Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#2141 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 August 2014 - 01:21 PM

Jaz se pa tako redim, da sem sama sebi ogabna. Pa se mi ne zdi, da je moj "kaj in koliko" pri hrani za tako vztrajno redit se, daleč od tega.

• 0

#2142 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 19 August 2014 - 01:22 PM

Neytiri, ful lepo! Ne rabiš več ničveč hujšat, samo še na oblikovanju delaj, če ti trebuh ni tipi topi :) 

Meni se je ful hitro poznalo po npr. bodypump vadbi (v kombinaciji s pravilno prehrano)

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2143 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 19 August 2014 - 01:25 PM

Jaz se pa tako redim, da sem sama sebi ogabna. Pa se mi ne zdi, da je moj "kaj in koliko" pri hrani za tako vztrajno redit se, daleč od tega.

Si sla mogoce pregledat scitnicne hormone? Morda je tvoja scitnica premalo aktivna (bi znalo bit povezano tudi s povisano tempteraturo oz. obcutkom mraza ipd.)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2144 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 19 August 2014 - 01:27 PM

Meni je precej problem pazit kaj jem zdaj doma, ker itak večinoma mama kuha, da bi si pa sama za sebe nekaj delala pa se mi zdi bedasto. Prav tako je problem, ker je sestra ful izbirčna, foter se je zelooo dolgo upiral ne-mesnim obrokom, ampak se je zadnje čase malo umiril.

Sem mami poslala link do enaga finega kuharskega bloga ( http://www.skinnytaste.com ), pa jo bom poskusila 'prisilit' da kaj po tem kuhamo. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2145 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 19 August 2014 - 01:28 PM

Neytiri, ful lepo! Ne rabiš več ničveč hujšat, samo še na oblikovanju delaj, če ti trebuh ni tipi topi :)

Se strinjam, lepo postavo imaš zdaj. Jaz bi na tvojem mestu na definiciji začela delat. 

• 0

[Napoleon]

#2146 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 August 2014 - 01:46 PM

Anouk, sem tudi sama sumila na to, ampak je bilo ob pregledu menda vse bp.

• 0

#2147 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 19 August 2014 - 01:51 PM

Se strinjam, lepo postavo imaš zdaj. Jaz bi na tvojem mestu na definiciji začela delat. 

Saj dela na definiciji, hujšanje je definicija. :)

Jaz tud sladoled obvezno 1x na teden :) drugače pa mi z OHji sploh ni problem, jih ne pogrešam nič.

• 0

#2148 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 19 August 2014 - 02:01 PM

Anouk, sem tudi sama sumila na to, ampak je bilo ob pregledu menda vse bp.

Hm :/ Mononukleoza? Kaj vse so ti pa pregledali v laboratoriju?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2149 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Sinnaia, tudi krvni izvidi so bili ok? 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2150 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Meni se zdi pa to kompletno crtanje OHjev bedarija, saj da rezultate, ampak meni to potem ni prehrana za na dolgi rok. Jaz edino kar probam je to, da kruh ipd jem zjutraj, zvecer se mu pa izogibam. Pa testenine jem vse pz in manj kot vcasih (manjse porcije in manj pogosto).

Jaz sem se zdaj z mami zmenila, da daje meni denar vsak teden in hodim jaz v trgovino po hrano. Doma mava obcutno manj junka, fuuul lepse jem, pojem ogromno sadja in celo nekaj zelenjave. Precej boljs se pocutim, ce se bo pa tut na izgledu poznalo pa sploh super.
  • 0

After all this time?

Always.

#2151 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 19 August 2014 - 02:09 PM

Saj dela na definiciji, hujšanje je definicija. :)

Jaz tud sladoled obvezno 1x na teden :) drugače pa mi z OHji sploh ni problem, jih ne pogrešam nič.

Definiranju mišic potem. Pač če samo hujšaš in hkrati nič ne krepiš mišic le-te niso zdefinirane ali pač? :)

• 0

[Napoleon]

#2152 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 August 2014 - 02:10 PM

Kri in urin so mi pregledali, vse naj bi bilo OK.

• 0

#2153 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 August 2014 - 02:21 PM

Tasika, ko sem jaz shujsala, nisem delala NIC za misice, niti nisem imela energije vadit. Trebuh sem imela pa tak, kot da bi vsak dan sopala trebusnjake. Ok, pretiravam malo, glede na to, da prej nikoli niso bile tako izrazite, se mi je zdelo, da je velika razlika. Pac, ta primanjkljaj telesne mascobe + podlaga prej od pilatesa se je toliko poznala, da je bil trebuh fit.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2154 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 19 August 2014 - 02:25 PM

Huh, srečnica. :) Pri meni ni nobene podlage sploh, tako da izguba teže bi se poznala z manjšim 'obročem', nekih wow pa dvomim. :D 

• 0

[Napoleon]

#2155 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 August 2014 - 02:33 PM

Verjetno je odvisno od vsakega posameznika, ja. Moj fant ima teorijo, da je vse odvisno od popka - ce imas globok popek, da naj bi bilo tezje priti do misicastega trebuha. S tem se tolazi in mene obtozuje, da ne delam nic, pa imam fit trebuh. :D Pilates, imho.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2156 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 19 August 2014 - 02:37 PM

Jaz imam globok popek.  :closedeyes: :D

• 0

[Napoleon]

#2157 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 19 August 2014 - 02:37 PM

Kri in urin so mi pregledali, vse naj bi bilo OK.

Razumem, ampak iz tega se ne da razbrati, kaj tocno so pogledali (odkljukali na seznamu) in cesa ne. Scitnicnih hormonov menda z navadnim labaratorijskim testom  ne pregledujejo? Ce se prav spomnim, je morala iti mami takrat na posebne preiskave (ali so vzorce celo poslali v drug laboratorij?) zaradi suma na tezave s scitnico. Ona je sicer imela hiperaktivno scitnico, tako da ji je bilo skos toplo + shujsala je precej ipd. 

Jaz bi zdravnika vprasala, katere teste so naredili in kaj tocno ti izvidi povejo (hemogram je fajn zacetek, ampak pac ni univerzalni test za vse povrsti). 

Glede na to, da se vedno nisi ok in se ti simptomi se vlecejo, bi jaz na tvojem mestu definitivno vztrajala z nadaljnimi raziskavami, da se dolocene stvari izkljuci/potrdi in na koncu prides stvari do dna. 

• 0

#2158 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 August 2014 - 02:39 PM

Verjetno je odvisno od vsakega posameznika, ja. Moj fant ima teorijo, da je vse odvisno od popka - ce imas globok popek, da naj bi bilo tezje priti do misicastega trebuha. S tem se tolazi in mene obtozuje, da ne delam nic, pa imam fit trebuh. :D Pilates, imho.

Eh, jaz mam fuul velik in globok popek, pa sem mela skos six pack. Ne vec, ampak nic posebnega nisem delala. Ce bi malo spet shujsala, bi ga takoj spet mela. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#2159 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 19 August 2014 - 02:43 PM

Meni se zdi pa to kompletno crtanje OHjev bedarija, saj da rezultate, ampak meni to potem ni prehrana za na dolgi rok. Jaz edino kar probam je to, da kruh ipd jem zjutraj, zvecer se mu pa izogibam. Pa testenine jem vse pz in manj kot vcasih (manjse porcije in manj pogosto).

Jaz sem se zdaj z mami zmenila, da daje meni denar vsak teden in hodim jaz v trgovino po hrano. Doma mava obcutno manj junka, fuuul lepse jem, pojem ogromno sadja in celo nekaj zelenjave. Precej boljs se pocutim, ce se bo pa tut na izgledu poznalo pa sploh super.

Najprej pohvale za boljšo prehrano, in pa se strinjam glede OHjev, 'strah' pred dobrimi OH je popolnoma odveč. Itak to poveličevanje beljakovin je malo brezveze, 

za moje pojme je vnos do 1grama beljakovin na kilogram telesne teže v času definiranja čez glavo zadosti. 

• 0

Bill Bullard

#2160 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 August 2014 - 02:55 PM

Anouk, so mi poleg pregledali tudi ščitnico, sem zatežila;). Ta teden bom poklicala zdravnico, da vidimo, kaj oz. kako naprej. Predvsem zaradi ostalih zadev, če pa ugotovimo, da gre za kaj povezanega tudi s težo, pa še toliko bolje.

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users