Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2141 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19980 posts

Posted 07 March 2009 - 08:47 PM

Moja sošolka ga ima, pa je precej svetla. wink.gif

A tale Revlonov ima UV zaščito, ane? Koliko pa? Goddes, je ta Ivory za mastno ali suho kožo?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2142 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 07 March 2009 - 09:01 PM

8 če se ne motim. Pa za mešano/mastno kožo je.
  • 0

#2143 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19980 posts

Posted 07 March 2009 - 09:14 PM

Aha. Se mi je zdel, ker moram dati malo bolj hranljivo kremo spodaj, drugače je koža rahlo luskasta videti. smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2144 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85905 posts

Posted 07 March 2009 - 09:14 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 3. 2009 - 18:53) View Post
Jaz zelo priporočam Clinique Stay True - je edini, ki nima titanium dioxida, ki meni dela mozolje.

Saj ga tudi Diorskin Forever nima, pa recimo Lanome-ov Photogenic.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2145 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 07 March 2009 - 11:49 PM

O, super da sem izvedela nekaj novega, ker se mi zdi, da tudi meni ta tit. dioksid maši pore. ohmy.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2146 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 March 2009 - 11:55 PM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 3. 2009 - 21:14) View Post

Saj ga tudi Diorskin Forever nima, pa recimo Lanome-ov Photogenic.

Forever ga ima, zagotovo, sem ga tudi sama imela. Tole so njegove sestavine:

Active ingredients: octinoxate (ethylhexyl methoxycinnamate) 4%, titanium dioxide 2,64%

Inactive Ingredients: aqua, cyclopentasiloxane, alcohol, isododecane, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, acrylates/dimethicone copolymer, acrylates copolimer, silica, sorbitan sesquioleate, phenoxyethanol, stearic acid, sodium myristoyl glutamate, disteardimonium hectorite, alumina, aluminum hydroxide, parfum, tetrasodium edta, propylene carbonate, linalool, dimethicone, limonene, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, citronellol methilparaben, alpha-isomethyl ionone, bht, butylparaben, ethylparaben, isobutylparaben, propylparaben.
+/- : mica, CI 77891 (tit. dioxide), CI 77492- CI 77499 (iron oxides).

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2147 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17276 posts

Posted 08 March 2009 - 11:05 AM

Ima, ima. Ampak ima tudi super visoko zaščito (25). Je pa zanimivo, da veliko pup reče, da jim kljub TD ta puder ne maši por. Meni jih CSwSF maši, upam da bom kje dobila tester za Diorjevega ali Clinique-ovega.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2148 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 March 2009 - 12:23 PM

Revlonov ima 6 zaščite, ne 8. smile.gif

Drugače pa mene tudi ful mika Clinique Stay True ampak če si zelo svetla ne boš pri nas v Slo dobila odtenka, zgolj v tujini ali preko spleta da kje naročiš.

Dilema, a je bolj prekriven Diorjev Forever ali MACov Fix Fluid, vem da si imela oba? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 08 March 2009 - 12:30 PM

A katera, ki je imela Revlon Ivory pozna kakšno dobro alternativo, če tega ne bo več? Dovolj svetli so mi bili Goshevi, ampak mogoče naredijo malo preveč maskast videz. tako da bi raje kaj bolj naravnega, če se da.
  • 0

#2150 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 March 2009 - 12:37 PM

QUOTE(Sarah @ 8. 3. 2009 - 12:23) View Post

Dilema, a je bolj prekriven Diorjev Forever ali MACov Fix Fluid, vem da si imela oba? smile.gif

Studio Fix Fluid je slabši v vseh pogledih, mene sploh ni navdušil, niti malo. Diorjev je še malo bolj prekriven, ampak ne samo to, namreč naredi dobesedno retuširan izgled kože, ne znam drugače razložit, ampak polt izgleda po nanosu neverjetno lepa, prav noro. Ne znam ti povedat, kolk ogromno komplimentov glede kože sem dobila, ko sem imela gor Forever - še sošolci so opazli, da sem tiste dni izgledala še posebi lepa. tongue.gif Studio Fix Fluid pa mi ni bil tako všeč, ne naredi tako retuširanega izgleda, včasih je izgledal malo cakey, je pol manj obstojen, poudari luske, uglavnem jaz sem ga zelo hitro prodala naprej. Me je izjemno razočaral, sploh zato, ker sem bila navajena profesionalnih rezultatov, ki jih nudi Forever.

Fora je samo v tem, da mi je začel Forever sčasoma zaradi titanium dioxida delat mozolje, zato sem prešaltala na Clinique Stay True, ki je tudi fenomenalen, pa še dioxida nima in mi ne dela mozoljev.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2151 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 March 2009 - 12:48 PM

Kjri odtenek pa maš?
  • 0

#2152 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 March 2009 - 01:07 PM

Jaz sem super zadovoljna s svojim novim MAC-om, res ful. Ampak zdaj me tako firbec muči glede tega Diorja, da bom poskusila sfehtat kat testerček kje. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2153 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 March 2009 - 01:42 PM

Baby, imela sem NC20.
  • 0

#2154 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 March 2009 - 01:58 PM

Za Stay True sem mislila. smile.gif No ja sej nisi mogla vedet ker nisem točno vprašala. smile.gif
  • 0

#2155 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 March 2009 - 02:14 PM

Aja, mislim da imam Stay Nude. Nisem čist zihr, bom danes preverila, ga imam namreč v MB.
  • 0

#2156 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85905 posts

Posted 08 March 2009 - 03:30 PM

Jaz sem tudi hotla Stay True, pa mi je tudi Stay Nude pretemen, svetlejšega pa ni. sad.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#2157 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 March 2009 - 04:56 PM

Ok, DiLeMa.
Pol bo verjetno tudi meni pretemen. Bo treba pogledat v tujino. smile.gif

• 0

#2158 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 March 2009 - 05:19 PM

Jaz sem precej svetla (sploh pozimi), pa mi je ravno prav. Po mojem mnenju je kar konkretno svetel, vseeno pa ni za tiste res belopolte (Mortisha look tongue.gif).
  • 0

#2159 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85905 posts

Posted 08 March 2009 - 06:07 PM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 3. 2009 - 17:19) View Post
vseeno pa ni za tiste res belopolte (Mortisha look tongue.gif ).

ohmy.gif tongue.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2160 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17276 posts

Posted 08 March 2009 - 07:16 PM

Ja presneto, Stay Nude je menda še malenkost temnejši od Revlonovega Buff. To bo meni totalno pretemno down.gif V tujini imajo vsaj še 2 svetlejša.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users