Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#2101 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 14 November 2006 - 12:58 AM

Hvala obema, zlati sta!!! smile.gif (Jenna, sem preslišala tvoj kanček sarkazma, vem, da ne moreš, da ne bi... wink.gif )
  • 0

#2102 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2006 - 01:00 AM

QUOTE(Michelle @ 14. 11. 2006 - 0:58) View Post
(Jenna, sem preslišala tvoj kanček sarkazma, vem, da ne moreš, da ne bi... wink.gif )

Lavjutu. IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2103 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 November 2006 - 09:33 AM

nujno rabm link do tiste teme, v kateri je biu en link, ko si zaskrolu cez babo, pa je pokazal kaka je z mu pa brez. mislm, da se je slo tut o tem, kako retusirajo vse te slike, da izpade popolno. prosim za pomoc! hvala!

A RES NOBEN NE VE? NUJNO RABM ZA SOLO!!!
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2104 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14282 posts

Posted 15 November 2006 - 12:48 AM

pikica upam da ni prepozn.
http://www2.lepa-si....?showtopic=6829
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2105 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 November 2006 - 09:58 AM

frcica, ful hvala, ampak to ni to kar iscem cry.gif tko je blo vec zensk, pevk pa tega, in pol si tm cez zaskrolu... hvala useen, zlata si
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2106 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 15 November 2006 - 10:18 AM

Ni čist to je pa podobno

klik

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#2107 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 15 November 2006 - 04:24 PM

do kdaj pošta razvaža pakete?
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#2108 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26037 posts

Posted 15 November 2006 - 05:01 PM

kaj je letaliska pristojbina?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2109 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 November 2006 - 06:31 PM

tist link sm hvala bogu najdla. Anya ta tvoj mi bo pa tut prav prišel! hvala!
  • 0

#2110 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 November 2006 - 06:56 PM

Letališka pristojbina je znesek, ki ga moraš plačati, ko kupiš karto za polet z avionom. S tem denarjem se financirajo letališča (plačaš dejanso uslugo na letališču).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2111 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26037 posts

Posted 15 November 2006 - 07:00 PM

hvala wink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2112 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 November 2006 - 08:24 PM

na računalniku mam pesm od titanika, kjer klavir igra, pa me je full prjel, da bi še jz se to naučila, sam not nimam cry.gif

jih mogoče kdo ma, oz. jih nekak poišče ? jz že iščm, sam mi ne uspeva najbol ..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2113 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 November 2006 - 01:54 AM

QUOTE(sonchika @ 15. 11. 2006 - 18:56) View Post

Letališka pristojbina je znesek, ki ga moraš plačati, ko kupiš karto za polet z avionom. S tem denarjem se financirajo letališča (plačaš dejanso uslugo na letališču).

in državi,ker je to neke vrste turistični davek,kateri pa majo velk vpliv na gospodarstvo
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2114 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 November 2006 - 01:21 PM

a m lah ena najde od e+ oddaje zadnjega tedna-ne morm pa ne morm najdt na netu
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2115 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 November 2006 - 02:48 PM

še vedno me zanima prejšno vprašanje moje, dodajam pa še, če mi lahko kdo tole reš prosm

6
Točke: 1 Kakšna je pH vrednost raztopine, ki jo dobimo, če v vodi raztapljamo žgano apno - kalcijev oksid?
Odgovor:
7
Točke: 1 Kako se bo obarvala raztopina rdečega zelja v kisu?
Odgovor:

9
Točke: 1 Element X je zgrajen iz štiriatomnih molekul. Je zelo reaktiven. Pri gorenju elementa X nastane nekovinski oksid. Če ta oksid raztopimo v vodi, nastane spojina Y, ki se uporablja pri proizvodnji osvežilnih pijač. Če v vodno raztopino te nastale spojine dodamo indikator fenolftalein, ne zaznamo spremembe. Če pa dodamo metiloranž, se le-ta obarva rdeče. Poimenuj spojino Y.
Odgovor:
10
Točke: 1 Azaleje najbolje rastejo v kisli zemlji. Na izbiro imaš šotno prst s pH 5,5 in vrtno zemljo s pH 7,5. V katero boš posadil azelejo?
Odgovor:

• 0

#2116 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 November 2006 - 03:55 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 18. 11. 2006 - 16:48) View Post

še vedno me zanima prejšno vprašanje moje, dodajam pa še, če mi lahko kdo tole reš prosm

6
Točke: 1 Kakšna je pH vrednost raztopine, ki jo dobimo, če v vodi raztapljamo žgano apno - kalcijev oksid?
Odgovor:
7
Točke: 1 Kako se bo obarvala raztopina rdečega zelja v kisu?
Odgovor:

9
Točke: 1 Element X je zgrajen iz štiriatomnih molekul. Je zelo reaktiven. Pri gorenju elementa X nastane nekovinski oksid. Če ta oksid raztopimo v vodi, nastane spojina Y, ki se uporablja pri proizvodnji osvežilnih pijač. Če v vodno raztopino te nastale spojine dodamo indikator fenolftalein, ne zaznamo spremembe. Če pa dodamo metiloranž, se le-ta obarva rdeče. Poimenuj spojino Y.
Odgovor:
10
Točke: 1 Azaleje najbolje rastejo v kisli zemlji. Na izbiro imaš šotno prst s pH 5,5 in vrtno zemljo s pH 7,5. V katero boš posadil azelejo?
Odgovor:

Ne me prijet za jezik, samo mislm da je tko:

1 Kakšna je pH vrednost raztopine, ki jo dobimo, če v vodi raztapljamo žgano apno - kalcijev oksid?

kalcijev oksid je bazičen, zato bi mogel biti pH nad 7

Odgovor:

Neki v zvezi z žveplom, ali pa s fosforjem, ker sta iz 4-atomnih molekul... Y spojina mora biti baza, ker jo obarva metiloranž

1 Azaleje najbolje rastejo v kisli zemlji. Na izbiro imaš šotno prst s pH 5,5 in vrtno zemljo s pH 7,5. V katero boš posadil azelejo?[/color]Odgovor:

Če azeleje rastejo v kisli zemlji, potem jo boš posadil v zemlji s ph 5,5

Upam, da sm ti odgovorila prov ;)

Lp

• 0

#2117 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 18 November 2006 - 05:46 PM

Mladoletna,

ne vem če je kej uporabnega, samo se mi zdi da bi se tu znalo kej najt:

http://www.pianofile...eart Will Go On
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2118 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 November 2006 - 05:55 PM

hvala obema wink.gif , če mogoče kdo zna še ostalo iz kemije, naj prosm napiše smile.gif
  • 0

#2119 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 November 2006 - 10:22 PM

[quote name='ananas' date='18. 11. 2006 - 15:55' post='269199']
Ne me prijet za jezik, samo mislm da je tko:

1 Kakšna je pH vrednost raztopine, ki jo dobimo, če v vodi raztapljamo žgano apno - kalcijev oksid?

kalcijev oksid je bazičen, zato bi mogel biti pH nad 7
narobe
Odgovor:

Neki v zvezi z žveplom, ali pa s fosforjem, ker sta iz 4-atomnih molekul... Y spojina mora biti baza, ker jo obarva metiloranž

1 Azaleje najbolje rastejo v kisli zemlji. Na izbiro imaš šotno prst s pH 5,5 in vrtno zemljo s pH 7,5. V katero boš posadil azelejo?[/color]Odgovor:

Če azeleje rastejo v kisli zemlji, potem jo boš posadil v zemlji s ph 5,5
Upam, da sm ti odgovorila prov ;)
narobe

nevem, zakaj bi blo to narobe ermm.gif
  • 0

#2120 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 18 November 2006 - 10:58 PM

Ve kdo kaj je to za pasme?Ne gledati kruha down.gif
Mislim da je neki lovski, oz nekaj takega ker ma dolg repek pa male tačke biggrin.gif
wub.gif IPB Image
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users