QUOTE(Podgana @ 28. 2. 2009 - 19:54)

Je svetlejši, ja. Drugače imaš pa pri Revlonu tudi Ivory, ki je svetlejši od Buff pa še rumen ni tako kot Buff (in po sliki sodeč ti niti slučajno ne rabiš rumenega pudra

).
PISMO!

Ampak ok, itak ste rekle, da Ivory pri Revlonu nimajo več (namreč, prej še ni bilo nobenega odgovora, pa sem šla kar bo Buff spet

). Zakaj to delajo, mi lahko kdo pove? Isto so naredili pri Loreal True match 1C (oz. vse enke), ki so ga kar dolgo nazaj umaknili, pa sem prej skoz tega uporabljala

. A Ivory sigurno ni rozast? Ker te so mi pa res grdi

. Čeprav, itak ne vem, kakšen podton imam

. Gotovo me bo kakšna razsvetlila!
QUOTE(Ilmatar @ 28. 2. 2009 - 20:17)

Mladoletna, kaj pa mineralni pudri? Tu imaš več izbire pri odtenkih, tudi za zelo svetlo polt. Buff pa vsekakor ni zate, zato pa potegne na oranžno. Podgana ti je dobro svetovala, Ivory zna biti super na tvoji koži.
Hmm, a mineralni vredu prekrivajo (okoli nosa imam zmeraj rdeče, pa rdečico na licih ...)? So za suho kožo? Večinoma se jih dobre samo iz tujine naroči, ane? Naraven finish dajejo?
QUOTE(Goddess @ 28. 2. 2009 - 21:28)

Ivory se ne dobi več. Js ga že ful dolgo nisem videla. Mladoletna če bi ga rada mela oz. sprobala, js ga mam še, pa ga ne uporabljam. Sem ga pa pretočila v eno flaško s pumpico, ti pa podarim če hočeš.
Če lahko, prosim

.
edit: Sem videla, da se ga očitno še kje dobi, joj

. A na stojalu naj bi bil ivory levo oz. pred buffom? Ker v naši tuševi drogeriji je bil danes skrajno levo Buff. Če ja, potem se še vseeno priporočam, ker ga v tem primeru pri nas očitno ni.