TIGI
Posted 10 May 2008 - 01:49 PM
Men diši po bonbončkasi malini ampak dobro.
Me pa zanima če bi si katera delila Tigijev paketek
-Get some,ki vsebuje self absorbed in hard to get puding za lase
-Beauty rush,ki vsebuje headrush lak za lasee in brunette godness šampon
Od tega bi imela headrush in pa hard to get.
Posted 10 May 2008 - 02:10 PM
Sarah,
fashionista smooth & shine linija ima med drugim tudi tisto zaščitno kremo (pred toploto, uv žarki), sedaj pa sta v akciji šampon in balzam (naj bi bila za ohranjanje barve). meni naredi volumen - to pa zato, ker jih ne obteži (edino OH balzam mi jih obteži na pozitiven način, da so bolj polni) ali pa ne poliže - da bi bili vsi mehki. pa full lepo dišijo - jaz voham čisto borovnico, moja mama tudi. jaz sem precej zadovoljna z nakupom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 May 2008 - 02:14 PM
Posted 10 May 2008 - 09:22 PM
Posted 11 May 2008 - 12:12 PM
Tud sestavin še nism vidl,je pa to ubistvu nekakšen "puding" za lase.Odvisno kako kratke imaš.
Posted 11 May 2008 - 12:53 PM
A ima Tigi kak regenerator, ki ima na laseh ful obstojen vonj? ne vem, a imam slab nos al kaj, skoraj nobenega regeneratorja ne voham več kot dan po umivanju. Morda bo treba še podaljšat čas nošenja na laseh

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 May 2008 - 12:57 PM
Posted 11 May 2008 - 01:29 PM

Posted 11 May 2008 - 01:32 PM

Posted 11 May 2008 - 02:01 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 May 2008 - 02:14 PM
ja, navaden balzam pač - a ima full obstojen vonj, jaz borovnice na laseh še vedno IZREDNO voham. no, je res, da sem ga imela včeraj dopoldan na laseh, pa vendar... to se mi pri drugih balzamih ne dogaja. pri tigiju bi izpostavila še dumb blonde regenerator, res je ima intenziven vonj... moja mama je vsa blažena, ko si umivam s tem dvojčkom lase, ker ji full diši in diši vso stanovanje še lep cajt, hehe. lasje pa tudi. praktično vse do naslednjega umivanja. OH pa se tudi meni ne zdi bogve kaj obstojen.
če pa želiš resnično obstojen vonj, pa priporočam kaj od lusha. meni se vonj njihovih mask (no, jungle in h'suan wen hua) dobesedno zažre v njih. meni je to všeč. jaz si jungle še zdaj voham (ko si umijem lase s šamponom... potem, ko dam gor masko, ne več), pa je od zadnje uporabe potekel kar lep čas + medtem sem si lase barvala in imela druge balzame gor.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 May 2008 - 02:33 PM
Tigi ima par zadevc za volumen, kolkor ven, katera je fajn? Poleg Root Boost pence.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 May 2008 - 02:40 PM

Kar se tiče Tigi OH - meni se tudi zdi vonj nežen, a je zanimivo, da ga vsi okoli mene pa ful še zaznavajo do naslednjega pranja. Očitno je pač to eden tistih vonjev, na katere sam postaneš imun.
Posted 11 May 2008 - 07:36 PM
men šamponi ful dišijo - ko se umivam pa odišavijo še kopalnico in še stanovanje ko odpreš vrata... pa tut drugi izdeliki za nego imajo večina zelo izrazit vonj! se pa strinjam s tem, da ko se na en vonj navadiš, ga sam ne zaznavaš več kot na začetku. isto kot pri drugih parfumih...
ps: sprobala šampon in balzam Curls Rock - lasje se ful hitr razčešejo (js mam drugač kr težave s tem - se mi vse zvozla) pol ko so suhi se pa tut kodri lepo oblikujejo. mam močnejše lase, malenkost več volumna na videz ampak, ko da bi mela lase bolj debele, močnejše pač. niso uno mehki in svilnati in tanki... meni je to prou ql. pa velik manj las mi odpade pri razčesavanju. sem zadovoljna!

Posted 11 May 2008 - 07:39 PM
Najprej hvala za odgovor.
Glede OH bi tudi pritrdila s tvojo zadnjo povedjo, DiLeMa. Doma imam samo še šampon, vonj mi je všečen, pa nekaj posebnega, ampak po eni strani sem ga pa že kar malo naveličana... ko bi se vsaj na laseh kaj vonjalo, pa se skoraj nič ne.
Iz te akcije me mika samo Headrush razpršilo za sijaj (lol, ful mi je všeč flashersko pink flaška o.O) in Brunnette Goddes šampon 400 ml. Ampak jaz moram šparat, moram plačat še naročilo za PC kremo in Avon, boh mi pomagaj.

Tigi S faktor neka smooth krema - taka lepo oblikovana embalaža, je že katera poskusila? Sestra ima doma, pa moram mal sprobat... vem, da ful omamno diši in da je draga.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 May 2008 - 06:50 PM

in me zanima, glede na to, da imava obe skodrane lase, kater šampon in balzam sta najkvalitetnejša takoj za OH dvojčkom ?

Posted 20 May 2008 - 06:57 PM
Za balzam je pa zelo dober dumb blonde rekonstrktor..prav tako vsebuje izvlečke,proteine,keratin pa super diši zadeva.
Posted 20 May 2008 - 06:58 PM

Posted 20 May 2008 - 07:27 PM
Superstar šampon je FUL kvaliteten, dost bogat, brez silikonov, s proteini, vitamini in ekstrakti. Taisti regenerator pa je zame sestavinsko veliko razočaranje, samo vlažilen in silikonski, brez kakšnih ekstraktov/olj/proteinov in ne bo za skodrane lase. Jaz bi ti priporočala, da vzameta Superstar šampon (noro diši po jagodah in vaniliji) in kombinirata recimo z Dumb Blonde regeneratorjem.
Posted 20 May 2008 - 07:37 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users