Big Brother
Posted 30 April 2008 - 12:28 PM
Meni se je to zdelo izredno neumno.
Ampak nisem mogla zadr+at smeha ko je reku da ga je po riti našešku.Jojjj.
Se pa sprašujem tole:
Ljudje bi čudno gledali če bi en človek prišel z plaščem iz človeške kože,ko pa kera pride z plaščem iz živalske kože je pa vse okej.Mislim .....
Posted 30 April 2008 - 02:53 PM
Seks al samo ročno?

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 30 April 2008 - 03:13 PM

Sodeč po videu je blo sam mal ročnega dela.

Posted 30 April 2008 - 03:58 PM

Posted 30 April 2008 - 04:08 PM
Se pa zdaj čez dan delata kot da nič ni blo. Je pa žanin rekla sari da sta se ročno obdelala,seksala pa nista.
Mislim da je njen (bivši) tip že odšel v kakšno državo daleč stran (od sramu).
Itak je pa žanin silla v marčelota,ga skoz neki žgečkala na ta njen beden otročji način,k da ne zna drugač povedat da je potrebna in se ji seksa.... v glavnem,marčelotu ej zgloeda dopizdlo pa je zgrabu priložnost. Ker drugač kake hudega zanimanja zanjo nikoli ni kazal.
Posted 30 April 2008 - 07:53 PM

Posted 30 April 2008 - 09:20 PM
Vem, da je nekaj takega rekel tudi Seba, in ker on ni povedal zakaj oz. mi je to ušlo, sprašujem njo.
Če ne misli tako samo zato, ker je to Sebovo mnenje, ima verjetno neke tehtne razloge.
Kolikor poznam situacijo, sta mi Tybe in Mateja všeč. Naske mi ni nič posebnega.
Mogoče sem kaj spregledala.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 01 May 2008 - 02:43 AM

Posted 01 May 2008 - 01:38 PM
Kolikor poznam situacijo, sta mi Tybe in Mateja všeč.
Meni je pa Tyb tudi hinavc. Se mi zdi, da ful igra. Skoz se neki prjaznega dela, sam včasih mu ne rata.
Najbolj se mi je zameru k je šel Dejanu rečt, da nej spakira kovčke in gre. To se mi je zdelo mim, ker on ga ni vidu pri dejanjih, sploh pa tud kaj je on, da mu bo kej govoru.
Drugič mi je šel na živce, ko so imeli tisto nalogo, da so podložniki morali biti psi. In on se je takrat na veliko pritoževal in bil skoz zamorjen, ker pač ni bil gospodar. In je na veliko razlagu kako so kruti, da on že ni en pes pa take. Ja igra je igra. A takrat je blo pa kul, ko so bli oni Adamsovi in so podložniki marsikaj pretrpeli, da so prišli v luksuz.

Pol se mi je tud zameru, ker je obrekoval Sebastjana do njega se je pa delu kot, da sta tabolš kolega. Pa še veliko je takih njegovih hinavskih potez. Zato njemu ne privoščim zmage. Prav tako ne črni gazeli, čeprav je zaenkrat še uredu.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 May 2008 - 02:41 PM

Posted 01 May 2008 - 04:27 PM
Posted 01 May 2008 - 04:30 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2008 - 05:42 PM
Sj isto je z Dejanom, Sebatom, vsi so bli nominirani in pomoje so rja prej spokal sami, kokr pa da jih slovenija itak vn vrže.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 May 2008 - 07:38 PM
Valda je to nrdila, sj je vedla kaj jo čaka k pride vn a ne- on bi njo pustil, tko je pa ona prej njega.
Sj isto je z Dejanom, Sebatom, vsi so bli nominirani in pomoje so rja prej spokal sami, kokr pa da jih slovenija itak vn vrže.
Ja pa lahk, da bi še zvedla, da bi se on po tem tudi s kako zapletu, da ji vrne. No mogoče še bo.
Posted 01 May 2008 - 08:05 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 May 2008 - 08:11 PM

Posted 01 May 2008 - 10:24 PM
Kot megla mi je. Marcello je pa fajn, pa tayb tud. Jz bi si vseen kr tayba zbrala, ko en prijazen brundajoč medvedek mi je

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 May 2008 - 11:23 AM
Sara recimo se odkar je bila nominirana neizprosno obeša po sandiju,z njim prepeva in se poskuša narest zabavno,ter si kupit še en teden v hiši,čeprav sandija nominira vsak teden z istim razlogom "vloga zabavljača v hiši ni dovolj",sama pa sedaj počne isto. to, da recimo vsak teden hkrati nominira žanin (una pa njo),in hinavita ena drugo,se delata drugo pred drugo prijazne in upata da zato ena ne bo nominirala druge. Spomnim se Sare,kako je tisti teden,ko so bli v luxu sikala eltajbu zakaj daje podložnikom hrano,pa da naj ne daje,ker pol bodo oni imeli premalo (imeli so ogromno,pa to je blo tisti teden,ko so podložniki imeli 0 hrane in jim je vse splesnilo).
Eltajb je taktizer in hinavec...taktizira VES ČAS,taktika je bil tudi zdajšnji prihod v luksuz...šel je tako nizko da je BB prosil če ga dajo na ono stran,ker ne more več s trdim okol hodit.Da bi kaj naredil za to da ne bi mel trdga še nisem vidla. S sebatom je bil spet "kao frend" ker je bla mateja na tisti strani,in je lepo v kamero povedal da zdaj pa ne more več se delat in jih ignorirat,ker bo njegova uboga punca občutila pritiske,in sej e odločil da bo navidezno z njimi prijatelj. Naske je iskren in ga ima za brata,bote vidli v soboto,če naske ostane,ga bo tajb gladko nominiral....Pač hinavski je zelo. ves čas razmišlja kako je prikazan zunaj,kaj ljudje mislijo o njem,še zdej ni pozabil tistga,kar mu je seba rekel da se je folk drl zunaj "da je hinavc,đubre..."...skratka čisto je nesproščen in se trudi da bi izpadel zunaj čimboljše...ni to kar je.
več se mi zdajle ne da pisat...
Samo še kratka napoved: danes bo revolucija,zato ker sra marčelo in žanin tako kot sta, + ker je sandi rekel da si ga bo zdrkal,ko pride v luksuz.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users