Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2101 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 31 December 2008 - 03:04 PM

QUOTE(exotica @ 31. 12. 2008 - 14:52) View Post
aja pa še zanima me na kakšen ton kože paše puder...

npr. malo zgoraj sem videla, da za roza paše rumen smile.gif

Ravno v tem je fora. Jaz imam npr. izrazito rumen podton pa ful sem svetla; če se bom naličila s pudrom z rozastim podtonom, bom grozna. Kot mali pujsek. Če bi pa kaka z roza podtonom uporabila puder z rumenim, tudi ne bi dobro izpadlo ... khm, oranžno verjetno. Nekatere imajo npr. nevtralen podton in se razlika itak ne opazi, tiste z izrazitim podtonom morajo pa še toliko bolj paziti, da izberejo ustrezen odtenek.

Puder sprobaj na čeljustni kosti (na robu), na vratu ali na zapestju ni dobro. Potem naredi kak krog po trgovini in se spet poglej. Tisti odtenek, ki se zlije s tvojo poltjo (ni prehodov), je pravi.

• 0

#2102 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 01 January 2009 - 12:16 PM

Kok sem jst huh.gif biggrin.gif , 5min se mi svoja polt zdi bolj prvi podobna, potem pa drugi in spet obratno tako naprej ... twisted.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 01 January 2009 - 03:59 PM

Včeraj sem sprobala svoj nov puder in sem popolnoma razočarana. Moja rdeča lička se vidijo enako kot pred pudranjem. Grozno cry.gif
Se mi zdi, da na tej sliki zgleda kot da sploh nisem napudrana.

IPB Image
  • 0

#2104 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 01 January 2009 - 04:12 PM

S katerim pudrom si se to namazala?

Jst mam tudi rdeča lička, kar mi je revlonov puder za mastno kožo popolnoma prekril, ta za suho pa ne čiist. Vbistvu lih zdravo izgleda.
  • 0

• Guests

Posted 01 January 2009 - 06:55 PM

joj....sem pozabila napisat kateri puder imam oops.gif

Estēe Lauder Double Wear Foundation- odtenek Shell
Mislim, da je to najsvetlejši.
  • 0

#2106 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 01 January 2009 - 08:01 PM

Če že, je fajn, ker da naraven finish, hehe. Ne, ampak ja, ni ok, da se ga ne vidi v tem smislu, da nič ne prekrije. Oz. ne izenači tena kože. Pa še drag je bil najbrž down.gif .
  • 0

#2107 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 February 2009 - 02:18 PM

Vceri sem hotla ta novga MACa kupit (mal za zalogo biggrin.gif ), samo ni tle trgovine. Sem se pa zagledala v enga od Bobbi Brown, samo je 40€. wacko.gif
  • 0

#2108 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 28 February 2009 - 11:42 AM

1. Ali je tisti ful svetel Lancomov puder (ki ga ima FTSE) svetlejši od Revlonovga Buff ?

2. Nekako sem že malo izgubila upanje s tekočim pudrom, ki bi se mi po odtenku povsem zlil s poltjo (tudi pri Revlonovem Buff opažam temnejše oranžkaste madeže na vratu, sploh ne morem dost zabrisat rolleyes.gif ), če pa bi se zlil z vratom, ki bi bila polt videti taka, kot na sliki (imela sem št. 0 enga manhattan pudra v prahu za pust), kar mi pa tudi za vsak dan ni všeč, saj sem potem totalno bela.

IPB Image

Je zato vsaj kakšen tekoči korektor fuul svetel in dobro prekriven? sad.gif

• 0

#2109 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17278 posts

Posted 28 February 2009 - 07:54 PM

Je svetlejši, ja. Drugače imaš pa pri Revlonu tudi Ivory, ki je svetlejši od Buff pa še rumen ni tako kot Buff (in po sliki sodeč ti niti slučajno ne rabiš rumenega pudra smile.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2110 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 28 February 2009 - 08:17 PM

Mladoletna, kaj pa mineralni pudri? Tu imaš več izbire pri odtenkih, tudi za zelo svetlo polt. Buff pa vsekakor ni zate, zato pa potegne na oranžno. Podgana ti je dobro svetovala, Ivory zna biti super na tvoji koži.
  • 0

#2111 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 28 February 2009 - 09:15 PM

Meni je bil Revlonov Buff pretemen, pa imam približno enako svetlo polt, kot ti (po slikah sodeč). A se Ivory še sploh dobi? ermm.gif

Mene pa mika Lancôme Photogenic Lumessence, zadnjič sem pregledala vse high-end pudre, in je ta skoraj edini brez t.dioksida. Ga je katera že imela? Pa glede odtenka me zanima, kateri je pri nas najsvetlejši pri Lancome-ovih pudrih, Beige albatre?

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2112 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 28 February 2009 - 09:28 PM

Ivory se ne dobi več. Js ga že ful dolgo nisem videla. Mladoletna če bi ga rada mela oz. sprobala, js ga mam še, pa ga ne uporabljam. Sem ga pa pretočila v eno flaško s pumpico, ti pa podarim če hočeš.

Jina če ti je bil Buff pretemen, ti pomoje tud od tega Lancomovega pudra ne bo noben odtenek dovolj svetel. Js sem čist vse HE pudre v Sloveniji preverila, kako svetle odtenke majo, pa sem našla samo pri Lancomu 2. Od Lancomovih je samo pri Color Ideal (ta ma TD) in Maquimat dovolj svetel odtenek. Sta pa oba z rumenim podtonom. Js mam Color Ideal odtenek 004 Ivorie.
  • 0

#2113 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17278 posts

Posted 28 February 2009 - 09:33 PM

V Nami poglejte za Ivory.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 28 February 2009 - 09:36 PM

Ivory se skoraj ziher še dobi. Sem ga par tednov nazaj še videla v Mullerju ali Nami, nisem ziher.
  • 0

#2115 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 28 February 2009 - 09:38 PM

QUOTE(Podgana @ 28. 2. 2009 - 19:54) View Post

Je svetlejši, ja. Drugače imaš pa pri Revlonu tudi Ivory, ki je svetlejši od Buff pa še rumen ni tako kot Buff (in po sliki sodeč ti niti slučajno ne rabiš rumenega pudra smile.gif ).

PISMO! verymad.gif Ampak ok, itak ste rekle, da Ivory pri Revlonu nimajo več (namreč, prej še ni bilo nobenega odgovora, pa sem šla kar bo Buff spet oops.gif ). Zakaj to delajo, mi lahko kdo pove? Isto so naredili pri Loreal True match 1C (oz. vse enke), ki so ga kar dolgo nazaj umaknili, pa sem prej skoz tega uporabljala rolleyes.gif . A Ivory sigurno ni rozast? Ker te so mi pa res grdi laugh.gif . Čeprav, itak ne vem, kakšen podton imam sad.gif hmm.gif . Gotovo me bo kakšna razsvetlila! biggrin.gif

QUOTE(Ilmatar @ 28. 2. 2009 - 20:17) View Post

Mladoletna, kaj pa mineralni pudri? Tu imaš več izbire pri odtenkih, tudi za zelo svetlo polt. Buff pa vsekakor ni zate, zato pa potegne na oranžno. Podgana ti je dobro svetovala, Ivory zna biti super na tvoji koži.

Hmm, a mineralni vredu prekrivajo (okoli nosa imam zmeraj rdeče, pa rdečico na licih ...)? So za suho kožo? Večinoma se jih dobre samo iz tujine naroči, ane? Naraven finish dajejo?

QUOTE(Goddess @ 28. 2. 2009 - 21:28) View Post

Ivory se ne dobi več. Js ga že ful dolgo nisem videla. Mladoletna če bi ga rada mela oz. sprobala, js ga mam še, pa ga ne uporabljam. Sem ga pa pretočila v eno flaško s pumpico, ti pa podarim če hočeš.

Če lahko, prosim smile.gif .

edit: Sem videla, da se ga očitno še kje dobi, joj laugh.gif . A na stojalu naj bi bil ivory levo oz. pred buffom? Ker v naši tuševi drogeriji je bil danes skrajno levo Buff. Če ja, potem se še vseeno priporočam, ker ga v tem primeru pri nas očitno ni. oops.gif
  • 0

#2116 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 28 February 2009 - 09:44 PM

Ivory je rozast ja. Če ga hočeš, mi na ZS naslov pošlji. Glede podtona je pa tako, če maš modrikaste žile (na zapestju se najbolje vidi) si hladen oz. roza podton, če maš pa bolj zelenkaste si pa topel oz. rumenkast podton.

Js sm mela mineralnega, sicer od Revlona, pa ne prekriva kaj dosti. Izenači ten, to je pa tud vse.

Ivory naj bi bil levo od Buff-a.

• 0

• Guests

Posted 28 February 2009 - 09:44 PM

Aja, morda se ti splača it v kakšno od Beautique drogerij pogledat. Tam sem jaz dobila L'orealov True Match N1, ko ga že par mesecev nikjer drugje več ni bilo.
Tukaj pa piše, kje so te drogerije: http://www.mercator....a...d=0&stid=62
  • 0

#2118 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 28 February 2009 - 09:52 PM

QUOTE(Goddess @ 28. 2. 2009 - 21:44) View Post

Ivory je rozast ja. Če ga hočeš, mi na ZS naslov pošlji. Glede podtona je pa tako, če maš modrikaste žile (na zapestju se najbolje vidi) si hladen oz. roza podton, če maš pa bolj zelenkaste si pa topel oz. rumenkast podton.

Js sm mela mineralnega, sicer od Revlona, pa ne prekriva kaj dosti. Izenači ten, to je pa tud vse.

Ivory naj bi bil levo od Buff-a.

Ej, to sem jst že ful gledala, spraševala druge, pa niti jst niti drugi ne vemo, a so žile bolj modre al bolj zelene videt laugh.gif . Potem sem probala s srebrnimi in zlatimi uhani, pa ne vem, mogoče mi mal bl srebrni pašejo, ampak to najbrž zato, ker zlatih nikoli ne nosim laugh.gif .
Brrr, že kar vidim zdaj nadomestni roza temnejši madež na vratu namesto oranžkastega biggrin.gif
Ampak Revlonov ni "čist" mineralni, a ni tko? Mislim da ima dodatke in to? Pa tudi odtenki so dost temni, sem danes malo pogledala.

QUOTE(PurePoison @ 28. 2. 2009 - 21:44) View Post

Aja, morda se ti splača it v kakšno od Beautique drogerij pogledat. Tam sem jaz dobila L'orealov True Match N1, ko ga že par mesecev nikjer drugje več ni bilo.
Tukaj pa piše, kje so te drogerije: http://www.mercator....a...d=0&stid=62

Uu, ta je pa ravno pri nas! Očitno nismo taka vas biggrin.gif . Samo zdaj je že res took časa minil, odkar so ga nehali dobavljat, da skoraj ne verjamem, da še kje obstaja hmm.gif .
  • 0

#2119 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 28 February 2009 - 09:56 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 28. 2. 2009 - 21:52) View Post

Ampak Revlonov ni "čist" mineralni, a ni tko? Mislim da ima dodatke in to? Pa tudi odtenki so dost temni, sem danes malo pogledala.

Ni ne. Je en dovolj svetel odtenek, mislim da je 008 Ivory hmm.gif . V glavem men je bil ta brezvezen, mam raje puder v kamnu, ki vsaj matira.
  • 0

#2120 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 28 February 2009 - 10:00 PM

Če bi že probala kdaj mineralnega, bi potem čimbolj pravga mineralnega smile.gif . Meni te3 pudri v prahu took ne pašejo na kožo. Tam na sliki začuda ok izpade, samo drugač bi bilo pomoje po parih dneh obupno, ker bi sigurno fuul luskic po nosu dobila. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users