Krema / serum za obraz
Posted 17 October 2011 - 08:53 PM
Pred leti mi je pa ZELO ustrezala TF od Garnierja. Po spremenjenih sestavinah je nisem več kupila. Pa tudi zdi se mi cela neki umetna.
Posted 17 October 2011 - 09:27 PM
S kakšnimi argumenti oz. s čim pa?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 October 2011 - 11:25 PM
Balein aqua fluid mi zal ni odgovarjal, film mi je naredil na koži. O.o Ma moja koža je cudna. Kaze vse znake dehidracije, ko ji dodam vlazenje se pa upira. Alojin gel npr. - nekaj casa ga super sprejema, naredi res lepo kožo, po mesecu ali dveh pa pok, neki cudni vodeni "mozolji" na faco. Brezveze.

Posted 18 October 2011 - 05:28 AM
V glavnem, so bom kupila ta Diacneal.

Poročam kako je z mojimi brazdicami, čez nekaj časa.
Kinky, so bili kakšni rezultati pri zmanjševanju gubic z Diacnealom?
Posted 18 October 2011 - 09:44 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 October 2011 - 12:42 PM
Posted 18 October 2011 - 12:51 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 October 2011 - 06:07 PM

Posted 23 October 2011 - 09:43 AM
Posted 03 November 2011 - 08:28 PM
Jaz sem pa izbruh dobila, pa sploh ne vem, od česa. Mogoče od te kreme s čajevcem, čeprav naj bi bilo ravno kontra.

Kako se kaj obnaša koža sedaj, ali še uporabljaš to kremo?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 November 2011 - 11:24 PM
Zanimivo, da sem pred leti v iskanju kvalitetne vlazilne kreme na tem forumu naprej izolirala ravno DDMG, prodajalka v Milerju me je odvrnila od njega, ocitno se bom po letih iskanja spet znasla na zacetku. : )
Preizkusam DDMG za mesano/mastno kožo, zaenkrat sem navdusena!

Posted 04 November 2011 - 12:34 AM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 November 2011 - 12:54 AM
Kako se kaj obnaša koža sedaj, ali še uporabljaš to kremo?
Uporabljam izmenično z Eucerin DermoPURIFYER in Avene Cleanance K za ponoči. Se je izboljšalo, potem mi jo je pa spet ciklus čisto zmešal. :/
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 November 2011 - 11:07 AM

Ralph Waldo Emerson
Posted 04 November 2011 - 12:33 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 November 2011 - 02:35 PM
[Napoleon]
Posted 13 November 2011 - 04:49 AM

Malo me je bilo strah, da bo pretežko (imam mešano kožo) ali pa da mi bo mašilo pore - nič od tega! Ker je bolj gosto in trdno, ga je treba prej malo stopiti na prstih, ali pa se potem razstopi z mazanjem po obrazu (praktično takoj, ampak ker smo navajeni bolj tekočih zadev, ta tekstura lahko na začetku malce preseneti). Vpije se takoj (koža ga kar posrka, neverjetno), obraz nič več ne zateguje, super je zdaj za pozimi, ker koži mraz na nek način ne pride do živega. Še mami mi je zadnjič rekla, da kar sijem in da naj ji povem, kateri puder uporabljam.

Posted 13 November 2011 - 10:59 AM
Posted 13 November 2011 - 11:35 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users