Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2121 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 May 2008 - 01:49 PM

Jaz sem mela ta balzam.Je za normalne lase.
Men diši po bonbončkasi malini ampak dobro.

Me pa zanima če bi si katera delila Tigijev paketek
-Get some,ki vsebuje self absorbed in hard to get puding za lase
-Beauty rush,ki vsebuje headrush lak za lasee in brunette godness šampon

Od tega bi imela headrush in pa hard to get.

• 0

#2122 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2008 - 02:10 PM

Sarah,
fashionista smooth & shine linija ima med drugim tudi tisto zaščitno kremo (pred toploto, uv žarki), sedaj pa sta v akciji šampon in balzam (naj bi bila za ohranjanje barve). meni naredi volumen - to pa zato, ker jih ne obteži (edino OH balzam mi jih obteži na pozitiven način, da so bolj polni) ali pa ne poliže - da bi bili vsi mehki. pa full lepo dišijo - jaz voham čisto borovnico, moja mama tudi. jaz sem precej zadovoljna z nakupom.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2123 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 May 2008 - 02:14 PM

Men je linija fashionista smooth&shine(imela sem vse razen spreja)dejansko pomagala pri ohranjanju barve,takrat sem imela še črne lase...se na njih zelo vidi ko je barva sprana.
  • 0

#2124 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 10 May 2008 - 09:22 PM

Kakšena sploh je ta Hard To Get krema za lase? Bi bila za kratke lase? Kakšna je obstojnost?
  • 0

#2125 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 May 2008 - 12:12 PM

Ej pojma nimam,men se zdi tak tak no.
Tud sestavin še nism vidl,je pa to ubistvu nekakšen "puding" za lase.Odvisno kako kratke imaš.

• 0

#2126 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 11 May 2008 - 12:53 PM

A ima Tigi kak regenerator, ki ima na laseh ful obstojen vonj? ne vem, a imam slab nos al kaj, skoraj nobenega regeneratorja ne voham več kot dan po umivanju. Morda bo treba še podaljšat čas nošenja na laseh tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2127 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 May 2008 - 12:57 PM

Jaz sem izjemno vohala Dumb Blonde regenerator še nekaj dni po nanosu, pa Oatmeal & Honey tudi, s tem da je treba obilneje nanest in pustit delovat vsaj eno uro. Dumb Blonde se vonja bolj, res ful močno, OH pa malo manj oz. jaz malo vonjam, ostali okoli mene pa ful. Meni se zdi, da se še nekaj dni po nanosu voha skoraj vsak regenerator, v kolikor ga res pustiš delovat kakšno uro.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2128 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 11 May 2008 - 01:29 PM

No, jaz imam obilnejšo količino OH gor eno uro in pol in se ga naslednjii dan ne voha več ! ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2129 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 11 May 2008 - 01:32 PM

Pr meni isto. ermm.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2130 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 May 2008 - 02:01 PM

Hvala Fluffy. Potem je to navaden balzam za lase, sem mislila da je kej druzga.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2131 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2008 - 02:14 PM

ja, navaden balzam pač - a ima full obstojen vonj, jaz borovnice na laseh še vedno IZREDNO voham. no, je res, da sem ga imela včeraj dopoldan na laseh, pa vendar... to se mi pri drugih balzamih ne dogaja. pri tigiju bi izpostavila še dumb blonde regenerator, res je ima intenziven vonj... moja mama je vsa blažena, ko si umivam s tem dvojčkom lase, ker ji full diši in diši vso stanovanje še lep cajt, hehe. lasje pa tudi. praktično vse do naslednjega umivanja. OH pa se tudi meni ne zdi bogve kaj obstojen.
če pa želiš resnično obstojen vonj, pa priporočam kaj od lusha. meni se vonj njihovih mask (no, jungle in h'suan wen hua) dobesedno zažre v njih. meni je to všeč. jaz si jungle še zdaj voham (ko si umijem lase s šamponom... potem, ko dam gor masko, ne več), pa je od zadnje uporabe potekel kar lep čas + medtem sem si lase barvala in imela druge balzame gor.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2132 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 May 2008 - 02:33 PM

Aha. Jaz balzamov ne uporabljam nikoli, tako da iščem kak sprej/peno, kej v tem smislu.
Tigi ima par zadevc za volumen, kolkor ven, katera je fajn? Poleg Root Boost pence. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2133 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 May 2008 - 02:40 PM

Lush American Cream ima tako izjemno obstojen vonj, da je to že dobesedno nenormalno. Jaz močno vonjam vanilijo in jagode do naslednjega pranja (tri dni), pa še potem če uporabim naslednjič kak drug regenerator, se na suhih lasem še vedno precej vonja American Cream. hmm.gif

Kar se tiče Tigi OH - meni se tudi zdi vonj nežen, a je zanimivo, da ga vsi okoli mene pa ful še zaznavajo do naslednjega pranja. Očitno je pač to eden tistih vonjev, na katere sam postaneš imun.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2134 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 11 May 2008 - 07:36 PM

hja.. js ne vem, a kupujete Tigi zrd vonja al kvalitete, nege, zdravja, mehkobe, leska las, ki ga prinaša... če vam je tolko pomemben vonj priporočam mal posprejat lase z najljubšim parfumom pa je...

men šamponi ful dišijo - ko se umivam pa odišavijo še kopalnico in še stanovanje ko odpreš vrata... pa tut drugi izdeliki za nego imajo večina zelo izrazit vonj! se pa strinjam s tem, da ko se na en vonj navadiš, ga sam ne zaznavaš več kot na začetku. isto kot pri drugih parfumih...

ps: sprobala šampon in balzam Curls Rock - lasje se ful hitr razčešejo (js mam drugač kr težave s tem - se mi vse zvozla) pol ko so suhi se pa tut kodri lepo oblikujejo. mam močnejše lase, malenkost več volumna na videz ampak, ko da bi mela lase bolj debele, močnejše pač. niso uno mehki in svilnati in tanki... meni je to prou ql. pa velik manj las mi odpade pri razčesavanju. sem zadovoljna! IPB Image
  • 0

#2135 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 11 May 2008 - 07:39 PM

Najprej hvala za odgovor.
Glede OH bi tudi pritrdila s tvojo zadnjo povedjo, DiLeMa. Doma imam samo še šampon, vonj mi je všečen, pa nekaj posebnega, ampak po eni strani sem ga pa že kar malo naveličana... ko bi se vsaj na laseh kaj vonjalo, pa se skoraj nič ne.
Iz te akcije me mika samo Headrush razpršilo za sijaj (lol, ful mi je všeč flashersko pink flaška o.O) in Brunnette Goddes šampon 400 ml. Ampak jaz moram šparat, moram plačat še naročilo za PC kremo in Avon, boh mi pomagaj. sleep.gif

Tigi S faktor neka smooth krema - taka lepo oblikovana embalaža, je že katera poskusila? Sestra ima doma, pa moram mal sprobat... vem, da ful omamno diši in da je draga. tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2136 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 20 May 2008 - 06:50 PM

S sestro sva se že rahlo naveličale vonja OH dvojčka. Sploh zdaj, ko je vohala multivitaminski šampon od sodelavke, je stoodstotno prepričana, da želi naslednjič nekaj drugega vzet. biggrin.gif
in me zanima, glede na to, da imava obe skodrane lase, kater šampon in balzam sta najkvalitetnejša takoj za OH dvojčkom ? smile.gif
  • 0

#2137 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2008 - 06:57 PM

Superstar mislim da je zelo kvaliteten ker vsebuje keratin,proteine,izvlečke...ali je to headshoot..poglej pod sestavine.
Za balzam je pa zelo dober dumb blonde rekonstrktor..prav tako vsebuje izvlečke,proteine,keratin pa super diši zadeva.
  • 0

#2138 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26112 posts

Posted 20 May 2008 - 06:58 PM

Jaz imam superstar pa pravi, da je za debelejše lase...pa ful volumna naredi. Mladoletna, kar primerjaj slike, ki sem jih lepila prej, s slikami, ki sem jih prilepila par dni nazaj. Sem pa ful zadovoljna. Pa še po čigumiju Bazooka diši biggrin.gif
  • 0

#2139 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 May 2008 - 07:27 PM

Tigi nima nobenega zelo hranljivega regeneratorja, če odštejem Oatmeal & Honey in Dumb Blonde. Vsi ostali, vključno s Self Absorbed so ZELO lahki in samo malenkost vlažilni. Meni je sicer Self Absorbed regenerator zelo v redu, lepo zgladi lase, a za suhe in skodrane lase niti slučajno ne bo. Šampon bi bil pa kul, če vama je res tako zelo všeč vonj, ampak potem je treba zaključit s kakšnim hranljivejšim regeneratorjem.

Superstar šampon je FUL kvaliteten, dost bogat, brez silikonov, s proteini, vitamini in ekstrakti. Taisti regenerator pa je zame sestavinsko veliko razočaranje, samo vlažilen in silikonski, brez kakšnih ekstraktov/olj/proteinov in ne bo za skodrane lase. Jaz bi ti priporočala, da vzameta Superstar šampon (noro diši po jagodah in vaniliji) in kombinirata recimo z Dumb Blonde regeneratorjem.
  • 0

#2140 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 20 May 2008 - 07:37 PM

A Dumb Blonde šampon ni vredu ? Ker sem mislila kaj iz kakšne akcije naročit, pa potem ne morem kombinirat laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users