Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2101 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 02:34 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 5. 2008 - 15:09) View Post
Ampak če ti bo ustrezal, pol je kul.

upam, da mi bo!
mi zadnje cajte paše kaj lahkega, za občasno kuro mam pa OH.
pa tale linija mi ful diši.
a med sestavinami pa nima ničesar, kar bi dejansko ohranjalo barvo? al je res popolnoma zanič? ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2102 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2008 - 03:13 PM

Tle imaš sestavine:

http://www2.cudovita...;hl=fashionista

Šampon je običen šampon, vsebuje sicer proteine, ampak waaaay za prvimi konzervansi, pa pikico silikona vsebuje. Balzam je vlažilen in silikonski, res vsebuje stearamidopropyl dimethylamine (kot je napisala Sonchika), ampak to vsebuje veliko regeneratorjev, tale ni zato nič posebnega. Tudi recimo Baleini ga vsebujejo, ki se zdijo meni, by the way, sestavinsko kvalitetnejši od tega, da razlike v ceni sploh ne omenjam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2103 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 May 2008 - 03:33 PM

Kakšen je pa drug komplet - Bed Head Hard To Get in Bed Head Self Absorbed? Pozna kdo?

Fantu bi namreč rada kupila en Tigi utrjevalec za lase, ki bi njegove kratke lase ukrotilo in jih obdržalo v željeni oblike, brez mastnega občutka lase (sovražim namreč, če mu grem z roko skozi lase pa je potem cela popasta tongue.gif ). Kakšna priporočila?
  • 0

#2104 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 03:40 PM

hvala!
meni to ustreza, da je predvsem vlažilen, lahek, nič hranilen. mi pa npr. balejini balzami ne ustrezajo.
no, jaz ga komaj čakam. kot sem že rekla, mi je ful všeč tudi vonj.
s šamponom bo pa fant tudi zadovoljen.

zdaj vidim, da je sonchika napisala, da šampon nikakor ni za vsakdanjo uporabo. IPB Image fant pa si lase umiva vsak dan.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2105 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 04:04 PM

Če si čist vsak dan pere lase, sploh ne bi smel imet takih šamponov, razen če ima res ekstremno močne in goste lase, da jim ne pride nič do živega. Za njega bi bil kakšen Aubrey Organics šampon, ali pa od Lavere, pa kaj od Harologi. Tigi šampon za moje pojme noben ni dovolj nežen za vsakodnevno uporabo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2106 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 04:11 PM

hja no, nima glih ekstremno močnih (you know, khm).
prej je uporabljal OH, zdaj ima self absorbed.
da bi ga pa pripravila do nakupa kakšnih dragih šamponov, pa ni šans.
že za to ga komaj pripravim, da si kupi... ker je pač količinsko dobršen.
  • 0

#2107 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 07 May 2008 - 04:15 PM

joooj, kaj pa zdej... w00t2.gif vsi trije dvojčki so mi ful ql!! hmmm hmm.gif. Mislim, da bom kr Curls Rock zbrala... čeprav mislim, da z nobeno izbiro ne bi mogla falit! in če je cena ista tut v salonih, pol res ne bo problem se mimo kašnega ustavit.

Dilema, hvala za nasvete o Lushu. ampak morm priznat, da so te akcije tolko bolj mamljive, tut cenovno in količinsko, da bom ostala kar pri starem in domačem wink1.gif.
je pa res, da so meni naj izdelki šamponi in predvsem styling izdelki, ki pa so v veliki večini tut ful negovalno učinovali. zato sem jih tut tolk veliko uporabljala. ta dvojni efekt mi ful ustreza!
  • 0

#2108 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 04:18 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 5. 2008 - 17:11) View Post

hja no, nima glih ekstremno močnih (you know, khm).

No ja nima glih ekstremno gostih, ampak močni so še zmeri lahko, pa nekih problemov z lasiščem verjetno tudi nima, ane. Ker lasišče je tle še pomembnejše, kot pa lasje.

Vem kak je težko tipe prepričat, da si kupijo kako malo dražjo kozmetiko, jaz mu ponavadi kupim, pol pa mu dam in mu kar rečem, kolk mi je dolžn. laugh.gif

Morska, samo en namig še na hitro - če imaš suhe skodrane lase, potem bo Oatmeal & Honey dvojček veeeeeliko boljša izbira, je tudi sestavinsko neprimerljivo kvalitetnejši, kot Curls Rock. Vem, da je imela Adriane regenerator Curls Rock in ji ni bil nič posebnega, medtem ko je Oatmeal & Honey res fantastičen. Tudi Oatmeal & Honey šampon je dooosti bolj negovalen, kot Curls Rock in naredi prekrasne lase.
  • 0

#2109 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 May 2008 - 04:18 PM

Laverini šamponi s emi ne zdijo rpetirano dragi.

OH 350g pride 12,5€.
Lavera vrtnica, 250g, 6,95€. Po sklepnem računu 250g OH pride 8,93€. Torej je dražji. Akcij nisem upoštevala.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2110 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 04:33 PM

lavera mu ni všeč, ima odpor. ne sprašujte me, zakaj. ;-)
jaz ga zdaj skušam prepričat, da bi si lase umival tam na 2, 3 dni.
a pravi, da ga lasišče potem ful srbi, če si ne umije vsak dan (ker si pač s preparati oblikuje pričesko v luft).
  • 0

#2111 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 May 2008 - 04:37 PM

Naj drži na poti v službo, glavo skozi okno avta. Frizura garantirana closedeyes.gif

Jah, no. Bo pol že sam zaprosil za nasvet, če bo imel od vsakodnevnega pranja preveč razdraženo lasišče ali prhljaj.

Mogoče bi pa moral menjat styling produkte.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2112 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 04:42 PM

ti styling produkti mu najbolj ustrezajo in se ne da premakniti niti za milimeter.
ja saj... ko bo mel probleme, bo pa že cviknil. naj dela po svoje. closedeyes.gif

• 0

#2113 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 May 2008 - 04:55 PM

Morska, vidim, da si že sprobala Mastermind izdelek za utrjevanje las. Kakšen se ti je zdel? Zanima me predvsem za kratke lase...dobro drži, naredi masten občutek? huh.gif
  • 0

#2114 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 08 May 2008 - 10:29 PM

Mastermind, hmm. zelo majhna škatlica, ampak noter je koncentrat, ki ga komot po želji na prstih malo zmešaš z vodo. ne masten sploh ni. prej je občutek bolj lepljiv. jaz takrt če se prav spomnim, sem ga kupila za brata, ampak sem ga kasneje uprabljala tudi sama, mal po konicah. ampak ni namenjen za to smile.gif. takrt je bil zadovoljen, mislim da ga je občasno kombiniral tudi z drugimi geli. ne dela mokrega videza las in sijaja. če to želiš, so boljši geli in laki... ne gre za ultra lepljivo obstojnost, tako da lahko ustvarjaš mehkejše oblike, ki jih lahko z malo mokrimi rokami, tudi ko so suhe ali celo naslednji dan, po želji spreminjaš oz osvežiš na tako obliko. zdej uporablja pa Got2be Glued. tuba je ful velika, obstojnost skupaj z zelenim Taft lakom 100%... po občutku na prstih pa me je krema Glued ful spominjala lih na Mastermind ali Ice Molder (ki je tut eden top bil svoje čase) pa kolkr brat prav, ki je vse to uporabljal, da je ta Got2be točn tak. Glued isto je blo treba močit za moker videz oz za mal bl shiny špice delat... samo če ti to ne paše, pol sploh ni panike. porabi se zelooo malo. prou smešno.
Za Mastermind - js bi rekla, da loh dobiš enako dobre izdelke za nižjo ceno...
IPB Image
  • 0

#2115 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 08 May 2008 - 10:52 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 5. 2008 - 17:18) View Post

jaz mu ponavadi kupim, pol pa mu dam in mu kar rečem, kolk mi je dolžn. laugh.gif

hahahhaha ne moren verjet jst isto naredim thumbup.gif ...kao moj ne rabi tko drage kozmetike, njemu je ok una cip ...pol pa mu jst kljub njegovi skromnosti in nevednosti kej kupim in seveda zahtevam denar za to tongue.gif

• 0

#2116 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 May 2008 - 09:49 PM

sm že kupovala prek neta, sam sm pozabla kok je že poštnina. ker nevem če se mi ne splača kr do kranja it pa kupt v studiu ma. a kera ve kok je poštnina?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2117 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 May 2008 - 10:15 PM

Men se zdi, da je 1,5€.
  • 0

#2118 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 May 2008 - 10:35 PM

ok, hvala! bom šla poj rajš v kranj k mam itak opravke. jeeeeeeeej, komi čakam na novo dozo biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2119 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2008 - 12:16 PM

tigi fashionista super diši po borovnicah, vonj je precej obstojen.
in kot sem pričakovala, je za moj okus super efekt na laseh - niso obteženi in nahranjeni (to niti ne morejo biti, ker balzam ni hranljiv), ampak kar malo trdi in volumnasti - točno to mi je všeč. podoben je efekt na moj laseh je efekt jungle regeneratorja od lusha.
  • 0

#2120 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 May 2008 - 12:42 PM

Kaj je že to Fashionista, nisem dosti pozorna na Tigi izdelke, kaka pena ali navaden balzam za lase? A je kej viden volumen? woot.gif Trdi in volumnasti praviš, a bi ga lahko primerjala s taft penico?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users