Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2121 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 13 November 2011 - 12:03 PM

ja, mene tudi zanima biggrin.gif

jaz pa zdaj uporabljam od L'OCCITANA vlažilno kremo Angelika, tisti "gel" za okrog oči Angelika, pa tonik in gel Angelika...sem zadovoljna biggrin.gif
kombiniram pa z Arganovim oljem....malo eno, malo drugo

• 0

#2122 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 13 November 2011 - 12:12 PM

Ha ha in mene, Nila. Slutim novo mnozicno evforijo. laugh.gif Ceprav me trese ob misli, da bi na svojo mesano kožo packala maslo, brrr. : ) Ma bom najbrz poskusila, alojin gel za vlazenje se je po tvojem nasvetu super obnesel! ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2123 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16980 posts

Posted 13 November 2011 - 12:39 PM

Me too, zveni zelo obetavno za prihajajoče mrzle dni.

Jaz sem nabavila od Alverde kremo z olivami in sončničnimi semeni, pa mi ne ustreza najbolj. Ful je parfumirana, pa mislim, da mi dela mozolje.
Tako da spet mamino Alverde pasijonko kradem. Samo vonj mi ni.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 14 November 2011 - 03:21 PM

Imam tegale - klik.

Kupila sem ga pa na sejmu Narava in zdravje na sejemskem prostoru ekolife.si, zdaj ga žal na njihovi strani nisem našla (mislim, da sem zanj dala 10€, cena s sejemskim popustom). Se mi pa zdi, da ga imajo tudi v Sanolaborju.

Če vam ne bo ustrezal za obraz (čeprav po mojem zdaj pozimi ne bi nobena smela imeti večjih problemov, če si ga nanese na lica in ostale izpostavljene dele), je odličen za ustnice in roke, proti strijam, za dojenčke, po britju, za lase in lasišče, opekline itd. Vsestransko uporabna reč, tako da to ne bo stran vržen denar, v nobenem primeru. cool.gif

• 0

#2125 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 15 November 2011 - 06:14 PM

Med nosecnostjo sem si trebuh nekaj casa mazala z L'Occitaneovim karitejevim maslom potem pa nehala, ker sem bila prevec mastna; vse obleke zamascene, na zivce mi je slo. Zato sem skepticna. Hvala za informacijo sicer! ;)
  • 0

• Guests

Posted 15 November 2011 - 06:38 PM

Hm, poglej, kaj je še v njem (če ni 100%). hmm.gif
S tem, ki ga imam, niti rok nimaš mastnih, takoj se vpije, kaj izgine v nekaj sekundah (nekje sem brala, da se vsrka precej globoko v kožo). smile.gif
  • 0

#2127 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 15 November 2011 - 06:45 PM

http://usa.loccitane...,p01BK150K0.htm

Pise cisto in obogateno z vitaminom E. Kaj pravis? Bi lahko vitamin E bil vzrok za mastnost?
  • 0

#2128 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 November 2011 - 11:15 PM

Mi katera predlaga kakšno kremo od Alverde, Loreal, Ganier... (karkoli, kar se kupi v DMju), da je ful hranilna in ne preveč komedogena? Rabila bi nekaj za čez noč, ker mi zdaj ko je mraz kožo zateguje. smile.gif

Fajn bi blo torej da ni K, da ima AOK in da jo lahko jutri po poti iz faksa kupim. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2129 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2011 - 01:32 AM

Če greš mimo lekarne, kupi Vichy Nutrilogie 1 ali 2. x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2130 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 November 2011 - 09:26 AM

Hvala, sem imela nekaj cenejšega v mislih. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2131 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 November 2011 - 10:37 AM

Sej Garnier TF za mešano kožo še obstaja. smile.gif
  • 0

#2132 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 November 2011 - 10:49 AM

Ni bilo rečeno, da je šel ven?
  • 0
Viens, reste ici!

#2133 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 November 2011 - 11:05 AM

Pa sem že ene 3x v tej temi povedala, da jo še zmer imajo. laugh.gif
  • 0

#2134 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 16 November 2011 - 12:27 PM

Meni je bila ful v redu Alverde pasijonka. Imela sem nočno, ker je manj komedogena. Pa tudi nočna z vrtnico mi je bila dobra.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2135 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16980 posts

Posted 16 November 2011 - 01:12 PM

Alverede pasijonka pa ja ni K. Vsaj tako je bila ocenjena hmm.gif

http://www2.cudovita...h...c=10844&hl=
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 16 November 2011 - 03:25 PM

QUOTE(_Planet_ @ 15. 11. 2011 - 18:45) View Post

http://usa.loccitane...,p01BK150K0.htm

Pise cisto in obogateno z vitaminom E. Kaj pravis? Bi lahko vitamin E bil vzrok za mastnost?

Čisto možno. hmm.gif Sicer ima karitejevo že samo po sebi veliko vitamina E.
Se spomnim, da sem pred leti imela kremo za roke s karitejevim je bila tudi nadvse mastna. ermm.gif
Ne vem, če bi ti bilo tole "moje" karitejevo premastno oz. se ti ne bi takoj vsrkalo v kožo, imaš verjetno povoščeno, neprebojno kožo. biggrin.gif
Včeraj sem se ponovno namazala - po nekaj minutah izgine z obraza, kot da se ne namažem. Le bolj mehko kožo pusti za seboj in lep, zdrav ten.

Unrefined Shea Butter is naturally rich in a number of vitamins. Vitamins A, E, & F are the most popular.
Vitamin A & E - Balances and normalizes the skin. Helps keep it clear and healthy. Particularly beneficial for dry or sun-exposed skin. Vitamin A has soothing and hydrating properties. They provide healthy skin collagen which prevents premature wrinkles, premature facial lines and premature slackened skin.

Vitamin F - acts as a skin protector and revitalizer. It soothes rough, dry or chapped skin on contact and helps soften and revitalize dry or damaged hair. Vitamin F consists of linoleic, linolenic and arachidonic acids, the three essential fatty acids.

Shea Butter benefits include:

Evens skin tone & returns luster to skin & hair.

Absorbs quickly without leaving greasy residue like petroleum, beeswax or mineral oil based products.

Shea Butter moisturizes & protects skin & scalp Especially over processed & heat-treated hair.

Shea Butter doesn't clog pores & block hair shaft.

Revitalizes, softens & maintains skin moisture.

Naturally rich in vitamins A, E & F which are some essential vitamins needed for good skin balance.

Shea Butter penetrates deep into skin to help restore elasticity.

Shea Butter benefits your skin by keeping it clear & smooth.

Shea butter benefits include soothing some scalp & skin irritations.

• 0

#2137 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 16 November 2011 - 03:33 PM

Nila, hvala! Ce kupim in, ce me ni bo ustrezalo, ti predam. : D

Sicer imam neko cudno kožo na obrazu, vecina krem, ki so malo bolj bogate, niti ne mastne, dovolj je, da so malo bolj vlazilne, mi ostaja na koži, se ne vpije. Zaenkrat sem bila zadovoljna samo z alojinim gelom (ki pa ga ne morem uporabljati redno, ker mi zacne po dolocenem casu povzrocati izpuscaje/mozolje) in trenutno z DDMG za mesano/mastno kožo. Slednjega tudi sumim, da mi povzroca izpuscaje/mozolje, zato se vedno kombiniram z Garnier Pure. Ne mores verjeti no, kaksno kožo imam; ne prenese nicesar vlazilnega ali hranilnega. :|
  • 0

• Guests

Posted 16 November 2011 - 03:37 PM

Ma, ni treba, raje si z njim maži ustnice, komolce, roke ali pa malemu rito, obrazek, ko gre v mraz itd. laugh.gif
Čeprav sem skoraj popolnoma prepričana, da ti ne bi moglo biti premastno (v zimskem času pa sploh).
  • 0

#2139 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 16 November 2011 - 03:42 PM

Imas prav, ja; v bistvu malemu ze mazem ta zadnjo z njim. ;) Od Akamutija imam hladilno mazilo (karitejevo maslo z nekaj dodatki) in dejansko ni zelo mastno, hm.
  • 0

• Guests

Posted 16 November 2011 - 03:47 PM

No, vidiš. smile.gif Ne, res, če je pa kakšna stvar, za katero ne morem rečt, da je zgrešen nakup, je pa to ta izdelek.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users