Big Brother
Posted 02 May 2008 - 07:58 PM
Posted 02 May 2008 - 08:22 PM

Posted 02 May 2008 - 08:25 PM
Sandi pa dobr poje

Nina

Posted 02 May 2008 - 08:37 PM

Posted 02 May 2008 - 08:37 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 May 2008 - 08:43 PM
Posted 02 May 2008 - 08:46 PM
Posted 02 May 2008 - 09:17 PM

Tea zgleda dost uredu un Nejc se mi pa ne dopade neki.
glej glej pa bom mal več gledala bb

Posted 02 May 2008 - 09:28 PM

ta nova Tea mi je katastrofa od ženske, prav tip ženske, ki je ne prenesem. un mali frajerček pa itak za odstrel. mi je pa škoda Saše, da je mogla it ven - kako vsi izberejo najbolj prikladen odgovor, da kao oh in sploh fuuuuuuuuuuuuuull pogrešajo njihove partnerje. počasi že dvomim v resničnost teh izjav.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 May 2008 - 09:41 PM
ker mi gredo ful na živce ljudje ki se priselijo v slovenijo in se majo neki za več ker so iz druge države in nočejo sprejet kulture. še posebej ljudje, ki pridejo iz juga in se majo za bogove in nočejo govor slovensko.

Posted 02 May 2008 - 10:29 PM
Moraš bit pa že res mojster, da dejansko VSE obrneš na fuk. Pri BBju popolnoma VSE obračajo na fuk. Kot da bi VSI bili spolni obsedenci in manijaki.
In omg - kakšne "zveze" ima to folk? Da prekinjajo preko BBja, itd. No ja... sicer pa - primitivna oddaja, primitivni ljudje, primitivni odnosi.
Gačanovič je itak prizadet do fundamenta. Tako mi je oduren, da ne morem povedat z besedami.
Sandi je ogaben in ne bi moglo biti bolj očitno, da je omejenec, ki mu resno moraš iskat konkurenco.
Ta nova dva - en seveda oblikovalec intimnih predelov (kar so poudarjali v vsakem stavku)... druga neka dondasta babura, ki je govorila, kako ji bo težko noter - ja zakaj za vraga se pa prijavljaš???!!! Čudno, da ni povedala, da je zelo direktna, samosvoja in odločna - ker to so namreč vse babe - najprej to gonijo o sebi v predstavitvi, potem pa še vsi tisti, ki jih zagovarjajo v tistem smešnem dvoboju pred izločitvijo.
Osenarka je po moje na kakšnih tabletah - tako se relativno normalen in zdrav človek ne more obnašat.
No ja, meni se ni s tem prikupila (ne vem, zakaj se mi bi), mi je pa všeč, da govori dobro slovensko. Marsikateri je v Sloveniji že tudi 20 let in več, pa se še vedno ni sposoben naučit in še vedno priča priču.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 May 2008 - 10:43 PM
ne zdj tisto da mi je za favoritko ampak prikuplo se mi je to.
Posted 03 May 2008 - 08:00 AM
Posted 03 May 2008 - 11:00 AM

[Napoleon]
Posted 03 May 2008 - 12:37 PM
Posted 03 May 2008 - 12:50 PM

Včeraj sta z Nino bila tako bedna, da bolj ne bi morala bit. Me prav zanima, kako bi sama odreagirala, če bi bila na mestu Sarine prijateljice, in bi me ta dva papka non stop prekinjala s salvami smeha, razumljenim le njima.
Sem bla čisto šokirana.
Všeč so mi bile njihove pevske točke!
Nova prišleaka zaenkrat malo manj. Šla prebrat opis od Nejca

Damjana je imela majco, ki poziva k bojkotu nošenja krzna

Tjašo so fino uštimali. Lušna je bla.
HAHA, fant je bil včeraj razočaran nad mano, ker sem gledala BB. Četudi sem vmes pridno čistila dnevno, je bil dobesedno zgoržen nad mojimi dejanji.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 May 2008 - 12:54 PM
Pa kul se mi obnaša, ne vem zakaj morjo govort da je cipa, zlobni jeziki fuj fej

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 May 2008 - 01:01 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users