Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2101 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2007 - 03:33 PM

Pa tvoji že vejo? Ne ugotovijo ??? Pa bi ti dovolili, če bi jih tak vprašala..
  • 0
Viens, reste ici!

#2102 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2007 - 03:35 PM

Daj Ana na msn me sprejmi, da ti tam vse povem. smile.gif

Drugače pa ne, starši ne vejo. Danes malo čudno govorim pa tak ne pogruntajo. biggrin.gif Dovolili mi pa 120% ne bi, ker sem jih že 1x vprašala pa so mi rekli, da ne, da ne pride v poštev itd. Zdaj pa tak sploh ne vejo, da ga imam. smile.gif
  • 0

#2103 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2007 - 07:24 PM

Adriane .. Ko bom kupovala novi pirs, s krajšo palčko. Kako naj vem kolk dolgo palčko naj vzamem ? ermm.gif
  • 0

#2104 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2007 - 07:52 PM

Vzami ga ven in zmeri palčko. Moja je mela 2 cm. Na oko sem tak odmerla, da bi blo fajn, če bi bla 2 mm krajša.
Je pa verjetno pri vsakem drugače. Nimamo vsi enako debele "klobase" laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2105 ancH

ancH

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 10 June 2007 - 07:52 PM

Kje je najbolš za obrv pirsat v Mb ^^?
  • 0

#2106 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 10 June 2007 - 08:08 PM

lala si pogumna biggrin.gif meni je uros 2x zajebal pirs v popku laugh.gif cestitam!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#2107 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2007 - 08:11 PM

Kak ti je zajebal ? Ti je premalo kože vzel? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2108 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2007 - 08:17 PM

Ali pa krivo naredil.

Adriane klobase ja laugh.gif
  • 0

#2109 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 10 June 2007 - 08:19 PM

2x mi je šifki naredil.Ti pokazem? Evo -> / <- Tocno v tej smeri in v taksnem..hm..kotu nagnjen. laugh.gif
  • 0

#2110 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2007 - 08:24 PM

A pol ko ti je prvič zasral si šla še 1x k njemu ?

P.S Dobro si nam pokazala, kak ti je naredo laugh.gif
  • 0

#2111 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 10 June 2007 - 08:45 PM

Js sm na morju vidla take lepe pirse za u jezik, da me je kr primlo, da bi ga mela. Sam še 4 leta počakam pa bo laugh.gif
  • 0

#2112 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 10 June 2007 - 09:20 PM

Mah nisem mela keša in sem pac pri njemu dobila brezplacno ""popravilo"".Skratka,drugic ko sem mu jaz narisala kako MORA bit je se kr jamral, da nimam pojma in kako ni to res.In valda ker je trma ter hotu narest po svoje mi je spet krivo naredu.
My ass pa "specializacija".
  • 0

#2113 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 11 June 2007 - 05:12 PM

ohmy.gif A pol ti ni naredil tak kak si mu narisala ? ohmy.gif
  • 0

#2114 monika321

monika321

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 15 June 2007 - 05:02 PM

hello folk...

jst sm si pa dala preluknat jezik v exitu, in bo v ponedeljek 14dni.in sicer me zanima če je normalno d mi je po enem tednu (brez bolečin prvih trii dni in jezik mi je zatekel čisto malo jedla sm že drugi dan vse normalno vse trdo) začela tečt kri iz luknje v jeziku in to kr parkrat na dan...ponoči me pa ful boli jezik in tudi teče kri včasih full včasih malo.sem šla v exit pa so mi rekli da je to baje normalno ker se linfa čisti,...sedaj me pa zanima kaj mislite vi. nekdo mi je pa rekel d tok časa nebi seml tečt...včasih komaj ustavim kri, in ne vem več kaj naj naredim...
havala za odgovore
petty
  • 0

#2115 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 15 June 2007 - 05:09 PM

Ne vem če je to glih dobr no! Dej pejt vprašat v Cult al pa kam drugam, da boš vidla kaj ti bodo ostali "mojstri" piercinga svetovali! Mene bi to ful motil, pa sem skor zihr, da to neki ni cool. Sem mela sama dost pizdarij s piercingi in ti lako rečm sam to, da se s tem ni za igrat
  • 0

#2116 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 15 June 2007 - 06:29 PM

Jz sm si pa pred 4 dnevi nrdila pirs u jezik, in sicer pri lei u kopru...taprvi dan je blo use ok, drugi in tretji dan je blo mal zatečeno, ampak sploh ni blo panike. bolel me tud ni, jem že skor normalno
zdj me je pa monika321 čist prestrašla...men je sam po luknjanju tekla kri, zdej pa sploh ne...joj, upm, d se kej ne zgodi, ku če ne mi bojo spet tastari začeli predavat: pa sej sm ti rekla, da ne deli tega, zdej pa maš...
sm pa ful ponosna nase, d sm zbrala pogum in nič ne obžalujem smile.gif
  • 0

#2117 monika321

monika321

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 15 June 2007 - 07:01 PM

ej sory k sm te pestrašla sm se mi res to dogaja...nebi rekla d bi mi sam en dan tekla mi že tko par dni vsake tok časa... sm poklicala v cult eno punco in je rekla d je to zelo čudno k naj nebi smelo tok časa krvavet..mi je svetovala nj čimprej pridem tja ker mam najbrž alergijo na kirurško jeklo,k so mi ga dal v exitu a ne...in baje d oni dajejo sam biomaso in to je 100 bolš k se ti nemore nč zagonjt in nobenih infekcij ni...lah je pa vzrok tudi prevelika palčka - pierc...tak punce držte pesta je vse oky, jutri dopoldne se dobim po vsej verjetnost z njo da bo pogledala kak je...ajde mejte se....

• 0

#2118 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 16 June 2007 - 02:17 PM

upm, d se je use dobr izteklo...
sj mene tud mal boli na spodnji strani jezika, vrjetn zato, ker je palčka predolga...
  • 0

#2119 monika321

monika321

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 17 June 2007 - 09:51 AM

hello.ja tko je blo s petka na sobot je blo odlično ponoči, sm spala nč mi ni kri tekla ne nč tk da pol nism šla u lj,sm bla naumna k nism šla....zdj dans se je spet poslabšal ponoč mi je spet na veliko tekla kri in sm jo kumi ustavla...tako da sm fulll v dilemi....sploh ne vem al nj grem jutr pol v cult po tist pirsing kao iz boimase k je 100%d ne more bit nč narobe pr njem...al naj zdejšn pirs dam vn...sploh ne vem več...pa tud dala bi ga vn ker moj oči doma ne ve, samo mami ve in ne vem kako bo če ostali izvejo...
bojim se da bo potem isto z unim pirsom, če ga bi šla kupt....dost mam že tega d ponoči ne morem spat k mi kri teče skoz in vse...sam full mi je pa všeč po eni strani pirsing v jeziku...
am koliko časa se pa celi če daš piercing vn?
ajd mjte se!!pomagejte mi.... pa še zanima me če kira ve kok je cena pirsa tm v cultu tega k je z biomase...
  • 0

#2120 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 June 2007 - 10:05 AM

Monika, če si ga daš ven, dvomim, da bo do jutri zdržal, brez da bi se ti karkoli zarastlo (vsaj začelo zaraščat).

Kaj mutijo oni v Exitu?! Nikoli nisem rada šla tja, ker se mi je tip zdel tak naduvan, ko da bi modrost celega sveta požrl. Prav tako John! bruh.gif
Niti malo ni normalno, da ti tak fejst kri teče!

Sama bi ti svetovala, da si ga daš ven, a vem, da si ga ne boš... Jutri pod nujno v Cult po nov pirs. Naj ti ne bo škoda dnarja. Če ti ga telo zavrne, ga lahko še zmeraj v ušesu nosiš.

Ne se zaje*avat! Neobičajne krvavitve še nikoli niso pomenile nič dobrega.

Če ga misliš obdržat, kupi novega ali pa ga daj ven in idi k zdravniku, če krvavenje ne pojenja.

Kako pa je drugače z oteklino?

Nočem te nič strašit, ker konec koncev sama nisem zdravnik, a nikoli se ne ve. Prav tako mam pri tebi občutek, da bi ga krvavanju navkljub rada obdržala. Čeprav te boli in ga nočeš več, ga vendarle še imaš... Vso srečo! smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users