Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#2141 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 20 November 2006 - 10:19 PM

Kje bi lahko na internetu najdla recepte od Jamie OLivera??

Prosim vas lepo, pa saj to ni mogoče. Saj ne pravim, če slučajno ne morete neke jako specifične stvari najti, ampak tole je pa že višek lenobe ali/in nesposobnosti. rpg.gif

Uraden site:
http://www.jamieoliver.com/recipes/

Zbirka receptov na foodieview:
http://www.foodievie...amie_oliver.jsp

Kako težko je v Googla vpisati 'jamie oliver recipes' , ne res, prosim naj mi nekdo pove, ker jaz tega ne razumem. mad2.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#2142 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 November 2006 - 10:22 PM

a je karitejevo maslo komedogeno pa a bi blo ful narobe, ce bi si ga mal namazala na obraz, na predele kjer mam ful izsuseno kozo od differina? (loccitane 100% shea butter)
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2143 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 November 2006 - 11:14 PM

Piše v Sestavinah.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2144 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 21 November 2006 - 01:10 PM

QUOTE(rea @ 20. 11. 2006 - 17:44) View Post

Ananas tongue.gif
Sori cry.gif full full bedno laugh.gif laugh.gif Mar bi reku,da je jedu v postli pa pil,in da se mu je vse skp prevrnlo,pa bi jo šu zdrgnt pol pa dejansko vrgu v praln stroj pa bi jo mat oprala

Rea, še bolj bedno! tongue.gif

Če bi mami nasedla tistemu sranju na posteljnini, da je še neprebavljena hrana... ne verjamem, tok bebasta pa ni, ker vonj bi vse izdal wink.gif
Pa še pr nam se pod nobenim pogojem ne je v postelji- tko nas pa je mami naučila smile.gif

• 0

#2145 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 November 2006 - 01:48 PM

Aha,ok. No jz lahko jem v postli,ampak nočem-sem se sama naučila,mami pa mi dovoli kar se men zdi racionalno tongue.gif hahaha
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 21 November 2006 - 02:42 PM

QUOTE(Hsul @ 21. 11. 2006 - 0:19) View Post

Prosim vas lepo, pa saj to ni mogoče. Saj ne pravim, če slučajno ne morete neke jako specifične stvari najti, ampak tole je pa že višek lenobe ali/in nesposobnosti. rpg.gif

Uraden site:
http://www.jamieoliver.com/recipes/

Zbirka receptov na foodieview:
http://www.foodievie...amie_oliver.jsp

Kako težko je v Googla vpisati 'jamie oliver recipes' , ne res, prosim naj mi nekdo pove, ker jaz tega ne razumem. mad2.gif

Glej noben te ne sili, da odgovarjaš na moja vprašanje, če se ti zdijo neprimerna. Pač nisem našla in sem mislila, da mi bojo punce pomagale in nekatere so mi. Nevem zakaj se moraš prav ti pritoževat, če pa nobenega drugega ne moti.
Nekateri pač nismo tak super duper inteligenti kot ti. mad.gif
  • 0

#2147 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14283 posts

Posted 22 November 2006 - 12:34 PM

A je slabo za lase, če si balzama ne izpereš z las ampak ga pustiš. Pa ni to tak, ki je predviden za to, da ga pustiš.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2148 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 November 2006 - 12:57 PM

Jaz mislim, da je to slabo za lase. Vsaj jaz že, če si ga slabo sperem mam takoj mastne lase.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2149 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14283 posts

Posted 22 November 2006 - 01:05 PM

Ne mastnih nimam, ker mam zelo suhe lase. Zanima me če je to slabo, da kej uniči lase.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2150 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 22 November 2006 - 01:09 PM

js bi rekla da ce si das en balzam v lase,ki ga naj bi sprala,pol je ze namenjen da si res ven speres...po moje pa ni hudo ce pustis cez noc not in si zjutraj speres.
ampak ce pravis da imas zelo suhe lase,pol si daj rajs cez noc olivno olje v lase/konice.
  • 0
whoever said money can't buy happiness doesn't know where to shop

#2151 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14283 posts

Posted 22 November 2006 - 01:10 PM

Hvala vem za hitre odgovore smile.gif
  • 0

#2152 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 22 November 2006 - 01:15 PM

np smile.gif
  • 0
whoever said money can't buy happiness doesn't know where to shop

#2153 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 November 2006 - 06:42 PM

A mogoče kdo ve kje je največji Hervis v lj ?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2154 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 November 2006 - 06:43 PM

V CPju?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2155 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 November 2006 - 06:45 PM

Hvala za hitr odgovor. smile.gif
  • 0

#2156 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 23 November 2006 - 10:03 PM

10 korakov za popolno obrazno kožo
1. Čistite obraz le dvakrat dnevno in ne večkrat.
2. Izberite čistilo, ki je primerno za vaš tip kože. Ne uporabljajte mila za umivanje obraza!
3. Vedno si čistite obraz z mlačno vodo.
4. Če uporabljate gobico ali krpo za čiščenje obraza, preverite ali je čista in mehka.
5. Dobro si očistite roke preden se lotite čiščenja obraza, drugače boste na obraz še dodatno nanesli umazanijo.
6. Obraz si najprej nežno očistite z mlačno vodo.
7. Nanesite čistilo z blazinicami prstov ali mehko gobico, ter ga z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte. Začnite pri bradi in se pomikajte proti čelu.
8. Čistilo sperite z veliko mlačne vode. Ne pozabite sprati čistila iz vratu in lasišča. Ostanki čistila lahko mašijo pore.
9. Osušite odvečno vodo z mehko brisačo. Ne drgnite z brisačo grobo po površini kože.
10. Na koncu takoj uporabite vlažilni tonik za vaš tip kože. S tem boste obdržali vlago v koži in dodali hranljive snovi ko je koža najbolj dovzetna.

Kopirala sem en nasvetek iz uvodne strani, in me zanima, zakaj je pomembno, da si čistilni gel naneseš najprej na brado in se nato gor pomikaš? Zakaj recimo ne obratno?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2157 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 November 2006 - 07:23 AM

Vedno tak delam....
Tudi jaz nanašam gel od spodaj navzgor. Pa nikoli nisem pomislila zakaj. oops.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2158 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 November 2006 - 10:21 AM

Sam s tistim z mlačno vodo se pa ne strinjam-no,sj začnem že z mlačno,sam kočam pa z mrzlo-sm že 100krat prebrala,da je bolj prioročljivo,zapre pore,bolj osveži,poživi kožo,še boljše pa je,če menjaš mrzlo in toplo,pa da zaključiš z mrzlo,ne sonchika?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2159 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 November 2006 - 10:35 AM

Za vodo pa res ne gledam kakšna je. Jaz se umivam kar z mlačno.
Je pa res, da je bolje, da zaključiš z mrzlo.
  • 0

#2160 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 November 2006 - 02:48 PM

Am do kdaj pa so kej odprte trgovin v city parku al pa v centru v lj ob sobotah? pa do kdaj ob nedeljah? Npr. nama pa sportina?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users