Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 20 February 2010 - 07:11 PM
Ojej, sem vedela!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 February 2010 - 07:48 PM

Posted 20 February 2010 - 07:53 PM
Da te opomni, da Bog vidi vse tvoje grehe.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 February 2010 - 08:00 PM

Posted 20 February 2010 - 08:54 PM
Posted 21 February 2010 - 12:49 PM
Posted 21 February 2010 - 12:57 PM

Posted 21 February 2010 - 05:23 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 February 2010 - 06:14 PM

joj meni gre to takoooo na živce

Posted 21 February 2010 - 06:24 PM

in je polše rekel, da če je to cena za medaljo, pol je OK

Posted 21 February 2010 - 06:30 PM
Včeri so ga naučili: takist bo gvišn še najbuli

pa luftam si na veliko, ker živimo v naravi&na čistem.
<3
Da te opomni, da Bog vidi vse tvoje grehe.

Posted 21 February 2010 - 06:48 PM

Hahahaha, ora, N.?
Moj "sodelavc", kar velik sodelujeva in mi je bil na začetku sicer simpatičn pa tko, zdej mi pa že rahlo preseda s temi svojimi forami in obveščanjem, kera je njegova zadnja slovenska beseda, ki se je je naučil

Posted 23 February 2010 - 09:35 AM
Prav tako mi gre na živce, ko me mehur sredi noči zbudi in zahteva wc. Potem je pa treba vstat in vse to.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 23 February 2010 - 12:45 PM
Pa ta ku*čev merkator k morm vsakič znova it čez račun pogledat, da mi naujo pol kile čokolinota spet zaračunal 6evrov! Za vsako faking stvar gledat, če daš enmu roko morš pogledat če maš še vseh 5 prstov jebemti!
Posted 23 February 2010 - 01:29 PM
40 minut & counting. Pa se callback sem si zrihtal ker sem si zmislu da sm res hudo bolan. Me je hotel zvlect na neko predstavitev danes. x(
Ful bad ker je dober kolega ampak po OŠ je cist ven padu...
Posted 23 February 2010 - 02:02 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 February 2010 - 04:06 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 February 2010 - 12:56 PM
Da se moraš o vsem sam pozanimat, vse moraš sam vedt, da vsakič ko grem na pošto kaj poslat me una delovka oskubi, vsakič več za isto stvar ker mi zaračuna nevem kaj še vse zraven na paket. Pa pi*da a zdej morm še dodatno plačevat da un poštar nau fuknu paketa iz 3h metrov v kombi, ampak da ga bo normalno položu, a bomo kmal mogl plačvat dodatek da nam naujo strupa v hrano metal, pa za vsako stvar morm vse sama vedt, še pravne zadeve pi*da k una k je tm zaposlena itak pojma nima in noben več ne dela neki v tvojo korist čeprov so tam ravno za to in so za to plačani. Ne vse morš sam vedt alpa te nategnejo na suho tko da res ni.
Pa ta ku*čev merkator k morm vsakič znova it čez račun pogledat, da mi naujo pol kile čokolinota spet zaračunal 6evrov! Za vsako faking stvar gledat, če daš enmu roko morš pogledat če maš še vseh 5 prstov jebemti!
PODPIS!

27 minut na telefonu z nekom k me hoce vezat v neko Lioness zadevo. ;(
Piket, jaz sem te tipe na trzno prijavila, od takrat imam mir. Zaceli so mi posiljati maile vsakih 14 dni, kako to, ono, tretje, cetrto, brez moznosti avtomatske odjave z mailing liste. Link za odjavo je sicer obstajal v mailu, ampak je vodil na stran, kjer si se moral prijaviti z uporabniskim imenom in geslom, ki ju nikoli nisem imela.
Prvic prijazno prosim na ene 5 njihovih mailov, naj me skenslajo z mailing liste.
Nic.
Drugic prijazno prosim.
Nic.
Tretjic prijazno prosim in posljem mail se v vednost trzne.
Mir.
MRS VSE SKUP NEKAM, kot je napisala Lejck, kmalu bomo morali zaceti placevati, da nas ne bodo na vsakem koraku posiljevali al kaj?!?!?
Kaj mi se gre na zivce: LOBOTOMCI - KAJ TI NI JASNO, DA ME MORAS V ENI URI 20x KLICAT?!?!?! SMO BOLNI V GLAVO?!?! PO VSEJ SILI UVELJAVITI SVOJO VOLJO/ZELJO RIGHT HERE RIGHT NOW?!?!?

Posted 24 February 2010 - 12:57 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users