Nanizanke, nadaljevanke
Posted 23 July 2018 - 08:42 AM
Počasi greva skozi 1. sezono, noro dobra zaenkrat, fanta je tudi čist potegnila, pa serij sicer sploh ne gleda.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 July 2018 - 08:55 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 July 2018 - 09:12 AM
Matilda, midva ga gledava, ampak nisva cisto na tekocem z zadnjo sezono. Se mi zdi ena taka serija, ki ni za vsak dan, moras biti v elementu za filmski vecer zanjo.
Vceraj nama je zapasalo nekaj bolj lahkotnega in sva pogledala par delov Grace&Frankie, Casa de Papel je pa potem naslednja na vrsti.
Posted 23 July 2018 - 09:13 AM
Midva sva pogledala Patrick Melrose. Dobra, odlična igra, zgodba, kostumografija, ogabna visoka družba.
Gledam naprej The affair, boljša sezona kot prejšnja. Cole mi je všeč
Včeraj sva pogledala prvi del Sharp objects, zelo obetavno in, kakor se spomnim, kar sledi knjigi.
Black mirror in Le casa del Papel še čakata. Pa Top of the lake tudi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 July 2018 - 10:54 AM
Ostalih ne nameravam, ker se ne spomnim serije, ki se je bolj poslabsala in skomercializirala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 July 2018 - 07:42 PM
Uživaj. Meni definitivno ena boljsih serij v zadnjem casu. 😀Jaz sem včeraj pogledala tri dele Le Casa de Papel in sem čisto notri padla.
Posted 31 July 2018 - 12:11 PM
Golden Girls joj I love them<3
Sva jih z nono gledale, ko sem bila otrok. Kako je bilo lepo, samo šele zdaj razumem fore. Grozne so (v dobrem smislu)
Pogledala sem na Netflixu triler serijo Scream obe sezoni in mi je bilo še kar všeč. Razen na začetku preden se navadiš na vse igralce.
Posted 07 August 2018 - 07:19 AM
Pogledala sem tudi dve sezoni The fall, ampak me ni tako zelo navdušila. Mogoče, ker je tak bolj počasen ritem, ne vem.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 August 2018 - 11:39 AM
Parkrat sem na TV ujela Total Bellas, bože mili, isti šmorn kot Kardashians. Gledam in se včasih prav ne morem načudit drami in glupačam. Pa stara zgodba, sestri dvojčici, obre precej lušni, dečka pa neki gorili.
[Napoleon]
Posted 17 August 2018 - 10:18 AM
Posted 03 September 2018 - 04:35 AM
Včeraj sva končala s Casa de Papel, tako da morava eno nadomestno serijo poiskat v kratkem

Posted 03 September 2018 - 07:17 AM
Peaky blinders sta že gledala?
Sicer pa od starejših dve kvalitetni (mal wierdo/twisted): The Carnival in 6 Feet Under
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 30 September 2018 - 04:59 PM
Posted 01 October 2018 - 03:51 PM
Jaz sem včeraj začela gledat Cable girls (samo 1 del tako, da še nimam pravega občutka) pa par dni pred tem Atypical (mi je všeč zaenkrat).
Skupaj s fantom pa gledava Stranger things, ki je tudi ok, sva kar padla notri.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 October 2018 - 04:09 PM
Atypical je tudi nama zanimivo delovala, edino tista mama mi je blazno tecna, igra vlogo vecne zrtve in nasploh sem dobila obcutek, da se vsiljuje v situacije in ne dojame nekih (bolj ali manj subtilnih) namigov glede tega, ali je njen input zazeljen ali ne.
Anne with an E mi je tudi po svoje simpaticna, glavna igralka se super odreze v dokaj zahtevni vlogi, kljub karakteristicni dramaticnosti je simpaticna in se je ne prenajes po parih epizodah.
Better call Saul mi je se vedno super, pa The Good Place je tudi koncno nazaj! Bi bilo pa fajn za cez zimo se kaksno stvar za pogledat imet na seznamu, pa mi je malo odvec razlicne stvari poizkusat in se navajat na na nove karakterje in zgodbe House of Flowers je menda se zanimiva, ampak se morava zraven fajn zbrat, ker je spet v Spanscini.
Posted 02 October 2018 - 05:56 PM
Kaj pa Maniac gleda katera?
To imam tudi še na moji (neskončni) listi. Čeprav na žalost se potem za malo serij izkaže, da so res dobre do konca....jih imam zdaj že ogromno, ko me je na sredini sezone minilo gledat.
Posted 02 October 2018 - 05:59 PM
Nope, je pa naslednja na seznamu. Obetam si veliko. Upam, da ne bom razočarana.
Posted 02 October 2018 - 06:03 PM
Porocam, da nama je House of Flowers negledljiva, prav zoprni so karakterji in ful se cudno spakujejo, ko govorijo (sploh v anglescini). Maniac naju tudi nekako ni pritegnila, mi jo je brat prirocil. :/
Posted 08 October 2018 - 09:45 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users