Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#2121 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 02 May 2008 - 07:58 PM

ja se strinjam s Frido. mislim tole danes je blo pa že katastrofa. no saj razumeš, da se to s smehom enkrat zgodi (tako kot se je zadnjič), ampak da se to dogaja v nedogled je pa prava katastrofa no.
  • 0

#2122 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 02 May 2008 - 08:22 PM

Pa ubogi pes, ki ga je gačanovič na začetku oddaje stiskal v naročju. Ne vem ali hoče bit slovenska Britney ali kaj. rolleyes.gif
  • 0

#2123 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 May 2008 - 08:25 PM

Prvič po ful dougmu času sm prejle gledala BB.... Sm ujela kako pojejo. omg kako ene fušajo (sm js tut totalno brez posluha) in vseen so dobre da to sploh pojejo.
Sandi pa dobr poje thumbup.gif me zanima če bo šu pol glasbeno kariero naprej, glede na to, da ma zdj medijsko podporo al kako nej rečm.
Nina down.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2124 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 May 2008 - 08:37 PM

Sandi in Mateja sta bla ful fajn. thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2125 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2008 - 08:37 PM

Ok meni nekaj ni jasno.. kdo je ta pevka Tina, ta z rdečimi lasmi, al kakšnimi? huh.gif A ni pevka od Tabu Nina in ne Tina. Ali jaz kej ne vem. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2126 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 May 2008 - 08:43 PM

Mogoče je zdej druga pevka in Nine ni več. Jst sm tud čudno pogledala.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2127 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32533 posts

Posted 02 May 2008 - 08:46 PM

Nina že zdavnaj ni več pri Tabujih
  • 0

#2128 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 May 2008 - 09:17 PM

okrepitveeee biggrin.gif
Tea zgleda dost uredu un Nejc se mi pa ne dopade neki.
glej glej pa bom mal več gledala bb biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2129 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 May 2008 - 09:28 PM

pri petju mi je zmagala Mateja, se mi je zdelo, da se je najbolj vživela, tut Sandi ni bil slab, Naske pa itak zmaga v svoji kategoriji - mi je imel tudi najbolj domiselno besedilo. smile.gif

ta nova Tea mi je katastrofa od ženske, prav tip ženske, ki je ne prenesem. un mali frajerček pa itak za odstrel. mi je pa škoda Saše, da je mogla it ven - kako vsi izberejo najbolj prikladen odgovor, da kao oh in sploh fuuuuuuuuuuuuuull pogrešajo njihove partnerje. počasi že dvomim v resničnost teh izjav. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2130 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 May 2008 - 09:41 PM

Men se je prikupla s tem ko je rekla da bi se ful rada naučila slovensko.
ker mi gredo ful na živce ljudje ki se priselijo v slovenijo in se majo neki za več ker so iz druge države in nočejo sprejet kulture. še posebej ljudje, ki pridejo iz juga in se majo za bogove in nočejo govor slovensko. ohmy.gif
  • 0

#2131 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2008 - 10:29 PM

Moraš bit pa že res mojster, da dejansko VSE obrneš na fuk. Pri BBju popolnoma VSE obračajo na fuk. Kot da bi VSI bili spolni obsedenci in manijaki.
In omg - kakšne "zveze" ima to folk? Da prekinjajo preko BBja, itd. No ja... sicer pa - primitivna oddaja, primitivni ljudje, primitivni odnosi.
Gačanovič je itak prizadet do fundamenta. Tako mi je oduren, da ne morem povedat z besedami.
Sandi je ogaben in ne bi moglo biti bolj očitno, da je omejenec, ki mu resno moraš iskat konkurenco.
Ta nova dva - en seveda oblikovalec intimnih predelov (kar so poudarjali v vsakem stavku)... druga neka dondasta babura, ki je govorila, kako ji bo težko noter - ja zakaj za vraga se pa prijavljaš???!!! Čudno, da ni povedala, da je zelo direktna, samosvoja in odločna - ker to so namreč vse babe - najprej to gonijo o sebi v predstavitvi, potem pa še vsi tisti, ki jih zagovarjajo v tistem smešnem dvoboju pred izločitvijo.
Osenarka je po moje na kakšnih tabletah - tako se relativno normalen in zdrav človek ne more obnašat.

QUOTE(uršolinkica @ 2. 5. 2008 - 22:41) View Post
Men se je prikupla s tem ko je rekla da bi se ful rada naučila slovensko.

No ja, meni se ni s tem prikupila (ne vem, zakaj se mi bi), mi je pa všeč, da govori dobro slovensko. Marsikateri je v Sloveniji že tudi 20 let in več, pa se še vedno ni sposoben naučit in še vedno priča priču.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2132 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 May 2008 - 10:43 PM

Ko 5 dni na tedn hodm po jesenicah in gledam tiste grafite k jih ljudje iz tuje dežele (Srbije) pišejo po stenah k se glasijo nekak tako: Slovenija je gnila, Srbija je zakon... in take stvari nekak dobiš vtis da je večina ljudi takih in ko nekdo reče, tko k ta Tea da bi se rada naučila slovenko je to pač lepo slišat.
ne zdj tisto da mi je za favoritko ampak prikuplo se mi je to.
  • 0

#2133 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 May 2008 - 08:00 AM

MA jst pa vidm da mi bo ta nejc še všeč. Ms prebrala opis njegov,Zajeban model do konca,lih zato mi bo všeč.Če je res tak kokr se je opisal (mimgrede,na enem drugem forumu je pisala ena k je njegova soseda in je rekla da je res točno tak kot ma napisano v opisu) bo kul,ker pač to je tak tip človeka ki ga 95% folak ne prenese,ampak je tak kot je. Seveda se lahko ponovno motim. To je un tip k misl da je najboljši,pa da so vsi ostali smeti,vsaj tako sem dojela iz opisa. Všeč pa mi ne bo zarad osebnosti,ampak zato,ker upam da bodo še konflikti zarad njega.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2134 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 03 May 2008 - 11:00 AM

Ta sezona BB-ja mi je čisto mimo. Pa kake naloge jim dajejo. Da morajo spati v krstah pa se v neke pse problačit. Idiotsko. Pogovori med stanovalci so pa itak same globoke filozofske razprave. Pa tale, sploh ne vem kak mu je ime hmm.gif Sandi mogoče, ki non stop nekaj gnjavi kok je potrebn. Ma kaj pa nas to briga.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2135 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 03 May 2008 - 12:37 PM

Meni pa je ta drugi BB bolj všeč kot pvi ker v prvem so SAMO ležali, naloge ki so jih imeli pa so bile tudi take da so jim to dopuščale (npr. kurjenje ognja - edino kar se spomnim). Tu vsaj nekaj delajo in se denar trudijo. Edina zanimiva stvar v prvi sezoni mi je bila zamenjava, ko je prišel tipo iz filipinov.
  • 0

#2136 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 May 2008 - 12:50 PM

OMG, ta Gačanovič! Kaj, njemu je bil preprečen ob rojstvu za nekaj časa preprečen dotok kisika ali kaj? wacko.gif
Včeraj sta z Nino bila tako bedna, da bolj ne bi morala bit. Me prav zanima, kako bi sama odreagirala, če bi bila na mestu Sarine prijateljice, in bi me ta dva papka non stop prekinjala s salvami smeha, razumljenim le njima.
Sem bla čisto šokirana.

Všeč so mi bile njihove pevske točke!
Nova prišleaka zaenkrat malo manj. Šla prebrat opis od Nejca wacko.gif Po moje se midva ne bi lepo gledala. Sicer pa... Dan je z namenom, da ustvari konflikte. Res se že malo preveč dobro razumejo in gledanost zaradi tega sigurno pada.

Damjana je imela majco, ki poziva k bojkotu nošenja krzna thumbup.gif
Tjašo so fino uštimali. Lušna je bla.

HAHA, fant je bil včeraj razočaran nad mano, ker sem gledala BB. Četudi sem vmes pridno čistila dnevno, je bil dobesedno zgoržen nad mojimi dejanji. biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2137 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 May 2008 - 12:54 PM

Men je pa Mateja ful dobra baba, lepa mi je ful pa fajn postavo ma čeprou ni suhica, ji ful sedejo te kile.
Pa kul se mi obnaša, ne vem zakaj morjo govort da je cipa, zlobni jeziki fuj fej down.gif biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2138 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 May 2008 - 12:57 PM

Kdo pravi, da je cipa? ermm.gif
Meni je tudi všeč. Vizualno in karakterno (koliko sem jo uspela "spoznati")
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2139 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2008 - 01:01 PM

^^ Tvoj fant ni edini wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2140 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 May 2008 - 01:05 PM

^^ ohmy.gif Povej mi to naslednjič v obraz, če si upaš. IPB Image
Ker me ne maraš, me v petek, 16.5., ne bo na pivo. Tako! closedeyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users