Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#2121 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 November 2018 - 02:41 PM

Jaz sem končala zdaj s Stranger Things in moram rečt, da mi je res dobra serija. Všeč so mi vsi karakterji pa ta vibe sedemdesetih. Tudi sama zgodba mi je všeč, ker je tako nenavadna in nekaj drugačnega. Tako, da komaj čakam tretjo sezono. 

Zdaj pa ne vem kaj bi gledala naprej, poskusila sem včeraj z maniac pa me je po desetih minutah že minilo :D Bom seveda dala še priložnost, ampak pogrešam zdaj stranger things.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2122 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 November 2018 - 03:02 PM

Moram še enkrat povedat, da mi je How to Get Away with Murder najboljša serija ever. Trenutno spremljam 5. sezono in je spet vrhunska. 

Pa This Is Us naju navdušuje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2123 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 November 2018 - 03:18 PM

Res?

How to Get Away with Murder tudi jaz gledala pa obstala nekje pri tretji sezoni se mi zdi. Potem ni bilo več delov zunaj in sem čisto pozabila da obstaja. Čeprav se spomnim, da mi je šlo tudi na živce na koncu, ker je bilo čedalje več zapletov in ne razpletov in preveč nekih umorov in se je začelo že malo ponavljat vse skupaj. Bom dala spet priložnost. :D

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2124 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 19 November 2018 - 03:22 PM

Midva gledava 911 na Foxu, praviva mu najina limonada, ker je toliko drame kot v kakih mehiskih oz. Turskih nadaljevankah.
  • 0

#2125 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 November 2018 - 03:23 PM

Emily, ja, ampak mi je ta žanr res pisan na kožo. Obožujem odvetniške kriminalistične. Skoraj tako dobra mi je bila tudi Scandal. V obeh so res dodelani in močni karakterji. 

• 0

― V. Van Gogh

#2126 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 19 November 2018 - 03:37 PM

Jaz sem tema obema sledila par sezon, ampak na doloceni tocki je bilo prevec drame in glasnih monologov, ki so se mi vcasih zdeli sami sebi v namen. Ne vem, nekako me odbija oz. se mi zdi prevec nenaravna ideja o tem, da mora nekdo, ki ima dobre argumente in druzbeno moc, ob vsaki mozni priliki skorajda krice podajat svoje mnenje in uveljavljat svojo voljo. Sem pa slisala, da je bila ena crossover epizoda celo? Mogoce bi tisto pogledala, ker me zanima, kako so vse skupaj povezali. Pa konec Scandal sem na YT pogledala iz samega firbca - mi je bilo zanimivo, kako so aktualno amerisko politicno dogajanje vkljucili notri (Mellie za mizo podpisuje zakon o nadzoru/varnosti strelnega orozja). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2127 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 November 2018 - 03:39 PM

Ja, tisto je bil božič zame. :D Zadnja sezona Scandal mi je bila malo dolgočasna. So pravočasno zaključili, dokler so še imeli kaj materiala. 

• 0

― V. Van Gogh

#2128 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 19 November 2018 - 03:49 PM

Meni je bila prva sezona How to Get Away with the Murder vrhunska, potem pa so se v mojih oceh izpeli in kar malo izgubili car. Nekateri zapleti in razpleti so res cist prevec licili na zajfnico.

Maniac sem tudi jaz pogledala prvi del in me ni navdusil. Sem pricakovala da bo bolj zanimivo in napeto. Verjetno bom pogledala se en del, upam da bo boljsi.

Vceraj sva pogledala se prvi del Narcos: Mexico in je zadovoljil pricakovanja. Je na nivoju svojega predhodnika postavljenega v Kolumbijo.

Od Sci-fi sem gledala se Sense 8, ki mi je bil super. Na trenutke sicer malce za lase privlecen, ampak hkrati dovolj napet in zanimiv da ga nisem mogla nehat gledat.
Dark pa sem po nekaj delih nehala gledat, ker mi je bil prevec dolgocasen. Dober koncept, ampak snooze fest.

13 Reasons Why pa je druga sezona samo ponavljanje prve, le da pove zgodbo iz drugacne perspektive. Prva sezona mi je bila vsec, druga pa me ni ravno prepričala.

Potem gledala sem se Bodyguard, ki mi je bila tud top. Toplo priporocam.
  • 0

#2129 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 19 November 2018 - 03:54 PM

Pri Grey's Anatomy in Station 19 so tudi imeli crossover (ali celo dva?), ampak slednja mi ni prav zanimiva za gledat in mi je odvec, da se nekaj zgodi v enem vesolju, ce pa samo drugega gledas, ti pa kar naenkrat kljucne informacije manjkajo. Pa pogresam par igralcev iz stare zasedbe, ki so bili v zadnjih sezonah odpisani, novi so mi manj zanimivi, prav tako dinamika med njimi. 

Trenutno sicer z navdusenjem gledava Breaking Bad, je ravno prav odbita in sveza. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2130 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 November 2018 - 04:17 PM

Meni je bila prva sezona How to Get Away with the Murder vrhunska, potem pa so se v mojih oceh izpeli in kar malo izgubili car. 

A res, meni pa ravno obratno. :D Tudi ko sem jo priporočala kolegici, je komaj zdržala prvo sezono.

• 0

― V. Van Gogh

#2131 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 19 November 2018 - 05:17 PM

Zanimivo kako imamo razlicne okuse. 😀

Breaking Bad je meni ena top serij ever.
Njegov spin off Better Call Saul je tud fajn, ampak mi BB vseeno zmaga v primerjavi.
  • 0

#2132 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 19 November 2018 - 05:20 PM

Better Call Saul mi je tudi super, ja, fantu je pa malo prepocasna. Ampak ga je zdaj tako potegnilo v BB, da je rekel, da bo dal BCS se eno moznost :) 

• 0

#2133 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 20 January 2019 - 10:23 AM

A kdo gleda The Resident?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2134 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 26 January 2019 - 08:55 PM

A million little things

Malo me spominja na This is us - upam, da se bodo odrezali. This is us mi je postala malo dolgocasna za gledat - sploh ta zgodba z Nicky-jem in Vietnamom se mi ful vlece. 

• 0

#2135 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2019 - 10:49 PM

U, hvala!

This is us je nama ratal čisto beden, ampak vseeno gledava :D Randall mi je postal prav zoprn, pa mi je bil od začetka super lik.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2136 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 February 2019 - 08:16 AM

Cez vikend pogledala obe sezoni Divorce ... oba glavna igralca sta mi bila precej antipaticna in se nisem mogla ravno vzivet... v bistvu ni bilo v celi nadaljevanki biti enega karakterja, ki bi mi bil res vsec 😊

Je bila za pogledat, sploh z mojega zornega kota in izkusnjami; ce jo pa zgresite, ni pa tudi nic hudega.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2137 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 04 February 2019 - 09:27 AM

A million little things...precej bedno. Neizdelani karakterji, izjemno površinski-sploh ženski del. Obešalniki, ki šepetajo. Tip naredi samomor, hčerka pa dobesedno čez nekaj dni pleše na maturancu in se smeji. Right...ne gledat, bodite bolj pametne kot jaz :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2138 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 04 February 2019 - 06:40 PM

Pogledala sem Killing Eve, ki mi je bila ful dobra. Govori o lovu agentke na profesionalno morilko. Že prežvečena zgodba, ampak zaradi svojega posebnega ritma in dinamike definitivno izstopa iz povprečja. Velik plus je tudi večinsko ženska zasedba. Glavni junakinji sta mi res ena zanimivejših likov, ki sem jih lahko v zadnjem času spremljala po tv zaslonih, med katerima vlada prav posebna kemija. Sandra Oh je za svojo vlogo Eve prejela nagrade. Zasluženo, čeprav bi si tudi Jodie Comer zaslužila priznanje za svojo upodobitev Villanelle. Toplo priporočam. 

Pogledala sem tud zadnjo sezono Club de Cuervos, ki mi je bila za razliko od druge in tretje, ki sta bili slabši kot prva, a še vedno ravno dovolj zanimivi, da nisem izgubila zanimanja, spet ful fajn. Zabaven no brainer na temo nogometa in vsega povezanega z njim. :) 

Potem spremljam še Les Miserables, ki mi je ful bolj všeč kot film (mjuzikl). 

• 0

#2139 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 February 2019 - 08:09 AM

Jaz sem pa končno prišla do Big little lies. Zelo mi je všeč. Pogledala 4 dele.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2140 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 06 February 2019 - 04:25 PM

Jaz sem pa že par sobot zapored ujela Prevare na TV (SLO 1). Nimam še mnenja, morda me Alison malo živcira. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users