Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2121 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 December 2008 - 11:22 PM

Tut meni darila niso ok sestavljena.
Pomojem se ne bo dalo DiLeMa sad.gif .
OT : Za darilne škatle probaj Sewo. Če greš po isti ulici kot je LUSH dol proti glavnemu trgu je na levi strani nasproti cantanteja trgovina SEWA. Majo samo grdo in kič poceni šaro, ampak darilne škatle se najdejo tut lepe in poceni so.
  • 0
Viens, reste ici!

#2122 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 22 December 2008 - 06:21 AM

uf js pa dosti bolj šparam s temi stvarmi za v kopel - uporabljam sicer za kopel za noge, ampak tut za v banjo ne bi dala celega ali pol. sem preveč škrtica. Samo če pa prav premalo daš pa ne diši ne vem koliko, peneče se celo ne penijo!

glede fotra ki se pusti razvajat, se tut meni zdi super - konc koncev je ceneje, da ima tak domači spajček in lepo mir zase. moja babi je tko trmasta, da tudi če ji kupiš kašne take reči si tega ne bo dovolila privoščit...

drugače glede Lusha sem pa naredila v zadnjem času par kiksov in me je kar nekako minilo navdušenje...
moji kiksi: Catastrophe Cosmetic, Love Lettuce, Coalface, Soak and Float, Extra Virgin Olive. Za vse te mi je žal, da sem jih kupila. Sigurno jih ne bom več mellow.gif .
  • 0

#2123 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 22 December 2008 - 06:10 PM

Meni je resnično žal, da sem kupila Lush Jungle, resnično ... Se mi zdi, da je bolj primeren za nezahtevne in nevolumnaste lase. Čeprav sem pričakovala boljši efekt, glede na to, da že skoraj na začetku vsebuje kakavovo maslo.
  • 0

#2124 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 22 December 2008 - 09:06 PM

Mene Lush sploh ne navdušuje več zadnje čase huh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#2125 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 December 2008 - 09:37 PM

Se strinjam s fluffy, da krogle niso nič kaj fascinantne-oziroma predrage za ta špas, ki ga ponujajo. Tudi jaz jih imam samo za 1x (res pa je, da jih nisem imela veliko, cca 6-7), ker po mojih izkušnjah se krogla NE neha topiti, ko jo vzameš iz vode. Kar še brenči, in se "premika", v dlani, ki je samo vlažna, pa kr izginja...to mi je pa tut brezveze in jo raje vržem nazaj noter. Plus tko,kot je napisala dilema, ne pride do izraza, če ni uporabljena cela. In marsikatera ima dodatke, ki pridejo ven šele na koncu... Mislim pa, da jih kupila ne bom več.

Tudi jaz nisem več tko zelo fascinirana nad Lushem. Predvsem zato, ker sem že preizkusila vse, kar sem si pod nujno želela, zalog imam pa preveč tudi od drugih firm, ker Lush ni moja edina (bivša) obsesija...Bom pa gotovo še kupila kaj, ko mi zmanjka, ja. Trenutno ne morem brez HIWTK trdega parfuma, uporabljam ga vsak dan.

• 0

#2126 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 December 2008 - 07:17 AM

Tudi sama sem precej racionalizirala nakupe in Lush je odpadel. Ne da nima kvalitetnih stvari, samo sem že vse sprobala, za daljšo uporabo so pa predragi. Trenutno posegam samo za Alverde in Balea izdelki, ki so dosti kvalitetni za nizko ceno.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2127 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 December 2008 - 05:51 PM

Majn! woot.gif
IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2128 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 December 2008 - 06:19 PM

Če pišeš v tole temo, potem piši bolj specifično. Kaj sploh je to, kako diši, itd. Sej veš, da nas vse zanima.

Če pa hočeš samo povedat, da si nekaj dobila, potem napiši zgolj v temo nove pridobitve.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2129 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 29 December 2008 - 06:32 PM

že samo če pogledam "ime slike" - torej link, s katerim je bila pripopana sem, mi pove, da je tole Fresh Farmacy.
  • 0

#2130 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 December 2008 - 06:39 PM

Jes it is! Dilema, to pol povem, ko sprobam.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2131 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 December 2008 - 06:51 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 29. 12. 2008 - 18:32) View Post

že samo če pogledam "ime slike" - torej link, s katerim je bila pripopana sem, mi pove, da je tole Fresh Farmacy.

Kako si modra. sleep.gif Jaz imam pač rada, da piše, ker se tudi sama ponavadi potrudim in napišem čim več o določenem izdelku, da imate še vi kaj od tega. Sicer pa ... never mind. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2132 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 30 December 2008 - 09:39 AM

I'm blue taradi tarara ..... laugh.gif

Jst mam eno vprašanje - a se je še kateri naredilo to, da se ji je Yummy,yummy,yummy spremenil v grudice? Diši še vedno isto, peni se isto, samo grudice so notri, prej pa jih ni bilo. Hranila sem ga pa v kopalnici.
  • 0

#2133 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 30 December 2008 - 11:09 AM

A vprašam kolegico, sem ji YYY kupila za rojstni dan, denarnica žal ni bila dovolj velika, da bi kupila še enega zase. laugh.gif

Meni Fresh Farmacy ni OK, v vsakem primeru mi izsuši kožo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2134 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 30 December 2008 - 11:37 AM

Jaz sem si pa za novo leto privoščila. biggrin.gif Sem iz UK strani naročila:
- Spice Curls milo
- Shark fin milo
- Figs and leaves milo
- Christmas kisses peneča kopel
- Candy cane peneča kopel
- Marilyn tretma za lase (bom uporabljala kot balzam)
- Gentle lentil trdi šampon (Retro kolekcija)
- Freeze gel za tuširanje (500 ml; retro)
- It's a wrap (s tremi kovinskimi škatlicami)
- Charity pot krema za telo
- Honey trap balzam za ustnice
- 8 Tea tree tonik tabletk
- Tea tree water (100 ml)
- Angels on bare skin
- Coal face
- Mask of magnaminty (315 g)
- Vanishing cream
- Silky underwear puder za telo

tongue.gif Hihi, kako se že veselim pošiljke!!! Sem pa za vse tole zapravila 120 funtov (že računano s poštnino;120 funtov =128 €), ker sem toliko naročila bom pa še dobila zraven za 40 funtov zastonj stvari iz retro in božične linije. thumbup.gif Se ful splača naročit, ker za iste stvari bi dala pri nas cca 180 evrov, v uk pa 100 (če upoštevam, da bi retro prodajal tud pri nas).
Komaj čakaaaaaaam paketek wink.gif

Božiček mi je pa prinesel dve masažni ploščici: Wiccy Magic Muscles in Therapy, pa še Lemony flutter.
A ste vedele, kaj pomenijo tiste tri luknjice in en gumbek pri Therapy masažki? Baje, da se trije otroci od štirih rodijo s popkom na notr, eden pa s popkom obrnjenim na ven in to predstavlja Therapy. Kako luškano ane. smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2135 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 December 2008 - 10:33 AM

A je danes odprt Lush? Če je - do kdaj?
  • 0

#2136 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 31 December 2008 - 02:39 PM

Dilema, boš zdaj mogla začet sprašvat po imenu, k mamo dva biggrin.gif Sicer pa res ne vem...jst bi predvidevala da ne, k so skor vse trgovine zaprte kmal.

čebelica, tebi se je pa čisto odtrgalo. Saj ne vem, če bi te sploh prosila za ocene, pa komentarje tegale, ker se bom spet navdušila nad Lushem, če bom to preveč brala. Po drugi strani pa....ja, kar napiši biggrin.gif Predvsem me zanima Freeze, čeprav ga nikoli ne bom imela (presneti Retro!)

Glede popkov pa...rodijo s takimi popki? Jaz sem skoz misla, da je oblika popka odvisna od tega kako lepo ali kako šlampasto ti porodničar zaveže popkovino hmm.gif

Aja, glede Yummya, meni se ni nič grudil. Tudi ne vem s čim bi se, ko pa je tako tekoč smile.gif

• 0

#2137 ukrajinka

ukrajinka

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts
  • Interests:branje, poslušanje glasbe in .... veliko potovanj ...

Posted 01 January 2009 - 01:29 PM

Meni se YYY tudi ni nič zgrudil, čeprav ga imam v kopalnici, res pa je, da se mu kmalu izteče rok uporabnosti, jaz ga imam pa še večino v embalaži - ampak mislim, da ne bo panike.

Drugače pa je Lush tle v Ljubljani čisto izropan zdej med prazniki.

Jaz sem si kupila Each Peach masažko, amapk ugotavljam, da mi ni dovolj mastna, primerjavi z Mange too ali SC, ki sem jih imela prej, se tej mastost skoraj nič ne pozna, kar mi ni tok fajn.

Drugače pa punce - čim več lepih Lush obsesij tudi v novem letu thumbup.gif

• 0

#2138 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 01 January 2009 - 02:13 PM

Klavdija27, hehe ni se mi odtrgalo smile.gif Samo malo sem si privoščila, ker se mi je kar nekaj denarja nabralo biggrin.gif Poročam, ko dobim izdelke. Pa prav zanima me katere stvari bom dobila zastonj! Freeze sem pa naročila za fanta, ampak če mi bo vonj tako všeč ne vem kaj bom potem (ker imam ful rada vonj peperminta). cool.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2139 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 02 January 2009 - 07:54 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 31. 12. 2008 - 14:39) View Post

Glede popkov pa...rodijo s takimi popki? Jaz sem skoz misla, da je oblika popka odvisna od tega kako lepo ali kako šlampasto ti porodničar zaveže popkovino hmm.gif

Saj tudi je. Cebelica Maja se je najbrz nekoliko nerodno izrazila. ;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2140 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 January 2009 - 12:01 PM

Punce, približno kolko časa ima maska LL (Staff of life) rok uporabnosti? Na mojem lončku nikjer ne najdem datuma... hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users