Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2081 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 07 May 2008 - 08:41 AM

Mene je Tigi tud noro navdušil (čeprav sem do zdaj probala le 3 izdelke: O&H dvojčka ter fashionisto smooth&shine in vsi izdelki blazno dolgo trajajo, se mi zdi, zato mi ni žal denarja), in imajo res dost haska in efekta, kot sem si želela za svojo zahtevno grivo. Pred nekaj časa sem dvojčka čisto slučajno dobila v akciji v enem salonu, čeprav ni blo akcije nikjer predhodno objavljene. Trenunto pa me mika še una pena Root Boost - ampak mi ni čisto jasno: a poveča volumen (tega res ne rabim, da bi mi volumen povečala ker ga mam še preveč) al zgolj naredi lepo obliko?
  • 0

#2082 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 07 May 2008 - 10:19 AM

Root Boost je pena za privzdig las in volumen.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2083 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 May 2008 - 10:40 AM

No punce pa ste dočakale akcijo. O&H dvojček je! laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2084 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2008 - 10:42 AM

Ancha, Root Boost naredi ful volumna in zihr ne bo za tebe.

A je ta mesec OH dvojček cenejši? Men se zdi, da je bil prejšnjič že čez 30€, zdej pa je 29,50€. A se motim? hmm.gif

Te črne tube za moške so mi sexy.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2085 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 07 May 2008 - 10:46 AM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 5. 2008 - 11:42) View Post

Te črne tube za moške so mi sexy.

Men tud, sem bla zlo razočarana, ko sem vidla for men. Jst bi tud črne flaške mela. IPB Image
  • 0

#2086 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 May 2008 - 10:51 AM

Meni pa ta prve akcije, te črne, noče odpret. verymad.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2087 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 10:55 AM

Morska, jaz sem od Tigija tudi sprobala že nekje tolk izdelkov, kot ti (malo manj styling od tebe, pa več negovalnih) in imela sem od Lusha ene 5 zadev za lase (dva tekoča regeneratorja, tri v lončku in enega v kosu) in lahko rečem, da nikakor niso slabi, ampak se pa noben niti slučajno ne približa Tigi OH regeneratorju, ki pa je res izjemno negovalen. Za zahtevne lase bi ti od Lusha priporočala tri zadeve in sicer tri regeneratorje v lončku. Dva se nanašata na suhe lase pred pranjem za kakšno uro in res izjemno nahranita, enemu se reče H'Suan Wen Hua, drugemu pa Jasmine & Henna Fluff Eaze, oba sta definitivno vredna denarja. Zakon mi je tudi Retread, bogati regenerator v lončku (za po pranju na vlažne lase), ki tudi izredno nahrani, ampak moraš pustit malo dlje delovat, vsaj ene pol ure. S temi tremi zadevami sem izredno zadovoljna in bom še kupovala. Všeč mi je tudi American Cream regenerator v tubi (bolj tekoč, ne toliko kremast, čeprav ni voden), ki ima neverjeten vonj po jagodah in vaniliji, ampak za dober efekt ga nanesi obilneje in spet pusti učinkovat vsaj pol ure. Zelo lepo omehča, zgladi in navlaži, ampak za zahtevne lase ne bo za redno uporabo, ampak ga boš morala na vsakih nekaj pranj zamenjat s čim bolj hranljivim. Lushevih šamponov ne poznam, razen trdi šampon Godiva, ampak ne vem ... meni je bil sicer všeč, ampak spet kot že rečeno - njihovi šamponi (ne trdi, ne tekoči) ne bodo za izsušene, redno barvane ali skodrane lase. Lasje so po njih trdi in res squeaky clean očiščeni.

Čeprav meni frizerka pravi, da bi las moral bit tak po vsakem šamponiranju. Da tak je naraven las (tudi če je zdrav) in tisti šamponi, ki ti že med pranjem naredijo ful cotasto mehke lase, so za v smeti. Za mehčanje in hranjenje je potem regenerator ali maska.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2088 Bootylicious

Bootylicious

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 07 May 2008 - 11:55 AM

jupi O&H dvojčka sta v akciji. Sem prav čakala na to akcijo, ker mi ju zmanjkuje.
Drugače pa se mi zdi zanimivo kako vedno nekaj drugega napišejo za enak izdelek. Za ta O&H je bilo najprej napisano da je za zelo suhe in poškodavane, potem da ni za tanke lase in da ni za pogosto uporabo zdaj pa da je za vse vrste las. Očitno se lastnosti spreminjajo skozi akcije hmm.gif
No meni odgovarja in si ga bom kupila.

Sarah, pojdi pod najboljši nakup in tam klikni pa se ti odpere. Drugače meni tudi noče odpreti
  • 0

#2089 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 12:06 PM

a je sploh ta dvojček fashionista smooth & shine za kaj?
beeežno razmišljam o nakupu. šampon bi mel fant, balzam pa jaz.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2090 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 07 May 2008 - 12:11 PM

Fantu bom kupila manipulator žvečilko, v akciji dobiš zraven šampon za brunetke Brunette Goddess - tega bi lahko imela jaz. Me zanima, kakšen se vam zdi po efektu.
  • 0

#2091 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 12:21 PM

Flafi, ta dvojček je čist kemičen, nobenih naravnih snovi, pa za nezahtevne lase je, ker res ni nič kaj negovalen. Mene ni nikoli mikal, se mi zdi precej brezvezen.

Jaz sem za atija in fanta naročila OH dvojček, pa za mamo tisti lak za lase, ker se mi zdi noro poceni - 500ml za 9€, pa še zraven dobiš dva osvežilca barve za 1-kratno uporabo.

Brunette Goddess šampon je meni ful všeč, noro karamelasto diši, pa lase pusti lepo mehke, nič izsušene, a vseeno dobro umije.
  • 0

#2092 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 12:24 PM

res škoda, mene pa kar malo mika. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2093 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 07 May 2008 - 12:32 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 5. 2008 - 13:21) View Post

Brunette Goddess šampon je meni ful všeč, noro karamelasto diši, pa lase pusti lepo mehke, nič izsušene, a vseeno dobro umije.

Hmm, jst sem bla nad tem šamponom ful razočarana, pa nad istim balzamom tud. lase mam čist izsušene, lasišče po 2 dneh mastno. Tko da šampona sploh ne uporabljam, ga mam še celo flašo skor, balzam pa uporabljam glih zarad vonja. So mi od Nivee balzami boljši npr. Šamponi pa sploh.
  • 0

#2094 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 May 2008 - 12:33 PM

Jst bi mela tale Brunette goddess šampon, me mika že kar nekaj mescov. Mogoč si ga ta mesec privoščim, če bom pri kešu. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2095 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 01:08 PM

jaz bom pa najbrž kar vzela tale fashionista dvojček.
če je reč naravna ali ne, me pa ne zanima več tlko.
sem ugotovila, da kemija boljše vpliva name. ;-)

edit: sem že naročila, hehe!
  • 0

#2096 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 May 2008 - 01:49 PM

Mene pa akcije nekako niso prepričale ermm.gif mela bi edino O&H balzam da ga imam nekaj na zalogi za občasno uporabo kaj več pa ne
  • 0
We must let go to live on.

#2097 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 02:09 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 5. 2008 - 14:08) View Post

če je reč naravna ali ne, me pa ne zanima več tlko.

Nisem mislila naravnost v smislu Aubrey Organics recimo, ampak bolj v tem smislu, da nima notr nobenih ekstraktov, proteinov, ničesar. Gre res za tak sestavinsko brezvezen osnovni balzam za lase.

Ampak če ti bo ustrezal, pol je kul.
  • 0

#2098 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 May 2008 - 02:18 PM

Kako hitro pa dostavijo te izdelke? Jih prodajajo po akcijski ceni potem tudi v frizerskih salonih s Tigijem??
  • 0

#2099 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 02:20 PM

Dostavijo v roku dveh dni. Enako akcijsko ponudbo, kot na spletni strani, imajo tudi v salonih.
  • 0

#2100 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 May 2008 - 02:29 PM

Hvala smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users