Zdaj sem že na -9, jih imam zadnje izmerjeno 53,9 .
Takole pa je videti. Mene je najbolj trebuh motil, sedaj pa mi je ok, čeprav bi mi bil lepši manjši. Ampak mi je že sprejemljiv.
Posted 18 August 2014 - 07:49 PM
Neytiri super. a maš kakšno sliko od prej/zdej? Da se vidi razlika na slikah, drugi ob drugi.
Posted 18 August 2014 - 08:04 PM
Samo mali firbec.. kdaj je bilo to slikano, zvecer/zjutraj?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2014 - 08:05 PM
Bom poiskala. Ce ze, imam sliko od kaksnih 58 pomojem. Ker se pri najvec kilah nisem ravno rada slikala .
Posted 18 August 2014 - 08:15 PM
Posted 18 August 2014 - 08:18 PM
Ker imaš ful lepo raven trebuh, sploh za tako večerno uro?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2014 - 08:19 PM
Sarah, ti in tvoj večni problem z izbočenim trebuhom
Posted 18 August 2014 - 08:24 PM
Pa če res, jaz tega ne razumem hahaha. Ne ciljam zdaj na Neytiri, samo primer povem, pač tudi punce, ki niso ravno suhe, pa imajo raven trebuh
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2014 - 08:24 PM
Posted 18 August 2014 - 08:26 PM
Ne ne, nisem nikoli
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2014 - 08:27 PM
Pa če res, jaz tega ne razumem hahaha. Ne ciljam zdaj na Neytiri, samo primer povem, pač tudi punce, ki niso ravno suhe, pa imajo raven trebuh
Ja vem, jaz mam tud ta problem. Samo raje to, kot pa da mam ogromno rit in stegna in ful celulita.
Posted 18 August 2014 - 08:31 PM
Ja, se strinjam. No pri meni je zdaj ful boljše kot je bilo, pomoje bolj kot natreniraš trebušne mišice boljše je. Zdaj imam še popoldne recimo čisto ravnega, pa zvecer minimalno izbočenega (če nisem ravno svinjarij jedla). Nima pa pri meni nobenega vpliva to, če grem na veliko potrebo haha, ker grem vsaki dan.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2014 - 08:33 PM
Posted 18 August 2014 - 08:36 PM
Zdaj skoraj nič, ker imam dokaj dobro natrenirane trebušne, prej se mi je pa vidno - zvečer.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2014 - 09:17 PM
Haha, isto sem jaz imela vedno kompleks, če sem preveč pojedla al pa me je kaj napihnilo, da trebuh ni raven.
Mislim da se bo zdaj moja definicija ravnine močno spremenila, bo že hitro vse ravno zame
Posted 19 August 2014 - 07:24 AM
Jaz imam tudi težave z napihnjenim trebuhom. Prav ono ful, pa ker imam slabo držo se mi zdi, da je še bolj izbočen.
Sarah, zdaj me pa firbec mantra kako izgleda tvoj trebuh.
Posted 19 August 2014 - 08:58 AM
LOL, zakaj? No mejbi objavim kako slike no.
Kenslaj OH in laktozo in bo boljše. Oz vsak pri sebi mora ugotovit, kaj mu škodi. Meni to oboje.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2014 - 01:05 PM
Tak, ko precej treniraš, mogoče dobim kaj motivacije in zagona.
Uff, to zna bit težava saj obožujem sir in testenine.
Posted 19 August 2014 - 01:18 PM
Jaz sem oboževala kruh, ampak saj gre. No ni treba se vsemu odpovedat. Jaz se recimo sladoledu nikoli ne bom, no matter what. Vse ostalo pa je šlo. Saj mi še zadiši svež topel kruh, in takrat si ga tudi privoščim, ampak čimbolj redko.
Bom enkrat objavila svoje slikice, ampak ne prej potem, ker niti nimam, pa tudi ni nekih bistvenih razlik, ki bi bile vidne na slikah.
Samo trenutno stanje.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2014 - 01:20 PM
Jaz kruh tudi zelo redko jem pa npr krompir, razen če je pire. Sir pa no way Jose.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users