Anti-aging nega
Posted 14 April 2025 - 06:08 PM
https://www.dragocen...ulinsko-kislino
Si me spomnila, da sem nameravala narocit tukaj, zdaj ko je koda, hvala!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 April 2025 - 07:49 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 April 2025 - 07:01 AM
Jina, jaz imam tega kakšen mesec, pa se bojim, da mi res dela precej podkožnih mozoljev. Bom še kakšen mesec počakala, če se bo koža malo navadila, drugače gre stran
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 April 2025 - 11:12 AM
Bedno, jaz upam, da mi ne bo, sicer ga pa mami dobi. Načeloma mi jih redko katera stvar povzroča, niti ful mastne zadeve ne.
Sem se s to Hano zaklepetala, ker imajo nek bug v spletni trgovini in me je prosila, naj jo pokličem, ker mi pri predračunu s Paypalom ni odštelo popusta. Je ful v redu ona.
― V. Van Gogh
Posted 15 April 2025 - 03:25 PM
Danes sem že dobila paket oz Mackovca, pa se precej testerjev je bilo zraven.Jaz sem glih 5 LRPjev narocila (ne vseh zame), ker so 50% znizani pri Mackovcu. So pa do konca avgusta. Pride potem zelo ugodno.
[Napoleon]
Posted 15 April 2025 - 04:43 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 April 2025 - 09:14 AM
Mene je sele danes nekako nehalo zategovati zaradi izsusenosti, koza je bila zjutraj se vedno rahlo hrapava na dotik, se pa ne luscim vec. Luscenje je bilo lar konkretno, sploh tam, kjer je pojacala laser.
Okrog oci sem bila minimalno otecena, le zgornja veka je bila res kot zavesa, ampak je par dni nazaj uplahnela in jaz opazim razliko v napetosti koze nad ocmi v primerjavi s prej.
Posted 19 April 2025 - 11:13 AM
A si bila v službi ta teden, si bila za med ljudi ob tem luščenju?
Posted 19 April 2025 - 12:43 PM
Rezultati so pomoje postopni ja, verjetno je odvisno tudi od stanja kože, starosti? Naj bi šel potem 1x letno na vzdrževanje, ampak zame je to prevelik finančni zalogaj, brezveze.
Tole, kar sem šla jaz, je samo za gube. Za pigmentacije in brazgotine imajo druge programe. Jaz bom sigurno šla na tisti krvavi piling, ki deluje proti flekom, za poenotenje polti, pomaga pri porah.
Ja, v službo bi šla lahko naslednji dan, tudi to luščenje je bilo tako malo, da se nisem sekirala, itak z nobenim ne pridem tako blizu, da bi to opazil. Veliko huje sem se lušćila po 1% tretinoinu, tukaj so bile samo maaaaale luskice in hrapava koža na otip, res nič takega. Zgornje veke so bile otečene, ampak spet je to nekaj, kar sem samo jaz opazila, dva dni sem imela zaveso (en dan takrat sem tudi jokala, tako da je bil tudi to faktor). Šla bi recimo še na smootheye, ampak nisem odločena, mene je res bolelo, ne vem če sem pri volji, al sem pa samo pussy.
Posted 20 April 2025 - 10:40 PM
― V. Van Gogh
Posted 20 April 2025 - 11:18 PM
Posted 21 April 2025 - 06:09 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 April 2025 - 08:26 AM
― V. Van Gogh
Posted 21 April 2025 - 09:04 AM
Posted 21 April 2025 - 09:59 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 April 2025 - 10:01 AM
Posted 21 April 2025 - 10:18 AM
Posted 21 April 2025 - 10:19 AM

Bom doma pogledala katere imam, ena vem da je korejska Acure. Ti napisem, ko pridem domov

Posted 21 April 2025 - 10:23 AM
― V. Van Gogh
Posted 21 April 2025 - 10:38 AM
Jina, jaz si mažem z njim tudi zgornjo stran dlani. Pa ne ubadam se zelo z roki, dokler vidim učinke. : )
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users