Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2182 replies to this topic

#2121 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85839 posts

Posted 14 April 2025 - 06:08 PM

Ta, ki ga tudi Planet uporablja?
https://www.dragocen...ulinsko-kislino

Si me spomnila, da sem nameravala narocit tukaj, zdaj ko je koda, hvala!
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2122 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 14 April 2025 - 07:49 PM

Tega imam, ja
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2123 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24508 posts

Posted 15 April 2025 - 07:01 AM

Jina, jaz imam tega kakšen mesec, pa se bojim, da mi res dela precej podkožnih mozoljev. Bom še kakšen mesec počakala, če se bo koža malo navadila, drugače gre stran :(

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2124 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85839 posts

Posted 15 April 2025 - 11:12 AM

Bedno, jaz upam, da mi ne bo, sicer ga pa mami dobi. Načeloma mi jih redko katera stvar povzroča, niti ful mastne zadeve ne. 

Sem se s to Hano zaklepetala, ker imajo nek bug v spletni trgovini in me je prosila, naj jo pokličem, ker mi pri predračunu s Paypalom ni odštelo popusta. Je ful v redu ona. :) 

• 0

― V. Van Gogh

#2125 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 15 April 2025 - 03:25 PM

Jaz sem glih 5 LRPjev narocila (ne vseh zame), ker so 50% znizani pri Mackovcu. So pa do konca avgusta. Pride potem zelo ugodno.

Danes sem že dobila paket oz Mackovca, pa se precej testerjev je bilo zraven.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2126 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23263 posts

Posted 15 April 2025 - 04:43 PM

Ja, če imam več stvari za nabavit, jaz vedno naročim v spletni lekarni, skoraj vedno dajo še kakšne fajn testerje zraven.:)
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2127 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11842 posts

Posted 16 April 2025 - 09:14 AM

En teden po 4D laserju:
Mene je sele danes nekako nehalo zategovati zaradi izsusenosti, koza je bila zjutraj se vedno rahlo hrapava na dotik, se pa ne luscim vec. Luscenje je bilo lar konkretno, sploh tam, kjer je pojacala laser.
Okrog oci sem bila minimalno otecena, le zgornja veka je bila res kot zavesa, ampak je par dni nazaj uplahnela in jaz opazim razliko v napetosti koze nad ocmi v primerjavi s prej.
  • 0

#2128 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23263 posts

Posted 19 April 2025 - 11:13 AM

Frida, čez koliko časa pa naj bi se opazili rezultati, verjetno je to postopoma? Koliko časa pa naj bi držali rezultati potem? Tole kar si šla ti, deluje proti gubam, ali tudi nasploh za teksturo kože (pigmentacije, brazgotine)?

A si bila v službi ta teden, si bila za med ljudi ob tem luščenju?
  • 0

#2129 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11842 posts

Posted 19 April 2025 - 12:43 PM

Rezultati so pomoje postopni ja, verjetno je odvisno tudi od stanja kože, starosti? Naj bi šel potem 1x letno na vzdrževanje, ampak zame je to prevelik finančni zalogaj, brezveze.

Tole, kar sem šla jaz, je samo za gube. Za pigmentacije in brazgotine imajo druge programe. Jaz bom sigurno šla na tisti krvavi piling, ki deluje proti flekom, za poenotenje polti, pomaga pri porah. 

Ja, v službo bi šla lahko naslednji dan, tudi to luščenje je bilo tako malo, da se nisem sekirala, itak z nobenim ne pridem tako blizu, da bi to opazil. Veliko huje sem se lušćila po 1% tretinoinu, tukaj so bile samo maaaaale luskice in hrapava koža na otip, res nič takega. Zgornje veke so bile otečene, ampak spet je to nekaj, kar sem samo jaz opazila, dva dni sem imela zaveso (en dan takrat sem tudi jokala, tako da je bil tudi to faktor). Šla bi recimo še na smootheye, ampak nisem odločena, mene je res bolelo, ne vem če sem pri volji, al sem pa samo pussy.

• 0

#2130 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85839 posts

Posted 20 April 2025 - 10:40 PM

Planet in Frcica, vidve striktno uporabljata SPF vsak dan, ob Skintra C-vitaminu?
  • 0

― V. Van Gogh

#2131 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27609 posts

Posted 20 April 2025 - 11:18 PM

Jina, jaz ne. SPF striktno namažem, če grem zjutraj/dopoldne od doma in sem do večera zunaj (v avtu, v naravi, v mestu). Sicer pa ne tako striktno.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2132 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 21 April 2025 - 06:09 AM

Ja, vsak dan. Zakaj?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2133 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85839 posts

Posted 21 April 2025 - 08:26 AM

Ocitno se bom morala navadit, do zdaj sem C-vitamin skos uporabljala v drugacni obliki, ki ga ni zahteval. SPF sem uporabljala priloznostno, ko sem bila veliko na soncu, izven poletja redko.
  • 0

― V. Van Gogh

#2134 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23263 posts

Posted 21 April 2025 - 09:04 AM

V kakšni obliki pa je, da moraš imet še spf?
  • 0

#2135 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17264 posts

Posted 21 April 2025 - 09:59 AM

V askorbinski kislini. Strasno nestabiln, ga je treba hitro porabit. Formula je pa kopija Skinceuticals se mi zdi, ker jim je po ful, ful letih potekel patent, tako da je zihr dobra formula, samo un je bil vec kot 100 :D Za navadno askorbinsko kislino.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2136 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11842 posts

Posted 21 April 2025 - 10:01 AM

Jaz pa serume z vit c kupujem kat na iHerb, imajo velikokrat akcije, pa vzamem po dva, tri naenkrat in imam mir za pol leta.
  • 0

#2137 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27609 posts

Posted 21 April 2025 - 10:18 AM

Frida, katere pa kupuješ?
  • 0

#2138 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11842 posts

Posted 21 April 2025 - 10:19 AM

Kar ene :)
Bom doma pogledala katere imam, ena vem da je korejska Acure. Ti napisem, ko pridem domov ;)
  • 0

#2139 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85839 posts

Posted 21 April 2025 - 10:23 AM

Ja, za tega Skintra pise, da ne zdrzi vec kot 3 mesece. To ni sans, da ga porabis tako hitro, glede na to, da naj bi se ga uporabljalo vsak 3. vecer.
  • 0

― V. Van Gogh

#2140 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27609 posts

Posted 21 April 2025 - 10:38 AM

Hvala, Frida, se ne mudi. : )

Jina, jaz si mažem z njim tudi zgornjo stran dlani. Pa ne ubadam se zelo z roki, dokler vidim učinke. : )
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users