na našo uvrstitev
Samo res, O FAK. No .... pa vsaj drugo leto ne bo slabše od letos. Razen če bomo podrli rekord in bili 2 krat zadnji.
Saj ne morem verjeti, da to pišem, ampak mogoče bi bil res čas, da se za kakšno leto umaknemo iz tekmovanja ...
Pa malo mi je tudi sumljivo, da ni letos prišel naprej nihče iz bivše Juge.
Posted 18 May 2013 - 11:43 PM
Ampak realno naš komad ziher ni bil NAJSLABŠI no. :AJEBEŠ:
After all this time?
Always.
Posted 18 May 2013 - 11:44 PM
Meni se vse bolj zdi, da je bilo to zrežirano že pred meseci..
Danska pesem pa je meni res brezvezna, neka wannabe kao divja bosonoga Šakira z neko Joksimović style frulico v ozadju, really?
Pablo Picasso
Posted 18 May 2013 - 11:45 PM
Ne, ni bil, ampak kot smo pisali ... pač politika. Zato sem predlagala, da se umaknemo, na noben način ne pridemo zraven. No, pa še ponižani smo tako kot sedaj ...
Tudi na youtubu so pod našim komadom precej pozitivni komentarji iz tujine, tako da ja, se strinjam, nikakor ni bil najslabši.
Posted 18 May 2013 - 11:57 PM
Jaz naprimer za "Narodnozabavni rock" razumem da so bili predzadnji (saj smo bili ne?), ampak to letos niti približno ni bilo tako zelo slabo.
Res žalostno. Jaz sem tudi bolj za to, da se malo umaknemo.
Posted 19 May 2013 - 02:42 AM
A nismo bili tudi lani ful slabi, ali sem zamešala in smo za las zgrešili finale?
Jaz nisem gledala, ker nisem bila doma. Danska mi je kar ok, drugo in tretje uvrščena Azerbajdžan in Ukrajina pa sta mi kar nekaj. Italijanski komad mi je bil precej dolgočasen. Anouk je tudi kar visoko pristala na koncu. Norveško bi jaz dala med prve 3.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 May 2013 - 07:44 AM
Lansko leto smo bili tudi slabo uvrščeni. Ne vem no... Uboga Hannah, res ni bila tako slaba, da bi si to zaslužila.
2011 nam je uspelo prit naprej, torej se da. Ampak ker smo Slovenija, dobimo glasove kvečjemu z res izjemnim komadom..
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users