Jaz se zavedam da je ful obsojanja s strani starejših, nevem točno zakaj. Sam ok to da si zarad tega ne zaslužimo spoštovanja pa je men res tumač

Darla ...
"Saj vem, kakšni so otroci pri 15-ih in 16-ih"
- sej vse lepo in prav ampak dejansko kak bi lahko ti vedla kakšni so "otroci pri 15,16" ko pa je vsak nekaj čisto svojega, prihajamo iz različnih okoliščin, imamo različna razmišljanja, smo različno vzgojeni .. SMO RAZLIČNI! In kakor je Nincha rekla, nič redkega ni da najdeš eno 15,16 letnico bolj zrelo in pametno kot eno 19.
Morem se še spotaknit ob tole:
" čeprav mislijo, da so že odrasli in da držijo boga za jajca, ko se pijani gonijo po diskačih"
Nevem od kje ali od kod vam taka predstava? Ok, mogoče pri nekaterih res vidiš take scene ampak jaz osebno povem da se tudi meni to zdi naravnost ogabno oz višek od viška!! Mama me je sama opozarjala na to, vedno je rekla.. samo da ti nebo žal da boš zgubila nedolžnost napol pijana na kakem wcju. In primlo se mi je. To je v moji glavi nekaj najbolj groznega in žal mi je za punce ki se jim to zgodi, resnično.
Res da smo postali neprevidni, nekateri manj nekateri bolj, meje se nenormalno spuščajo ampak prosla bi sam za to da bi malenkost manj nas obravnavali kot: 14-17 pubertetniki ki se pijani gonijo po diskačih in nevejo zakaj živijo. That's all!