Posted 25 May 2007 - 11:21 AM
Sej veš če bi te fino pobarvala, se tudi narastek ne bi fejst videl potem. Barva se čez čas še malenkost spere, pa če ti naredi lepo, tako prelivajočo rjavo, se narastka potem praktično ne vidi (ker si tudi naravno rjava, kokr vem). Jaz imam narastka zdej že ene 5 centi najmanj, pa se ga praktično ne vidi - res. Noben ga ne opazi, samo jaz če grem picajzlasto pod močno lučjo gledat v špegu. Ker naravna rjava itak ni čist enotna (tko kot kakšna umetna črna, rdeča) in se ne vidi. Sej js nič ne nagovarjam, častna beseda, samo tko vprašam, ker me je prešinlo, da si res že ful dolgo črna. In če ti je ta Jennina barva tko všeč, I say why not. =) Je pa res, da se ti pred poletjem ne splača eksperimentirat, bodo lasje že itak dosti obremenjeni zaradi žgočega sonca, morske vode in tega, pa še spralo bi se ti hitro.
Tale je tudi dobra, zelo temno rjava, ampak mi je všeč to, da se je niti slučajno ne da zamenjat za črno, ker je res povsem rjava (če veste kaj mislim, linija med zlo temno rjavo in črno je dost zabrisana).
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.