Krema / serum za obraz
Posted 16 November 2011 - 04:57 PM
Pardon, sem ves čas mislila, da sta palmitic acid in stearic acid komedogena, pa očitno nista, sem šla zdaj gledat seznam. Caprylic/capric triglyceride pa je itak bolj pozno med sestavinami, tako da najbrž nima vpliva.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 November 2011 - 07:47 PM
Posted 16 November 2011 - 07:50 PM
Zelo čudno, ker so nam poslali takrat maile, da je TF kremo nadomestila essentials. To je blo pred enim letom. (mam tut za Garnier promocije) Jaz je nisem nikjer vidla.
Posted 16 November 2011 - 07:53 PM

Posted 16 November 2011 - 08:08 PM
Ja daj.

Mogoče da so imeli še kake stare zaloge in so jih dali na police, ker v hali A se itak ne prodaja tako kot naprimer v CP.
Posted 23 November 2011 - 02:53 PM

Js sem si to od REN kozmetike kupila. Mi je kozmetičarka al svetovalka rekla, prej mi je naredila test, da jo lahko uporabljam čez dan in tud ponoč. Mam sicer na enih predelih mal mastno kožo, sam ni pa neki ful. Večinoma mam pa tko, da hoče malo zategovat, baje da je to znak, da je premalo vlage. V glavnem za enkrat še ne vem a mi je kul al ne.
Posted 23 November 2011 - 02:58 PM
Imajo. : )
S tem, ki ga imam, niti rok nimaš mastnih, takoj se vpije, kaj izgine v nekaj sekundah (nekje sem brala, da se vsrka precej globoko v kožo).

Včeraj sem se ponovno namazala - po nekaj minutah izgine z obraza, kot da se ne namažem. Le bolj mehko kožo pusti za seboj in lep, zdrav ten.
Preizkusam. Takoj ne izgine, pomoje sem se tudi malo prevec napacala, bom naslednjic manj, ampak sem vseeno presenecena nad ucinkom, cez cas ni vec sledu o mastnosti, koža se nic ne sveti, nic posebej dodatno ne zmasti. Zanimivo! Upam, da mi ne bo zacelo povzrocati mozoljev kot dosedaj se vse malo bolj hranljive kreme, vkljucno z DDMG.

Edit: mazes s karitejevim maslom tudi okoli oci?
Posted 26 November 2011 - 12:50 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2011 - 01:29 PM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 27 November 2011 - 12:07 AM
Včeraj sem karite maslo probala, pa mi ni bilo najbolj všeč. Ni se mi lepo vpilo v kožo, le to imaš prav povoskano, pa zjutraj nisem imela nič posebno lepe.
Priporočala bi ti Rjavo Cosmerbo; se zdaj kakšen mesec z njo mažem in mi je zdaj za čez jesen/zimo super. Lepo se vpije, je dovolj mastna, ne povzroča mozoljčkov, stari se ti hitreje celijo, pa zjutraj imaš res lepo kožo, tudi za pod puder je fajn.
Vse te tri stvari so podobno drage, tako da se kar ta to cosmerbo odloči

Posted 27 November 2011 - 02:15 AM
Jaz mazem, zaenkrat mi je vsec. : )
Včeraj sem karite maslo probala, pa mi ni bilo najbolj všeč. Ni se mi lepo vpilo v kožo, le to imaš prav povoskano, pa zjutraj nisem imela nič posebno lepe.
Ha ha, moja koža je res zmesana, kajti Flora karitejevo maslo je zaenkrat edina preizkusena malo bolj hranljiva krema za obraz, ki mi ne obtici na obrazu kot maska (no, tudi DDMG ni od muh), VSE se vpije, kar ne morem verjeti, mastnostni navkljub. : O Krem sem preizkusila ze mnogo; rjava Cosmerba mi je super za vse ostalo, kot krema za obraz nikakor ne, mi naredi masko na obrazu.
Posted 27 November 2011 - 03:34 AM
Ja, tudi, samo še posebej pazljivo (da kože pri mazanju ne nategujem preveč). Se mi zdi, da tenki koži okrog oči vitamini ne bi smeli škoditi.

Me veseli, da ti je všeč"

Posted 27 November 2011 - 12:13 PM
Vse te tri stvari so podobno drage, tako da se kar ta to cosmerbo odloči

Sej se bom, ker sem ze toliko pohval slisala, da jo res moram probat.

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 27 November 2011 - 12:22 PM
After all this time?
Always.
Posted 29 November 2011 - 09:42 AM

Posted 29 November 2011 - 12:44 PM

Ko sem jo jaz kupila nazadnje je bila 27, prasci!

After all this time?
Always.
Posted 29 November 2011 - 01:52 PM
Na živce mi gre, da so pri Alverde kremah spet nekaj spreminjali sestavine. Pasijonka dnevna krema ima zdaj že drugič spremenjene sestavine. V skoraj vseh kremah je zdaj alkohol noter, že na 3. ali 4. mestu. Pred kratkim sem si za spremembo kupila kremo oliva&sončnica in mi ni všeč. Ko si jo mažen na obraz me prav peče, če imam kje kakšno ranico. Očitno je torej kar nekaj alkohola, drugače ne vem zakaj bi me peklo.
A res?

Olivo in sončnico sem tudi sama nabavila, pa mi ni baš nekaj. ne da mi takega občutka navlaženosti, kot na primer pasijonka. Peče pa te mogoče zaradi parfuma, ga je kr precej?

[Napoleon]
Posted 29 November 2011 - 05:14 PM
Jaz imam zaenkrat 2 kremi od Yves Rocher (Pure Calmille, namažem zvečer, da dobro nahranim kožo; in Sebo specific za zjutraj), ampak sumim, da sestavinsko nista preveč kvalitetni. Seveda so bile sestavine napisane na škatlicah, ki ju nimam več.
Posted 29 November 2011 - 05:18 PM
Jaz izmenično uporabljam tega in od Alverde Alpenrose, čez dam še kremo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users