Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2101 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 November 2009 - 04:56 PM

laugh.gif laugh.gif
Ti kar, seveda ne zamerim. Čudno, meni pa ni bil preveč lepa. Zgleda res nikol nisi zadovoljen s tistim, kar dobiš laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#2102 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 04 November 2009 - 05:17 PM

QUOTE(_vrtnca_ @ 4. 11. 2009 - 16:29) View Post

^My thoughts exactly. Sicer sem zaprisežena rjavolaska, a mi je tale Ninchina naravna zlo všeč (drugače mi blont sploh ni).

Podpis!!

In Nutella...ona fotka v travi....crazy bjutiful vse od cupe do tebe nasplosno!

Babe, kaj delate neumnosti s tem blondiranjem, why oh why. cry.gif

biggrin.gif

QUOTE(november.rain @ 4. 11. 2009 - 14:58) View Post

In ej, meni se tvoj narastek sploh ne zdi tako katastrofalen ker imaš svoje lase v osnovi svetle, huje bi bilo če bi tvoji lasje bili temno rjavi.

Podpis se pod tole!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2103 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 November 2009 - 06:53 PM

Nutella, ne dajat kane na tako svetljene lase, pa s copper odtenkom boš živo oranžna. Jaz bi na tvojem mestu še naprej barvala zgolj narastek (zdej imaš božansko blond barvo) in negovala lase kolikor se le da, sploh konice. Nikakor pa se ne barvaj po dolžini, niti ne vem zakaj bi se, ker imaš res krasno barvo. Druga ti itak ne preostane, če hočeš bit še naprej bjonda in imeti kolikor toliko zdrave lase.

Ninča, prosim ne podaljškov, meni so taaaako ogabni, sploh na bjondah. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2104 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 November 2009 - 07:06 PM

Okej, nič nebom eksperimentirala... samo čimmanj barvala po celi dolžini oz. sploh ne vidim potrebe ker ni slaba barva (razen čist pri narastku) sploh ko so frišno oprani.

Sem se odločla da dam zdaj ene 5 centi stran in tud neham fenirat s tem mojim "ravnalnim fenom" saj mam občutek da ni kaj boljši od likalnika... sklepam po tem kako nenormalno vroči so lasje tik po uporabi..prav žgoči!

Rada bi se navadla na viklerje. To hočem že zlo zlo dolgo ampak nevem katere navijalke nabavit za kakšen izgled, kako jih navit itd.

PROSIM če bi mi katera znala kakorkol pomagat glede tega, al pa mi bi dala kakšne spletne strani.. ful bi blo fajn res! ... rada bi pa dosegla čimbolj ravne lase al pa kakšne luštne kodrčke, nevem kr nimam pojma glede navijalk ... res bi vas prosla.

S tem bom čist ukinla toplotno oblikovanje tak da upam da bo kaj bolše.

Ninch, s katero barvo se barvaš? tongue.gif Božanska jee.
  • 0
Memento mori.

#2105 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 November 2009 - 07:09 PM

Nutella kaj pa če si delaš kito pred spanjem?
Meni črvi niso bili fajni ker naredijo krnekaj to sploh ni bilo podobno kodrom, one z ščetinicami ali kako naj rečem so ko jih daš dol kot ovčka za ostale pa nevem biggrin.gif
  • 0

#2106 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 November 2009 - 07:13 PM

Meni je frizerka rekla, pa tut osebno mnenje- če so lasje uničeni, si jih pofenaj, ker če jih boš sušila na zraku, bojo čiist krepasti prišli ven. S fenanjem in krtačo jih pa vsaj malo zgladiš, pa bolj se svetijo. Kaj pa če kupiš fen, ki ma možnost hladnega zraka, pa potem probaš s tistim fenat? smile.gif

Glede navijalk, jst uporabljam ponavad tiste ježkaste tulce, ene srednje velikosti, navije me pa mami. Probala sem tut s penastimi črvi, sam mi ni tok lepo, kodri so veliko manjši in bolj nasvedrani.

Barva je pa od Subrine Ice Blonde 80/8 smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2107 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 November 2009 - 07:17 PM

Ja, s fenom pride lepše ker nekako zakrije tisto uničenost, sej če jih boš na zraku sušila se bodo sčasoma privadili in potem bo vredu, meni se ful manj uničujejo odkar sem opustila fen, zdajle se že ene 2 leti nisem postrigla oz. mogoče za 1cm pa imam redkokje kak uničen las(so pa rjavi, no).

Edit, uf ne kakšno leto in pol pa res biggrin.gif Puščam namreč dolge.
  • 0

#2108 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 November 2009 - 07:18 PM

Jaz sem tudi nekaj časa uporabljala navijalke ježke, ampak se mi zdijo ful agresivni ti ježki, ker se tak napopajo na lase.
Ko sem ji dajala dol, se mi je zdelo, da mi prav trgajo lase, morala sem jih kar fajn pulit dol in se mi je zdelo, da kar slišim, kako se mi lomi povrhnjica las. laugh.gif

Remington prodaja neke sete vročih navijalk, ki izgledajo takole:

http://www.si.reming...gton-europe.com

Mi je všeč, da niso na ježka, je pa res, da gre tudi tle za toplotno obdelavo las.

Pač, vsaka toplotna obdelava je sranje in čeprav toplotno obdelani (zlikani, sfenani) lasje izgledajo lepše, je to samo momentalni efekt.
Če jih pustiš čisto pri miru in jih samo neguješ, na začetku par mesecev ne bodo izgledali tako lepo kot sfenani, potem čez par mesecev, ko bodo spet prišli k sebi, pa bodo tudi brez fena lepi - preverjeno!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2109 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 04 November 2009 - 07:41 PM

Ful fajn zgleda, si bom jaz zdaj naslednič probala s tole. Upam da bo fajn.

Kaj lahko slikaš kak ti izpade s temi ježki prosim? oops.gif pa če bi še lahko slikala kak zgleda ko jih maš gor da približno vidim kak je treba.

Črveki so meni naredli katastrofo na glavi biggrin.gif

Mam fen z hladno fukncijo ampak če nimam na najbolj vroči se ne zravnajo sploh pa ne ostanejo ravni.

NR mam preveč uničene in če si nardim kito pri konicah ful grdo izpade :/

Dilema, trenutno nemorem da nebi nič ker so pravo gnezdo če jih kr pustim in celi skrepani... res ne pretiravam. Bom probala ko se bom malo postrigla.
  • 0
Memento mori.

#2110 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2009 - 07:48 PM

Jaz brez fena ne bi mogla živet. Lase si sušim s fenom (in tudi malo likam na določenih mestih) že ohoho let in ne vidim neke blazne škode. Popolnoma zdravi lasje so meni že skorajda malo grdi, hehehe, ker so polizani in brez volumna, to pa meni nikakor ne ustreza (se spomnim momentov svojih popolnoma zdravih las, nikoli več ... čeprav se mi zdi, da niti zdaj nimam uničenih, a jih vseeno več nočem ekstremno razvajati). Skozi čas sem ugotovila, da ne dam več toliko da te zadeve (da uporabljam take in take zadeve z in brez tistega in onega) - ampak da mi je pomemben končni cilj. Kaj mi torej pomaga izogibanje fenu in vsemu mogočemu, če bi pa sigurno imela potem brezvolumensko bedarijo na glavi. -)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2111 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 November 2009 - 08:04 PM

Flafi, samo ti nimaš dolgoletno beljene čupe. Jaz tudi uporabim dostikrat fen, pa nimam vseen niti ene razcepljene konice. Drugo je, če imaš ti od beljenja že itak ful načeto strukturo las in jih potem še redno toplotno obdeluješ. Se pa strinjam glede tega, da znajo bit popolnoma zdravi lasje (sploh taki, ki niso čisto nič suhi) malo dosadni, ker hitro izgledajo preveč poležani in drekasto mehki (govorim predvsem o bolj kot ne ravnih tipih las). Jaz imam najraje sicer zdrave (razcepljene konice so mi ogabne), ampak vseeno malo suhe, ker so malenkost suhi lasje bolj kompaktni in voluminozni.

Jaz ko sem bla blond, sem se tudi fenala, tudi mati me je dostkrat na krtačo. Pomaga že glede izgleda, ampak meni so lasje včasih prav smrdeli po zažganem (tudi ob uporabi fena, niti ni nujno, da je imel prste vmes likalnik). Ko sem nehala, je bilo sčasoma bolje, kljub začetni metlasti katastrofi.
  • 0

#2112 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 04 November 2009 - 09:17 PM

Joooooooooooj no da bi mela ravne lase bi mela lepe blontne lase pa nebi rabla likalnika pa fena pa onega pa tistega pa tretjega. Kak sem jezna.

http://www.quelle.si...5161/index.html

Jaz sem nameravala nabavit to.. ježki pol pa to na glavo. Samo zdaj nisem več prepričana če je to kaj drugače ko navadni fen, a je? Ker če je ista fora ne mislim dnarja za to ven metat. Je pa kao fora v tem da bi se ti na bolj zdravi način posušili + ioni itd..

Kaj menite?
  • 0
Memento mori.

#2113 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 05 November 2009 - 10:55 AM

Ok rabm odgovor v 15 minutah!

Torej moj narastek je že kr grozn. Kakšno mam barvo smo lih učeri podebatirali, zdj me pa zanima, s katero barvo bi si blo najbolš narastek pobarvaat??

(zdjle letim v Kranj na dražbo, pol pa še v Müllerja, da vem kaj kupit biggrin.gif )
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2114 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 05 November 2009 - 11:12 AM

Subrina Saten. Linija blond barv. Pač izberi eno, ki se ti zdi najbližja tvojemu odtenku oz. raje malo svetlejšo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2115 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 05 November 2009 - 03:00 PM

Joj nisem videla več posta, ko sem šla od doma sad.gif

Sem pa vzela Subrino Charm smile.gif No ja mal sm falila pač tongue.gif Upam da bo dobra, poročam v nedeljo zvečer kako bo smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2116 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 November 2009 - 02:01 PM

Spet jaz biggrin.gif

Uglavnem, naredila sem si pramene. Pa sploh ne vem kak mi jih je nardila, oz ami je mogla razbavat lase (to kar ste mi tukaj razložile) ali ne. Men se zdi da mi jih ni, lol.
Jaz sem vidla samo ko je prišla do mene s posodico v kateri je bila barva in čopič, mi napleskala tole na glavo, mi dala ene vrečko gor in pustila stat ene 20 minut in voila, prameni so bili blond.
Malo mi je čudno no, a to kar tako prime na temne lase?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2117 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 07 November 2009 - 01:07 PM

barva prime na temne lase. jaz sem v originalu temno rjava (ampak res temno) in se na blond barvam pri frizerju. pa mi še ni nikoli razbravala las. vmeša barvo (dela mi celo z 9% peroksidom, ker pravi, da mi nenormalno dobro prime) in akcija. ni več narastka.
(v kokošnjku par mesecev nazaj sem lepila sliko.)
  • 0

#2118 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2009 - 01:16 PM

koliko pa je sicer normalna "doza perksida" ?
sam pol tudi tista ki bi jo v trgovini kupla blond bi mi primla al kaj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2119 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 November 2009 - 01:19 PM

Sarah, pomoje tije tak fajn primla ker se nisi nikoli barvala, normalen procent peroksida je 9%, pri zelo zelo svetlih laseh(platinasto blond ipd.) pa 12%, v prelivih je 3% za temne lase pa ponavadi 6%.

V trgovini je pa spet tako, odvisno od barve do barve pomoje ti nebi tok fajn primla kot pri frizerki.
Ni pa nujno da ti je dala barvo, lahko da ti je dala posvetljevalec in ti jepač takole primla barva smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 10 November 2009 - 07:52 PM

Ok, glede na to, da se me nekatere spomnite do te mere, da me prepoznate na cesti tongue.gif ne bom limala še n-te svoje fotke. Razmišljam o ravno postriženem dolgem frufruju (do obrvi, a-la Lilly Allen). A bi to meni sploh pasalo? Vote now! smile.gif

Edit: nekako na to foro:
IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users