Ponavadi jem Žitovega polnozrnatega, da je vsaj malo boljši.
Sva pa očitno res tako drugače navajeni, da je težko govorit. Hujsam jaz prvotno zato, ker veliko manj jem kot prej. Prej sem precej slabo jedla. Ponavadi sem se preveč najedla, namesto kakšnega sadja za malico sem jedla sendvičke, zmeraj tudi dosti česa sladkega, za kosila sem ponavadi tudi manj zelenjave kot sedaj pojedla, pa zdaj proti prej zelo malo makaronov, krompirja, riža in pa tudi kruha pojem.
In je meni to "novo", da se po obroku še vseeno zelo lahkotno počutim, da sem, preden jem, ponavadi že lačna ... ker saj veš, da ljudje velikokrat jemo tudi kar tako malo, za okus. Vglavnem, sem veliko spremenila od prej, je pa vseeno razlika, da jaz mislim, da sedaj precej zdravo jem, tudi s toastom vred. Bi bilo še kaj za izboljšat, ampak načeloma sem pa zelo zadovoljna.
Ko pridem domov ali k sestri, pa se velikokrat ne vzdržim. Pri nas imamo od nekdaj kao neka manjša kosila, ki so sicer dostikrat kar vredu (dokaj zdrava), potem pa so na vsakem koraku!!! sladkarije, piškoti, čokolada... Grem iz bivalnega dela v klet, pa na poti vidim že 5 mest s tem... Zaradi nečakinj kao. Pa navado imata našedva zeloo pozno jesti kakšne sendvičke, oči obvezno je ponoči, ne je pa npr zajtrka..
Vglavnem, doma mi je težko (ker sem da sladko mahnjena) in mi je pri fantu super, veliko lažje hujšam. Si od doma samo ok stvari prineem. Kakšno kislo mleko, domače sadje, ..