Jump to content

Photo

Plusi & Minusi

• Please log in to reply
6083 replies to this topic

#2141 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 April 2007 - 02:03 PM

QUOTE(pinga @ 22. 4. 2007 - 15:00) View Post

- vsi so nekam šli, js se pa dolgočasm doma, ker sm računala na dogovorjeni izlet s svojim tipom, kar se je jasno pozabl takoj, k se je bratec spomnu, da dans bi pa on vrt prekopavu mad.gif da se ne bo slučaaajn čudu, ko bom zbezljala tongue1.gif

Sočustvujem. Meni gredo tudi taki ljudje na jetra, ko se obračajo po vetru, oz. se ne moreš zanesti na njih. Ne sedaj tako, da si dobesedno odvisen ampak, da ne boš vedno izvisel, a ne =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2142 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 22 April 2007 - 02:21 PM

+moja koža (se je super popravila)
+v petek ali soboto gremo najbrž v avstrijo (upam, da pri tem ostane)
+danes pride lubi po mene thumbup.gif

-za šolo nisem nardila čisto nič (razen 1 strani seminarske)
-moja mami, ki ji ne morem dopovedat, da če piše na kremi Afrodita pomeni, da je krema super (nevem od kod ji ta obsesija na to znamko!!!)
-moja mami, ki ji ne morem dopovedat, da bi vsaj probala kdaj uporabit moj Tigijev šampon, ali pa vsaj tisto reč za zaščito las pred likanjem...JOJ!!!kako me to razkuri.... evil.gif evil.gif evil.gif
-zmanjkalo mi je kreme za obraz?!in to popolnoma zmanjkalo...POPOLNOMA...in do jutri nimam nobene...svašta...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2143 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5226 posts

Posted 22 April 2007 - 04:20 PM

- folku, ki se iz vsega in vseh dela norca, pred svojim pragom pa noben nč ne počist
- fotru k se dons že cev dan iz lastnega veselja spravla name s svojimi bednimi pripombami
- veliko večina ljudi mi gre na kur**, ker se ne znajo obnašat in so totalno egoistični

+ enmu tipu, k se je ful dobr pogovarjat z njim

edit: - zmešal se mi bo, ker ne vem kaj nej nardim, ker ne morm nč narest. ampak prsežem, da na sliki zgleda srečen. resnično srečen. zakaj se more zmer vse pokvart? takorekoč v trenutku. sad.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2144 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33118 posts

Posted 22 April 2007 - 05:12 PM

+ dan se je razvil bolje, kot je kazalo zjutraj, ko sem bila grozno nataknjena

+ dobro sem prestala srečanje s starši od mojga in sm vesela, da je to končno mimo,
oni so me pa tud dobro sprejeli; glede na to, da so me oni želeli spoznat in na vso preteklost, ki jo ima, mi je to dober znak smile.gif no sam zdej mi to srečanje čisto zadostuje za nekaj tednov tongue.gif

+ šla sva malo hodit v hrib in sm si nabila pulz maksimalno, sm mislila, da me bo kar razneslo

+končno imam spet frizuro, kot mi je všeč,
kar pomeni, da nimam nobenih las po vratu, ampak sem zadaj lepo postrižena na kratko, pa še vedno so dovolj dolgi, da se mi lepo zavihajo na ven

+jutri imam dopust (vendar iz razloga, ki je izredno slab)
+mal bom zapravljala v LJ in mogoče se dobim s prijateljicama.

- nisem pripravljena na izpit in se bom jutri odjavila oops.gif
- razočarana sem sama nad sabo zaradi tega in res ne vem, kdaj bom zbrala dovolj volje in discipline, da se končno naučim za ta izpit, ki ga vlečem že eno leto
- mal me stiska, ker moram v torek govorit s svojo šefico glede vračila moje štipendije Ministrstvu; upam, da je v tem času uspela kaj doseči pri šefih
- čist preveč sm se zredila, grozna sm res, no... ermm.gif
  • 0

#2145 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 April 2007 - 06:01 PM

+ vreme je fajn, sploh pa za april

+ mal sm že shujšala in imam ful zagona in volje za naprej

+ mojega fantiča imam rada, rada, raaaada, najbolj na svetu

+ v petek je blo kr fino pohajkovanje po AUT s sestrco in atijem, sm dobla eno luštno torbico

+ ful mam res lepe lase in fajn naravno barvo in sm se totalno zaklela, da se ne barvam do septembra, pa še pol se bom verjetno sam postrigla

-folk, ki skos krneki pametuje in širokogrudno deli nasvete, ki jih ne potrebujem, niti zanje ne prosim

- vem, da sem včasih ful cinična in sarkastična, mogoče s tem tudi koga neupravičeno užalim, ampak zadnje čase imam extremno nizko toleranco in ne prenašam tumastih ali 100x ponavljajočih vprašanj, ali pa wannabe duhovitih pripomb, ki izpadejo skrajno debilne in nemalokrat tudi žaljive

- ful sem razkurjena, ker se mi zdi, da niti med vikendom nimam nič miru, s fantom se itak takorekoč nič ne vidiva, sobote itak odpadejo (razn pozno zvečer), pol pa ko bi lahk mela v nedeljo popoldne eno uro tapravega miru in samote z njim, se pa glih teta in sestrična oglasita in spet vse odpade ... počas postajam resno razpizdjena, ker se mi zdi skor isto sranje, ko da bi bla samska

- se mi zdi, da fant ne ve, kok je men pomembno, da sm kdaj pa kdaj res sama z njim (pa ne takrat, ko spiva), da imava en mir, da naju res nihče ne moti ali preganja, da greva magar samo na en sprehod al pa se stiskava v postelji in se pogovarjava, karkol ... ne pa da je 100 folka naokrog in vsi neki težijo in čvekajo ... sem pač tak človek, ki potrebuje veliko intime in pozornosti, fuck it ... mogoče si pač želim neki, česar ne morem dobit

- moja smart ass babica, ki je res vrhunski primerek oz. zelo rada demonstrira žlehtnobo, bedasto govorjenje in smiljenje sami sebi ... pa njeni neumni komentarji res včasih povzročijo, da se mi čeljust povesi do tal in si mislim ... sej ni res - pa je, omg!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2146 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 22 April 2007 - 08:47 PM

+ sonček in sončenje na terasi
+ spanje (jao mene, en dan pred najbolj pomembnim testom, grem js popoldne spat rolleyes.gif )
+ moj maco, ker je edini, ki me ne bi nikoli razočaru in me res obožuje tongue.gif
+ še 5 dni do spring breaka in planiranje le-tega
+ še vedno se nisem zredila, pa čeprav toliko jem zadnje čase

- jutri pišem matematiko pa imam kar filing da nimam pojma, kljub dnevom učenja ohmy.gif
- pogrešaaaaaaaaaam gaaaaaaaaaaaa!!! In rada bi mu povedala kako gnilo se počutm odkar sva nehala, mu povedala kok ga pogrešam in kok ga neskončno maram. Pa mu ne smem tega povedat cry.gif Do zdaj sem še vedno povedala tisto kar čutim, ampak zdaj ne morem in to me žre. Pa kot da bi to kaj spremenilo. On bi še vedno bil z njegovo novo krasotico.
- še 5 dni, imam filing da se bo tale teden vlekel kot čreva rolleyes.gif

• 0

#2147 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 April 2007 - 12:57 PM

+ naredla enega izmed najtežjih izpitov w00t2.gif
+ fant kupil avto
+ potrjena rezervacija za morje julija
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2148 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 23 April 2007 - 03:31 PM

+ nova (začasna) služba
+ punca smile.gif
+ Provansa
+ pomald
+ kolesarjenje
+ japonska hrana

- zajebava avto
- hmm, nič takega trenutno

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#2149 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 23 April 2007 - 03:41 PM

QUOTE(špelca @ 22. 4. 2007 - 15:21) View Post

-moja mami, ki ji ne morem dopovedat, da bi vsaj probala kdaj uporabit moj Tigijev šampon, ali pa vsaj tisto reč za zaščito las pred likanjem...JOJ!!!kako me to razkuri.... evil.gif evil.gif evil.gif

hehe men ga pa moja mat že sama pobaše, k mi je jamrala de ma čudne lase pa sm ji rekla nj mojga od tigija vzame... in zj še balzam zravn uporabla kdo bi si mislu =)

moji plusi

+ fajn vreme
+ hmal bo konc mesca (in pičim v avstrijo juhej biggrin.gif)
+ on, ker me je vsakič k sva se vidla kr pozdravu...norc laugh.gif

- med prvomajskimi ne grem nikamor vrjetn (loh bi šla na krf sam sm vse skenslala)
- z eno frendico sva se par dni nazaj spičile in očitno ji bom mogla jst mesič poslat de sm včas res mal smotana
- wannabe frendice, k te kličejo sam takrt k te rabjo (matr vse bi razbila)
- dons sm delala čist na drugem placu kt on in se nisva skor nč pogovarjala
- matura iz mte bo že čez dobr mesc jst pa nimam blage (sam sj je itak vseen al nrdim al ne)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#2150 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 23 April 2007 - 04:00 PM

+ vreme
+ še mal pa bom imela rojstni dan
+ ena frendica je končno skupi z enim tipom
+ omaro z oblekami sem pospravla

- fizko se je treba učit
- ju3 imam predstavitev za informatko verymad.gif

• 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#2151 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 23 April 2007 - 06:21 PM

+ sam še 2 dni v lj....pol cel teden doma...no, pr fantu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
+ včasih paše bit sam....npr.danes biggrin.gif
+ danes zjutraj, ker sma s fantom mal potegnila in se namesto ob 5.30 vsatala ob 7.50
+ zjutraj na kavici, ker sma delala načrte za naslednje leto.....uh, sam da mi rata wink.gif
+ danes se je čudežno pojavil internet:)tak, da mi ni dolgcajt v lj...učila se itak ne bi tongue.gif

- danes sem sfrižla ful keša
- tak ga fejst pogrešam, da mu sploh nosem nobenga sms pisat...in se trudim čim manj nanj mislit, in se s čem drugim zamotit
- vlaki
  • 0

#2152 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5226 posts

Posted 24 April 2007 - 03:35 PM

- kolenčke morm pelat na rentgen, pa še vsak dan morm neke vaje delat. fuj
- glava me boli tko da se mi kr blede
- od menstrualnih krčev me tko svinjsko boli trebuh (in noge), da komi žvim
- ene snovi na faksu še nism dojela do konca, pa gremo že kr na novo (zadnje čase ful preveč hitimo)

+ bivši bivši je bil kul, ko me je spremu do dohtarja
+ vidla sm enga ful ful lepga tipa (skravžlani svetli lasje skor do ramen, en luškan klobuček, ful lep nasmeh, super postavca)

• 0

#2153 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 April 2007 - 03:47 PM

+ kava
+ moj mali nečak, ki je res prava slika
+ pomlad
+ totalno se že veselim češenj, k jih bo letos ogromno, nabirala jih bom pa z balkona tongue.gif
+ lušni plani za podaljšan konec tedna, ko bom sama doma

- izpuščaji, ki bi lahko bili tudi mikrosporija, čeprav jih nihče drug nima, pa mečkamo istega mačka
- menstruacija zamuja, kar ji ni v navadi ermm.gif to me jezi predvsem zarad tega, ker sm misla, da bo že konc do odhoda na lepše (no ja, pa ne sam zarad tega hmm.gif )
- obupno suho kožo mam, kr lušč se mi
- sosedov najemniški študent ma novo frizuro, prej je bil tko prikupno skuštran laugh.gif

-/+ jutri se grem menit za diplomo, malo se bojim, kako se bo izteklo
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#2154 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 April 2007 - 03:53 PM

- fax me muči
- lihkar sem pojedla kremšnito, ki ji je po vsej verjetnosti potekel rok trajanja, samo če se mi pa je je taak luštalo oops.gif
- malo sem se zredla

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2155 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 24 April 2007 - 06:53 PM

+mami ko si z mano dopisuje po MSN
+uspelo mi je predelat 1.poglavje p.računovodstva (v mojem jeziku gnojnega dreka), in tako imam še samo 575 str laugh.gif
+jutri grem domov...k fantu domov, ampak je tak kot da bi bla doma
+Dilemine ocene izdelkov
+moje sošolke s faksa
+en asistent (voditelj vaj)...ful mi je svetovno thumbup.gif
+današnje uspelo kosilo

-zatekajo mi sklepi (upam, da se ne mo tole razvilo v kaj...oziroma se prepričujem, da se ne sme!)
-tako zelo ga missam...komaj čakam, da se jutri stisnem k njemu, in zaspim, pa se zbudim z njim wub.gif
-današnji depresivno, obremenilen dan

• 0

#2156 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 24 April 2007 - 08:28 PM

- tečna sem danes in to ful, najbrž je vreme krivo
- nimam keša
- pogrešam ga cry.gif
- moja čudna seka
- zredila sem se mad2.gif

+ moj mačkon
+ samo še 3 dni do spring breaka
  • 0

#2157 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 25 April 2007 - 05:57 AM

+moj moj cukr
+kavica
+danes bom videla 2 bivši sošolki po 9484 letih

-spet me mehur matra
-nečakinja je včasih (ko je zaspana) obupna s svojimi najavami in obnašanjem
-ne prehranjujem se zdravo
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#2158 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5856 posts

Posted 25 April 2007 - 12:44 PM

+prazniki
+izlet v amsetrdam
+moj dragi

-brez dnarja sem
-brez službe sem
-pri 28.letih še nisem samostojna
  • 0

#2159 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5226 posts

Posted 25 April 2007 - 06:33 PM

+ Pavle Ravnohrib mi je prejle reku, da je ponosn name, da sm šla matematiko študirat (sej ne da je fotr mev spet glupe pripombe zravn, ampak sej sm že navajena cry.gif ) in da nej ga pokličem kdaj da greva na kavo al pa na kosilo. In mislu je totalno resno in men je on ful u redu. oops.gif
+ z bivšim sva klepetala po msn-ju in telefonu in je sicer čist asocialen že 2 dni, ampak še vseen
+ ta komad (Miran Rudan, again) mi je toook hud, pa sploh ne vem zakaj
+ nism vedla a nej grem z zdejšnjimi sošolci na morje al z dvema sošolkoma iz gimnazije, zdj bomo šli pa kr skupi najverjetneje thumbup.gif
+ pisala bom dons, velik. čutm. in pomalem sestavlam.

- pogrešam ga bolj kot sm misnla, da je možno in pretvarjanje da ga ne, niti najmanj ne pomaga več
- minute mi bežijo, spet bom šla spat bog ve kdaj, enostavno ne vem kam gre čas

• 0

#2160 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 April 2007 - 01:26 PM

+ počitnice!!!
+ včerajšnji shopping s sošolko v BTCju
+ ker smo končno dokazal, da se znamo zment kot cel klas (pa tud če je to pač zalivanje 1 ure)
+ končno mam čas za velik stvari
+ branje
+ v šoli je šlo vse po maslu (matematika super, biologija super, yes yes)
+ ker mi ne bo več treba NIKOL pogledat biologije thumbup.gif

- familija je šla v Beograd, men je pa FUUUL dolgčas doma
- vse najljubše kolegice so nekam šle, nimam družbe trenutno
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users