Am halo, a zdej si pa ne zaslužm spoštovanja ker sem eno leta pa pol prezgodi sexala po tvoje? Haha, in kakšna bi bla razlika če bi čakala do polnoletnosti?

Sej gre samo za eno leto razlike, pa nekateri so pri 16 bolj dozoreli, odraslo razmišljajo in so bolj odgovorni kot pa nekdo pri 20ih. Pa Darla, ne da te napadam al pa karkoli, ampak a nisi glih ti nekje pisala (oproszti če se motim) da do teh s katerimi sexaš ne čutiš nič ..
Sicer ne razumem točno, kaj te moti, ampak moja filozofija je taka: dokler nihče nikogar v nič ne sili in se imata oba fajn - zakaj pa ne? Jaz imam rada mlajše fante, tako kot ima večina punc rada starejše. Imam določene issues (posledica nekih dogodkov v preteklosti) in nisem sposobna čustvene bližine, s tem sem se pač morala naučiti živet.
Torej, ne vem kdaj si ti začela sexat, ne vem kako si bla ti "pripravljena" na to, jst vem da se ne fukam okrog z vsemi, jst vem s kom sem sexala in vem s kom je pred mano sexu moj fnt in noben ni nobenga v nč silu in nisva se pojebala na enem wcju v enem diskaču napol pijana ker so naju razganjal hormoni ampak verjem da če bi mi dol visel za njega se ne bi z njim spuščala u to in ja guess what- mam ga rada! Pa ne se mi zdej smejat pa da ne vem kaj ljubezen je pa da sm premlada da bi karkoli čutla.. Lej mogoče, enkrat, ko bom starejša, in me bo prešinl neki in se mi bo pokazala "prava" ljubezen (kako sploh veš kaj je PRAVA ljubezen

) in bom ugotovila da jst njega u resnici sploh nisem mela rada ampak sem si vse samo domišljala. Mogoče. Mogoče pa ne. Ne mi govort da sem premlada za ljubezen, da sem premlada da bi čutla, da sem premlada da bi poznala sebe. Itak da starejši k si modrejši postajaš, itak da tut jz obžalujem določene odločitve (pa ne mislm zdej direktno povezano s sexom, pač nasplošno) in da obstajajo stvari ki bi jih zdej drugače nardila kot pa k se bla mejhna. Ampak So pa stvari k jih ne obžaluješ, in karkoli bom jst potegnla izz te najine zveze (konec koncev tut ni neki kr tko, sej sva skupi že leto pa dva mesca, kar ni mal, sploh glede na to da v mladosti folk ponavad ne fura "daljših vez") se bomneki naučila za naprej. Ena lepa izkušnja, ful lepih trenutkov, fuul lepih spominov.. Kaj sem še hotla povedat..
No ja pač neumno mi je kako folk na podlagi starosti sod o tem a je nekdo "pripravljen" pa "zrel".. K da me kdo pozna, k da kdo ve kakšna sem kot oseba.. Pa sej ne rečem, sej tut jst ne podpiram da sexajo že v osnovni, ampak če se jim zdi da so pač dost seznanjeni s sabo, svojim telesom.. Sej jih noben ne sil ane.. Jst vem da pač v osnovni šoli sem bla še fuul premlada. Ampak pač človek se razvija, odrašča. Ne pravm da sm odrasla, odraslejša kkot v oš pa že. Čez pol leta bom 18, a to pomeni da je taka blazna razlika a sexam zdej al čakam do polnoletnosti?
Ah, sej nevem več čist dobr kaj sem hotla povedat, sam res se mi zdi neumno to nespoštovanje (kar si napisala ti, in kar so pisal na unem forumu) samo zato ker pač ima nekdo spolne odnose pri 17. ali pa ker uporablja kt. Neodgovorno je, da sexaš brez zaščite, brez stalnega partnerja, to je zame neodgovorno. No ja kakorkoli.. Itak je bv..