Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2141 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 03 January 2009 - 12:26 PM

Te sveže maske naj bi imele rok trajanja le 3 tedne, ampak moja je zdržala 2-3 mesece (moraš jo imeti pa v hladilniku!), pa je bila še zmeraj sveža kot prvi dan (mela sem pa Love lettuce in Cupcake - pri obeh je bilo enako).
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2142 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 03 January 2009 - 02:50 PM

Eve jaz bi rekla, da 2 meseca, svojo sem kupila sredi dec., pa ima rok trajanja do srede feb., enako je bilo s prejsnjo (kupljena julija, rok trajanja do sept.). Seveda hranjena v hladilniku ja, tako kot je ze napisala Cebelica Maja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2143 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 January 2009 - 03:16 PM

Aha, ok, hvala, pol jo mam še za kar nekej cajta. Jo pa itak hranim v hladilniku. .)
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2144 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 January 2009 - 03:22 PM

Jaz sem jo kupila sredid ecembra in mi rekla da jo lahko imam do zacetka februarja.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2145 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 January 2009 - 05:35 PM

No, super, jst sm jo tud kupila nekje na sredini decembra, kolikor se spomnm... Jo že pridno uporabljam. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2146 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 January 2009 - 07:08 PM

Saj potem ko se pokvari začne smrdet. Meni je dva tedna po iztečenem roku začela smrdet in sem jo vrgla stran. Sicer mi je je ostalo bore malo.
  • 0
Viens, reste ici!

#2147 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 04 January 2009 - 11:43 PM

Ja res je, en cuden vonj dobi, meni se je poleti pokvarila ze par tednov pred iztekom roka uporabe je pa res, da sem jo imela velikokrat tudi izven hladilnika (ponavadi kaksne pol ure pred uporabo, da se je lepse nanasala). Tole, ki sem jo kupila decembra pa direktno iz hladilnika nanasam na obraz, se mi zdi, da se lepse nanasa kot ona prejsnja posiljka. smile.gif Lazje jo razmazem, tista poleti je bila skoraj kot zvecilni gumi, ko je bila hladna.
  • 0

#2148 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 January 2009 - 12:59 PM

A maska Staff Of Life je podobna Love Lettuce? Ker zadnjič sem v Lushu naletela na 2 ultra nesposobna prodajalca, ki nista imela pojma o svežih maskah!! Groza verymad.gif
  • 0

#2149 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 January 2009 - 01:56 PM

oni pravijo da je to eno in isto, čeprav je sestavinsko malenkostno različno. Izgled in rezultat sta identična.
  • 0

#2150 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 January 2009 - 10:59 PM

Jaz vsa zadihana prilaufam v LUSH in mal manj k zahtevam Fresh Farmacy in LL. In mi prodajalec podtakne Staff of Life. Ga gledam vsa začudena kaj se gre in reče da so samo ime spremenili. huh.gif
Poročam jutri kako se obnese, diši že lepo! woot.gif
  • 0

#2151 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 January 2009 - 11:20 PM

Jaz sem mela Staff of Life in sem totalno navdušena. Komaj čakam, da v MB.ju dobijo hladilnik, da si grem spet po njo.
  • 0
Viens, reste ici!

#2152 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 January 2009 - 09:57 AM

Še vedno nimajo svežih mask v mb?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2153 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 January 2009 - 12:02 PM

Meni je rekla, da jih sploh ne bodo imeli.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2154 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 24 January 2009 - 12:24 PM

Vrana, PJ - debate o podobnosti LL in Staff of Life so bile ze v tej temi par strani nazaj, pred tem pa se v eni drugi temi in smo prisli do zakljucka, da je to vec ali manj eno in isto. Tudi jaz sem sla v decembru po LL pa sem dobila Staff of Life. Ne opazim razlike. ;)
  • 0

#2155 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 January 2009 - 01:18 PM

QUOTE(DiLeMa @ 24. 1. 2009 - 13:02) View Post

Meni je rekla, da jih sploh ne bodo imeli.

ohmy.gif meni je v decembru mutla, da jih bodo z januarjem dobli, da pa jih sploh ne bi meli?! down.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2156 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 24 January 2009 - 01:48 PM

Kdaj po navadi dobijo izdelke za Valentinovo? Sem brala en članek na Elle.si in me malo mikata 2 masažni ploščici smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2157 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 24 January 2009 - 03:23 PM

Mene tudi mikata masažni ploščici.

Strawberry feels forever (jagodee woot.gif )
Čisto nova masažna ploščica, narejena iz pretlačenih jagod in poparka hibiskusa, odišavljena pa je z enakim slastnim vonjem po sadnemu sladoledu s smetano, kot kremni gel za prhanje Yummy Yummy Yummy.

Heavanilly
Sladka, odlična dišava Vanilla Fountain iz semen tonke, jasmina in veliko absoluta vanilije vmešanih v naravno, topljivo masleno ploščico za odlično masažo. Točno to, kar potrebujete za Valentinovo.

Bolj se nagibam k SFF.

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2158 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 January 2009 - 08:50 PM

Staff of Life je super! Sem se že dodobra nasitila same gline in vsega mešanja in packanja.
In pri tej prov vidim mastne pikice! ohmy.gif
  • 0

#2159 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 24 January 2009 - 10:54 PM

za mene je pa LL nekak neprimerna. najbrž nimam dovolj mastne kože, mi čist izsuši povrhnjico. dober čistilni efekt je mela pa samo prvič. jo mam še ziher pol v hladilniku, sploh mi ne gre. škoda.
  • 0

#2160 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 25 January 2009 - 01:06 AM

meni je pa ful všeč kopel, candy pa še neki. MMMM diši smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users